ЕВО ШТА СЕ НАЛАЗИ У „БОНДСТИЛУ“ због чега Србији прети потпуно уништење

EVO ŠTA SE NALAZI U „BONDSTILU“ zbog čega Srbiji preti potpuno uništenje

26 oktobra 2017

Iz izvora jedne zapadne ambasade saznajemo da se u američkoj vojnoj bazi Bondstil na Kosovu i Metohiji već desetak godina nalaze instalirane rakete sa nukleranim bojevim glavama.

Ove nuklearke su usmerene na Rusiju i u slučaju rata između Amerike i Rusije, Bondstil, što znači i Kosovo i Metohija, će biti legitiman cilj ruskih raketa.

Rusija godinama unazad upozorava evropske zemlje u kojima NATO instalira balističke interkontinentalne rakete da će u slučaju rata biti sravnjene sa zemljom.

(Vidovdan)

KOMENTARI15 komentara

 1. goran says:

  Nece stici da ih upotrebe, ako ne bude izdaje Njujork ce biti sravnjen sa zemljom pre nego sto stignu do prvog dugmeta. Problem je Putin koji je mlakonja i stalno se udvara Zapadu. Rusiji treba lider koji ne kalkulise.

  • buba says:

   Najlakše stisnuti dugme ti si mlakonja!!

 2. zlatko says:

  Ja čujem da su u skladište pod zemljom smestili i ogromne količine nuklearnog otpada. Nije proverena info.

  • Velika Metla says:

   Od njih,satanista,možeš sve i svja neljudsko očekivati,a nikako ono šta je njudsko,i šta je dato od Gospoda Boga! Uglavnom,drago mi je što ovaj i ovakav ljudski rod ide ka onome šta mu je i obećano,još poodavno,a to je uništenje! Sve napisano,i ljudskom rodu poručeno,u Svetom Pismu se polako,a sigurno,ostvaruje! I za to HVALA VELIKA Gospodu Bogu,svemogućem!Oni koji poznaju Sveto Pismo znaju o čemu piskaram!Pravoslavna crkva govori,stoji na tom stanovištu,da je Sveto Pismo Reč od Boga,data čoveku,pa neka se zapitaju,sveštena lica,zašto ne govore ljudima o toj Reči svakodnevno?

  • Boki says:

   Rudnik Trepča stotine buradi sa nuk.otpadom su pohranjeni u oknima koja su ostala ispod zemlje i sva ta okna su urušena kilometrima duboko ispod zemlje. Jedan od razloga zašto pojedine zemlje neće ikada povući deklaraciju o priznanju nezavisnosti Kosova.

  • Za Srbiju says:

   Droga je samo paravan za nuklearne glave i nuklearni otpad.

 3. Boki says:

  Tekst veze sa mozgom nema. Pa nisu nuklearne bojeve glave igračke da se šetkaju i ukopavaju bilo gde pogotovo ne u zemlji gde džihadisti imaju svoje kampove i mogu lako da dodju do njih. I nigde na Kosovu ne postoji infrastruktura koja je potrebna za održavanje bojevih glava tog tipa. Ne postoji aerodrom ni avioni koji mogu takve projektile da nose niti postoje silosi za iste. Drugo zašto bi ih držali na Kosovu i rizikovali neki potencijalni globalni sukob? Jednostavno imaju nekoliko vojnih baza u okruženju iz kojih mogu nesmetano da nas gadjaju. Ameri se neće zadržavati na Kosovu još dugo. Šiptari napuštaju masovno te prostore i odlaze bezpovratno u zemlje zapadne evrope i sveta. I ne širite paniku bez razloga.

 4. goran says:

  Siptari odlaze jer traze posao, Ameri imaju posao u Bondstilu.

 5. hary neron says:

  Spin i budalaština. Ako ima nuklearnog naoružanja u Bondsteelu onda je to taktičko a ne strateško nuklearno naoružanje. Ali ove vaše neznalice ne razlikuju te dve vrste nuklearnog naoružanja. Taktičko nuklearno naoružanje koriste svi rodovi vojske svih normalnih armija sveta kod izvođenja konvencionalnih ratnih operacija radi jednostavnijeg i efikasnijeg izvršavanja zadataka dok se strateško nuklearno naoružanje koristi u kombinaciji sa balističkom raketama ili straterškim avionima bombarderima i do sada bilo je upotrebljeno samo dvaput krajem drugog svetskog rata.

 6. Aleks says:

  Nek izravnaju gde nema Srba več sutra😉 iz preventive

 7. R.Srpska says:

  Kako su ih doneli tako ce ih odneti, ili ce suvise zuriti da pobegnu pa ce ih ostaviti.

 8. Filip says:

  "BONDSTIL" će nam doći glave

 9. Hruscov says:

  Ima isto tako i kod baba Jage u podrumu.

 10. goran says:

  Cemu Putinova u ovom trenutku nadmocna vojna masinerija, ako je on ne koristi, osim u Siriji? Da li je to dokaz hrabrosti ili neceg drugog? Putinofili nemaju odgovor, oni samo etiketiraju. Kult licnosti je uzasna stvar. Primetio sam da putinofili vise vole Putina od Rusije, a toga nisu ni svesni.

 11. Beli Orao says:

  Nije ni isključeno da nisu burad sa radijacijom i to velikom premeštena i tu zakopata, pa ne bježi šipci džaba glavom bez obzira sa KiMa, znaju ili osjećaju da su ih Ameri lagali da bi na kraju bili i sterilni i jako jako bolesni a tek djeca koja Će da se rode!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *