ЕВО ШТА СЕ СПРЕМА: Американци крећу на Вучића, три „фронта” против Србије (ВИДЕО)

EVO ŠTA SE SPREMA: Amerikanci kreću na Vučića, tri „fronta” protiv Srbije (VIDEO)

18 decembra 2020

PREDSEDNIK SRS prof. dr Vojislav Šešelj rekao je u jutarnjem programu Hepi televizije da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić postao smetnja Amerikancima i da spremaju novog lidera proevropske opozicije.

Šešelj smatra da je ponovno pojavljivanje Medlin Olbrajt je poruka da se nastavlja stara politika prema Srbiji.– Server je profesor na prestižnom univerzitetu i Bugajski je uticajan mislilac. Olbrajt i Engel su klasični albanski plaćenici. Svi oni su veoma uticajni u SAD. Srbe čekaju nova iskušenja, kampanja će ići i iz Evrope i okruženja, da se prizna tzv. Kosovo, da se ukine Republika Srpska i da se sruši Vučić jer je on personalno sad postao smetnja. On je vešto diplomatski manevrisao sa velikim silama, igrao na konopcu što se kaže i uspevao ovih osam godina. Sada će to teško ići. Amerikanci spremaju novog lidera proevropske opozicije. Niste mi verovali dok niste čuli to od Olbrajtove. Amerikanci će odabrati kandidata za predsedničke izbore, daće veliki novac i ići će na to da obore Vučića – kaže Šešelj.

On smatra da Đorđević, Đilas i Jeremić nemaju nikakve šanse.

– Đorđević je kao neki ruski čovek, a kupio značku FSB-a u Moskvi na ulici, da ga neko od ruske tajne službe video sa tim još bi ga izmlatio. On je otpisan kad je izjavio da je Vučić dobio 1000 dolara za građane Srbije, ali im nije podelio nego zadržao za sebe. Ništa luđe nisam čuo još od Mlađana Dinkića koji je lagao da će deliti 1000 evra da bi Tadić dobio izbore. Dosmanlije su sve lagale i uništile i ono malo fabrika što smo imali, pokrali zlato, sve oteli – priča Šešelj.

Lider radikala navodi da je Vučić usmerio svu pažnju na sebe.

– Mnoge stvari zavise od Vučića i on je sebe doveo u tu situaciju. Trebalo je da poverava zadatke drugim kadrovima, proverava ih, pa da ih koriguje i da im da šansu. On je sebe stavio u centar i sve ide na njega. Izdaće ga. Ima časnih ljudi u vladi, ali i opasnih. Zorani Mihajlović zlo iz očiju viri, ona pravi incidente, videli ste šta je uradila sa Bajatovićem, kada ga je njeno obezbeđenje izbacilo. Ne možete tako ponižavati ljude, morate biti ljubazni, ja sam ljubazan prema svima, a bahat prema bezobraznima i izdajnicima. Saosećam sa svim našim ljudima koji teško žive i sa siromašnima – rekao je Šešelj.

Šešelj kaže da Srbiju može zaštititi Rusija, ali mi moramo da uradimo više u pravcu približavanja.

– Amerikanci imaju bazu na teritoriji Srbije, onda to treba omogućiti i Rusima – kaže Šešelj.

(Alo)

KOMENTARI4 komentara

 1. Zorana says:

  Hahhahahaha kakav SNS tres za yugo glasace :ppPPpppp

 2. Nine says:

  Je li ovaj Vučićev učitelj stalno zaposlen na TV Hepi, nakon što je ostao bez skupštinske klupe? Jedino on ne vidi da je Vučić odradio sve na šta se obavezao onima koji su ga doveli na vlast 2102-te. Posle odricanja od Srba u Hrvatskoj, predaje KiM, dovođenja Srbije u status zapadne kolonije još mu je ostao poslednji zadatak ukidanje Republike Srpske. Ništa od toga crveni vojvodo nije uradio niko osim Vučića. I ti i on ste pročitali članak KOMADANJE SRBIJE: IZNENADNA NOVČANA I POLITIČKA PODRŠKA ZAPADA UVEK JE VEZANA ZA IZDAJU… U podnaslovu članka tačno je navedeno na šta se obavezao, a što je sproveo, bez obzira na potpuno suprotnu volju naroda. Prodaji m..a pod bubrege onima koje više nisi mogao prevariti na izborima, koje ni poslednji put nisi dobio. Što među pomenutim političarima ne pomenu i Boška Obradovića koji te je u TV duelu rasturio k'o svinja masnu vreću? Lako je laprdati sa Milomirom Marićem kad nemaš političkog protivnika, isto kao i tvom učeniku. Draško Stanivuković je izrekao jednu istinu za Milorada Dodika, koja još više važi za Vučića "da zine a ne laže samo kad jede". Šta je bilo od tvog obećanja da ćeš srušiti nelegalno sagrađenu vikendicu Tomislava Nikolića, za koga si govorio da je oboleo od pohlepe? Sad više ne pominješ ni vikendicu, ni vilu na Dedinju u kojoj se baškari. Od čega ti zaradi onako skup džip za koji te proziva tvoj nekadašnji trbuhozborac Nemanja Šarović. Ne reče li on da mu ne pada na pamet da glasa za Rezoluciju Srpskog pokreta Dveri o genocidu nad Srbima i Jevrejima u NDH? Je li iko iz tvoje stranke glasao za predlog Rezolucije. Od vladajućih stranaka (SNS i SPS) nije glasao ni jedan poslanik. Teško državi koja ima takvu vlast.

 3. Kosmos says:

  Nije protiv Srbije, nego protiv Vučića. Teško nama kada nam amerika postavlja predsedinke, daje vakcine itd. Narode ko te šiša..

 4. Kosmos says:

  Gde je ta američka baza da rušimo, zašto se to krije od građana ?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *