ЕВО ШТА СЕ ДОГАЂА У НАШЕМ ТЕЛУ КАДА ПОПИЈЕМО КОКА-КОЛУ!

EVO ŠTA SE DOGAĐA U NAŠEM TELU KADA POPIJEMO KOKA-KOLU!

23 aprila 2018

Da li ste se zapitali zašto Koka-Kolu (pepsi-kolu ili neki drugu kolu) popijemo s osmehom? To je zato što se njom zapravo drogiramo, iako su kokain iz Koka-Kole izbacili još pre sto godina. Zašto su izbacili kokain iz Koka-Kole? Zato što je bio sasvim suvišan.

EVO ŠTA SE DOGAĐA U NAŠEM TELU KADA POPIJEMO KOKA-KOLU:

(Intermagazin)

KOMENTARI9 komentara

 1. marko says:

  nikad je nisam piojednom probaoo i sve ove instant sokove i to je tu jos bih dodao ph mineralna voda koja spada u kisele vode ne neutralne

 2. leteci cirkus says:

  Lazu. Ja je pijem vec vise od 35 godina i to u vecim kolicinama i hvala Bogu super se osjecam. Stvar je u vjeri. Ako vjerujes da ti Koka Kola skodi i steti onda ce tako biti, ako ne vjerujes i smatras je obicnom materijom od koje smoi mi sami napravljeni onda ti nece nista biti. Bog je stvorio samo jednu materiju, od te materije je sav fizicki svijet i samo pijte Koka Kolu i uzivajte u zivotu.

  • Zoran says:

   Pa i dorgoiraju se po 30 godina pa im tek pri kraju zivota zagfali nesto. Evo ovd nastavnog geografije izvetreo od marihunae. Ali SKROZ. ne zna nista sta s edesava oko njega.

  • samo glupost covekova je neizleciva says:

   u tom slucaju slobodno popi misomor...

  • Hruscov says:

   Tako je, ja skidam rdju sa srafova sa njom, skidam musice sa sajbne auta, otpusujem odvode, ubijam zeludac...ziveo dobar stari sok od zove

 3. Zoran says:

  Dete, zena i ja to ne pijemo otkad smo dosli u Ameriku. 20 godina. Nista od gaziranih pica, Fanta,...nista. Ima kisela voda neka francuska i italijanska, ima sokova koji su od voca, gusti.

  • Roy says:

   Ti sokovi od voca koje pijes u Americi su puni konzervansa tako kad umres pet godina se ne mozes raspasti. U svakom slucaju Koka Kola je manje stetna od tih sokova i francuske kisele vode. Zivio sam u Americi dvadeset godina pa znam. Koka Kola skida rdju sa metala, ali je deset puta slabija od kiseline u zeludcu pa dok je popijes kiselina je smaze i ne moze ti nista.

 4. Lion says:

  Pijem oko 3,5,-4 litre kole, pepsija i bistrog soka od jabuke, svaki dan vec dve godine!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *