ЕВО ШТА СЕ СПРЕМА: Американци крећу на Вучића, три „фронта” против Србије (ВИДЕО)

ЕВО ШТА СЕ СПРЕМА: Американци крећу на Вучића, три „фронта” против Србије (ВИДЕО)

18 децембра 2020

ПРЕДСЕДНИК СРС проф. др Војислав Шешељ рекао је у јутарњем програму Хепи телевизије да је председник Србије Александар Вучић постао сметња Американцима и да спремају новог лидера проевропске опозиције.

Шешељ сматра да је поновно појављивање Медлин Олбрајт је порука да се наставља стара политика према Србији.– Сервер је професор на престижном универзитету и Бугајски је утицајан мислилац. Олбрајт и Енгел су класични албански плаћеници. Сви они су веома утицајни у САД. Србе чекају нова искушења, кампања ће ићи и из Европе и окружења, да се призна тзв. Косово, да се укине Република Српска и да се сруши Вучић јер је он персонално сад постао сметња. Он је вешто дипломатски маневрисао са великим силама, играо на конопцу што се каже и успевао ових осам година. Сада ће то тешко ићи. Американци спремају новог лидера проевропске опозиције. Нисте ми веровали док нисте чули то од Олбрајтове. Американци ће одабрати кандидата за председничке изборе, даће велики новац и ићи ће на то да оборе Вучића – каже Шешељ.

Он сматра да Ђорђевић, Ђилас и Јеремић немају никакве шансе.

– Ђорђевић је као неки руски човек, а купио значку ФСБ-а у Москви на улици, да га неко од руске тајне службе видео са тим још би га измлатио. Он је отписан кад је изјавио да је Вучић добио 1000 долара за грађане Србије, али им није поделио него задржао за себе. Ништа луђе нисам чуо још од Млађана Динкића који је лагао да ће делити 1000 евра да би Тадић добио изборе. Досманлије су све лагале и уништиле и оно мало фабрика што смо имали, покрали злато, све отели – прича Шешељ.

Лидер радикала наводи да је Вучић усмерио сву пажњу на себе.

– Многе ствари зависе од Вучића и он је себе довео у ту ситуацију. Требало је да поверава задатке другим кадровима, проверава их, па да их коригује и да им да шансу. Он је себе ставио у центар и све иде на њега. Издаће га. Има часних људи у влади, али и опасних. Зорани Михајловић зло из очију вири, она прави инциденте, видели сте шта је урадила са Бајатовићем, када га је њено обезбеђење избацило. Не можете тако понижавати људе, морате бити љубазни, ја сам љубазан према свима, а бахат према безобразнима и издајницима. Саосећам са свим нашим људима који тешко живе и са сиромашнима – рекао је Шешељ.

Шешељ каже да Србију може заштитити Русија, али ми морамо да урадимо више у правцу приближавања.

– Американци имају базу на територији Србије, онда то треба омогућити и Русима – каже Шешељ.

(Ало)

KOMENTARI4 коментара

 1. Zorana says:

  Hahhahahaha kakav SNS tres za yugo glasace :ppPPpppp

 2. Nine says:

  Je li ovaj Vučićev učitelj stalno zaposlen na TV Hepi, nakon što je ostao bez skupštinske klupe? Jedino on ne vidi da je Vučić odradio sve na šta se obavezao onima koji su ga doveli na vlast 2102-te. Posle odricanja od Srba u Hrvatskoj, predaje KiM, dovođenja Srbije u status zapadne kolonije još mu je ostao poslednji zadatak ukidanje Republike Srpske. Ništa od toga crveni vojvodo nije uradio niko osim Vučića. I ti i on ste pročitali članak KOMADANJE SRBIJE: IZNENADNA NOVČANA I POLITIČKA PODRŠKA ZAPADA UVEK JE VEZANA ZA IZDAJU… U podnaslovu članka tačno je navedeno na šta se obavezao, a što je sproveo, bez obzira na potpuno suprotnu volju naroda. Prodaji m..a pod bubrege onima koje više nisi mogao prevariti na izborima, koje ni poslednji put nisi dobio. Što među pomenutim političarima ne pomenu i Boška Obradovića koji te je u TV duelu rasturio k'o svinja masnu vreću? Lako je laprdati sa Milomirom Marićem kad nemaš političkog protivnika, isto kao i tvom učeniku. Draško Stanivuković je izrekao jednu istinu za Milorada Dodika, koja još više važi za Vučića "da zine a ne laže samo kad jede". Šta je bilo od tvog obećanja da ćeš srušiti nelegalno sagrađenu vikendicu Tomislava Nikolića, za koga si govorio da je oboleo od pohlepe? Sad više ne pominješ ni vikendicu, ni vilu na Dedinju u kojoj se baškari. Od čega ti zaradi onako skup džip za koji te proziva tvoj nekadašnji trbuhozborac Nemanja Šarović. Ne reče li on da mu ne pada na pamet da glasa za Rezoluciju Srpskog pokreta Dveri o genocidu nad Srbima i Jevrejima u NDH? Je li iko iz tvoje stranke glasao za predlog Rezolucije. Od vladajućih stranaka (SNS i SPS) nije glasao ni jedan poslanik. Teško državi koja ima takvu vlast.

 3. Kosmos says:

  Nije protiv Srbije, nego protiv Vučića. Teško nama kada nam amerika postavlja predsedinke, daje vakcine itd. Narode ko te šiša..

 4. Kosmos says:

  Gde je ta američka baza da rušimo, zašto se to krije od građana ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u