ЕВО ШТА ЈЕ ВУЧИЋ поручио непријатељима

EVO ŠTA JE VUČIĆ poručio neprijateljima

6 novembra 2016

vucic2 435

Premijer Vučić poručio da će u narednim danima govoriti o događajima u Jajincima. Rekao je da je zadovoljan kako je protekla poseta Rigi, i da je Srbija uradila mnogo.

Premijer Aleksandar Vučić koji boravi u Rigi večeras je pričao o potpisanim ugovorima sa Republikom Kinom, ali i o tome da će uskoro pričati o napadima na njega i njegovu porodicu.

On je istakao da je Srbija do sada uglavnom sve projekte sa Kinom sprovela u delo i da su iskustva u toj saradnji bila odlična.

– Saradnja u oblasti infrastrukture, poslovna saradnja i veće prisustvo kineskih investitora u Srbiji rezultat je nase saradnje. Veoma smo zadovoljni ulogom kineske strane u poslovanju Železare Smederevo – zaključio je premijer.

Takođe je ukazao da je na Samitu potpisano više važnih ugovora. Vučić je, gostujući na RTS rekao da će radovi na izgradnji obilaznice oko Beograda početi odmah.

– Za jedan deo već imamo odobrene kredite, za neke ćemo čekati još šest meseci – rekao je Vučić.

On je rekao da je Srbija, poređujući se sa drugim zemljama, najviše posla obavila u Rigi.

Dodao je i da je sa Li Kećangom razgovarao o RTB Bor.

– Molio sam ga i nastavio nastaviću da ga molim za RTB Bor. Moj posao je da tamo gde ne možemo biznisom da privučemo nekoga, da iskoristimo svoju političku poziciju koja je dobra i zamolimo naše prijatelje da nam pomognu – rekao je Vučić i istakao da je Kina ta koja je postavila Železaru Smederevo na noge.

– Mislim da imamo šansu da ubedimo naše prijatelje da nam pomognu – istakao je premijer i dodao da imamo resurse za još 50 godina.

On je najavio da će od Kine tražiti pomoći i za Petrohemiju. Dodao je i da su za Petrohemiju zainteresovani i Kinezi i iranske kompanije, koje su velike u naftnom biznisu.

Sa Hrvatima uljudno

Vučić se danas u Kini sastao i sa novim premijerom Hrvatske Plenkovićem, kao i sa premijerkom Poljske.

– Sa Plenkovićem je susret bio kratak ali uljudan – rekao je Vučić i dodao da je od premijerke Poljske Beate Šidlo dobio poziv da poseti Varšavu što će i učiniti u 2017. godini.

Premijer je naveo da će imati susrete sa više premijera zemalja regiona u narednim danima, što u Srbiji, a što kao gost.

– Svi ti razgovori doprineće privrednom rastu i političkim odnosima i, na kraju krajeva, porastu životnog standarda stanovnika – rekao je Vučić.

Svima koji su se sprdali

Vučić, pak, ponovo nije želeo da komentariše o pronalaženju oružja u Jajincima i na Novom Beogradu i njegovoj bezbednosti.

On je rekao da se nakon svega toga se video sa predsednikom Srbije.

– Više ću o tome govoriti u narednom periodu. Odgovoriću onima koji su se sprdali, ali i onima koji su pokušali da kriminalizuju poštene ljude, uključujući i moju porodicu. Svima ću učtivo i pristojno odgovoriti – najavio je Vučić.

E, da je živ Tito

– Izgradićemo više autoputeva u Srbiji nego što je bilo za sve vreme vladavine Josipa Broza Tita – ponosno je dodao premijer.

KOMENTARI9 komentara

 1. Trifun says:

  Mislim da Vucic mora da shvati da tu prica o postenju i fer pleju ne prolazi. Ako ih ne pocisti iz sluzbi i sistema u jednom sirokom potezu, i to vrlo brzo, to bi moglo da mu se osveti. Zastoko. Pa ako mi rodoljubi bar do sada nismo videli niti maltene ijedan potez vredan naseg postovanja sa njegove strane ako ocisti sistem od zapadnog sljama i agenata, bar cemo imati sta da mu budemo zahvalni.

  • miki says:

   VUČIĆ BEŽI IZ ZEMLJE?! https://www.youtube.com/watch?v=g3xkErDSd6Q

 2. Trifun says:

  Ako on opet ne uradi nista nakon svega ovoga, znacemo da je ocajan slabic i kukavica koja se nije smela pojaviti na tako odgovornom poslu u ovom trenutku. Onda ce sam biti odgovoran za posledice.

 3. Goran says:

  dokle ce vise ova bitanga da kleci i moli. Kada ce taj cirkus da prestane !?

  • Miki says:

   Taj cirkus će prestati kad narod Srbije izađe na ulice kao protiv Slobodana Miloševića .5 oktobra Srbija je okupirana tada je ušo fašizam u Srbiju.

  • Garavi Srbin says:

   Ma on kleci jer voli da ga pusi ...

  • Lune says:

   Hm,hmmm...Tito mu je opsesija, kozer i mastar, neka uz te,svoje puteve, doda industriju koja je unistena,opljackana,rasprodata na otpad, da bi se napravilo mesta za MMF, i strani kapital,..njegove "ORA-Cume" je preskupa rabota,operisan je od stida i srama za izgovorenu rec.

 4. jovo says:

  vucic je dovo sebe i srbe u opasnost skim pregovara i de dse sastaje sa onim sto su sve srbsko pobili i oduzeli sa nepreteljom se ne prica niti rukuje drzava se brani sa vojskom i oruzijem

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *