Ево шта се десило са човеком који је пронашао лек још давне 1934. године

Evo šta se desilo sa čovekom koji je pronašao lek još davne 1934. godine

10 juna 2015

dr-Rojal-Rejmond-Rajf-600x400Mnogi se pitaju zašto se, kada se rak pominje u medijima, uvek nekako pojavljuje i reč „industrija“. Rak i industrija su po svojim definicijama različite stvari. Ipak, često se pojavljuje fraza „industrija raka“.

Prema definiciji iz rečnika, industrija je „bilo koja opšta preduzetnička aktivnost ili komercijalno preduzeće“.

Na samo da je rak pretvoren u komercijalno preduzeće, već je po mnogim standardima i komercijalno carstvo koje zarađuje preko 124 milijarde dolara godišnje. Ponekad se u medijima pojavljuju priče o ljudima koji su se približili otkrivanju leka za rak, a onda im se odjednom gubi svaki trag. Ovoga puta vam predstavljamo priču o dr Rojalu Rejmondu Rajfu.

Dr Rojal Rejmond Rajf je verovatno otac svih holističkih istraživanja o raku. Rajf je rođen 1888. godine i bio je jedan od začetnika tehnologija koje se danas često koriste, a njegov doprinos je uočljiv u poljima optike, elektronike, radiohemije, biohemije, balistike i avijacije.

Rajfova mašina uništava infektivne organizme, viruse, bakterije i gljivice i koristila se za eliminaciju 52 različite vrste mikroorganizama, zatim protiv raka, tuberkuloze, lepre i streptokoknog faringitisa.

Rajf je svoju misiju lečenja raka strujom započeo 1920. godine kada je otkrio da postoje specifična električna svojstva u svakoj bolesti koju je proučavao. Rajf je sproveo na hiljade testova pokušavajući da izoluje električna svojstva tuberkuloze.

Rajf je započeo istraživanja na raku 1922. godine, ali trebalo mu je 10 godina da izoluje VX virus, mikroorganizam koji izaziva rak. Rajf je godinu dana kasnije izumeo univerzalni mikroskop, optičku tehnologiju koja može da uveličava 60.000 puta. Rajf je tako postao prva osoba koja je mogla da vidi živi virus.

Kada je Rajf odredio oscilacionu stopu za svaki organizam, on je pokušavao da ih uništi rezonancijom svetlosne frekvencije. Svaki mikrob poseduje prirodnu frekvenciju na kojoj rezonira, tako da je Rajf povećanjem njihovih prirodnih oscilacija uništio organizme. Što je najvažnije, okolno tkivo nije bilo oštećeno ovim oscilacijama.

Rajf je proces nazvao smrtonosna oscilaciona stopa (M.O.R.).

U sklopu svog istraživanja, Rajf je 1934. godine pomoću svoje mašine izlečio 14 od 16 pacijenata obolelih od raka u roku od dva meseca. Preostalo dvoje je izlečeno u narednih 6 nedelja.

Rajf je 20. novembra 1931. godine sa svojim najpoznatijim kolegama iz oblasti medicine prisustvovao banketu pod nazivom „Kraj svih bolesti“. Do 1939. godine, ista ta grupa lekara je negirala da je ikada upoznala Rajfa. Nakon što je pronašao lek za rak, kako je moguće da su ga njegove kolege potpuno ignorisale?

Evo šta se desilo:

Uoči konferencije za novinare na kojoj je dr Milbenk Džonson trebalo da objavi rezultate Rajfove studije o lečenju raka iz 1934. godine, on je smrtno otrovan, a njegovi dokumenti su nestali. Nakon što Moris Fišbejn nije uspeo da otkupi prava na Rajfovu mašinu za isceljivanje, Rajfova laboratorija je uništena. Dr Nemes, koji je sledio Rajfove radove, stradao je u misterioznom požaru u kom su uništeni svi njegovi radovi. Sličan požar je uništio i Burnet laboratoriju, koja je ocenjivala Rajfov rad. Sam Rojal Rajf je ubijen 1971. godine tako što su mu „slučajno“ dali smrtonosnu dozu valijuma i alkohola u bolnici.

Autor Bari Lajns je izrazio interesovanje za Rajfov rad osamdesetih godina, napisavši knjigu o Rajfu pod nazivom „Lek za rak koji je delovao“. U knjizi je navedeno da je Rajfova mašina mogla da izleči rak, ali da su sva njegova otkrića suzbijena od strane Američke medicinske asocijacije.

Rak je industrija koja svake godine donosi na stotine milijardi dolara farmaceutskim kompanijama, te je jasno da nije moglo da se dozvoli da neko svojom mašinom upropasti sav taj profit.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. pravda says:

    Pa kada ce ta Amerika prestati da postoji? Svaki slobodomni covek MORA ustati protiv toga zla,a ako ne ustane zlo se pise svakome,ko pameti i malo ima. Amerika=EU =zlocinacka organizacija.

  2. z-i says:

    koga sta briga za svet i narod,daj pare

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *