ЕВО ШТА ОД ИМОВИНЕ ПОСЕДУЈЕ ЈАКОВ МИЛАТОВИЋ

EVO ŠTA OD IMOVINE POSEDUJE JAKOV MILATOVIĆ

4 aprila 2023

Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović nedavno je prijavio imovinu i poseduje stan i kuću, kao i još jedan stan koji deli sa suprugom Milenom.Na tekućem računu ima 6.561,86 evra, kao i 2.985,20 i štedni ulog neoročeni od 14.952,73 evra. Na računu njegove supruge je 14.900 evra, javlja Tanjug.

Milatović je vlasnik i livade šeste klase od 9.469 metara kvadratnih. Prijavio je i da njegova supruga poseduje „reno kadžar” iz 2017. godine.

Milatović otplaćuje kredit od 80.000 evra, sa mesečnom ratom od 550 evra, preneo je portal podgoričkog Dana.

(Politika/Pravda)

KOMENTARI7 komentara

 1. Gagi says:

  To su podatci pre nove ere, sada je nastalo novo doba sa novim racunima.

 2. Dražen Jovan Petrović says:

  S obzirom da Milatović strahovito voli termin " građanska država", predlažem mu da nakon inauguracije hitno pozove vlast u Zagrebu da hrvatsku odrede u Ustavu kao upravo takvu. Naime, ta vlast je hrvatsku kao izrazito višenacionalnu državu s velikim brojem Srba, Mađara, Talijana, Roma, Muslimana i Albanaca odredila kao " nacionalnu država hrvata". Dakle, Milatoviću, treba ići u akciju.

  • persida says:

   Dobro si mu rekao, ali on je metiljavko koji slusa naredjenja iz Londona, bice to teska tragedija za Crnosumce jer rat sa Albancima pocinje uskoro. On ce pobeci iz Crne gore.

  • Vladimir says:

   Od kada je taj podatak o Srbima i ostalim u Hrvatskoj?

 3. Zeka says:

  Prilično neodredjeno. Imovina u novcu izražena je precizno, do u cent. Imovina u nekretninama je sasvim neodredjena. Šta znači konstatacija da Jakov Milatović "poseduje stan i kuću, kao i još jedan stan koji deli sa suprugom Milenom"? Postoje npr. zvezde šou-biznisa, a možda i neki političari, koji ne poseduju ni njive, ni stanove, ali poseduju kuću - od 50-tak soba i 10-tak kupatila. Najtransparentniji vid objavljivanja nečije ukupne imovine je procena lične i zajedničke (u braku ili porodici) imovine u aproksimativnom novčanom iznosu. Na primer: dostupni bankarski računi + tržišna vrednost nekretnine ili nekretnina. Takodje, eventualno posedovanje berzanskih akcija moralo bi da bude u konačnoj proceni nečije lične (i porodične) imovine.

 4. persida says:

  Zivela Srbija i srpski narod, iskljuciti vesti iz Crne gore jer to je nama strana i neprijateljska drzava. Potpuno jer nebitno ko vlada u Crnoj gori, to je njihov problem. Crnogorci iz Srbije da poloze dokaze o drzavljanstvu, a ako to nemaju da budu proterani iz Srbije. Isto bi trebalo da vazi i za Hrvate. Aufoderzen.

 5. Duca says:

  Bankar, školovao se na zapadu, njihov čovek za zamenu potrošenog mila britve. Taj ni sam ne zna šta sve ima, kako da popuni prijavu? Kada bude odlazio, imaće sto puta više, a država deset puta manje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *