Evo šta Šešelj misli o Dverima

Evo šta Šešelj misli o Dverima

30 novembra 2014

vojislav-seselj--678979Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj u intervjuu za portal Srbin.info otkrio je šta misli o Pokretu Dveri.

–  Još nismo pronašli političku snagu sa kojom bismo mogli u predizbornoj fazi da sarađujemo. Sačekaćemo izbore i videti ko sa kakvom snagom raspolaže. A što se Dveri tiče oni uopšte nisu registrovani kao politička stranka. Ja sam se iznenadio kada sam se uverio videvši registar pre nekoliko dana. Mogu njihovi nastupi da budu simpatični ili ne, ali ne zaboravite da se politikom bave političke stranke. Možemo sa svima da razgovaramo, ali nikada nismo bili skloni da sa nekima pravimo predizborne koalicije, tako da je prerano izvoditi zaključke sa kim možemo, a sa kim ne možemo. Za SRS ipak postoji jedan problem na koji niko u javnosti ne obraća pažnju. Dveri uopšte nisu registrovani kao politička stranka – rekao je Šešelj.

On je komentarisao i mogućnost stvaranja koalicije SRS-DSS-Dveri.

– Da je ostalo staro rukovodstvo DSS, možda ne bi bila nemoguća takva koalicija. Pouzdano znamo da je Sanda Rašković-Ivić instrumentovalizana od strane Aleksandra Vučića. Evo u Mionici na vanrednim lokalnim izborima, DSS ide na na istoj listi sa SNS, kršeći sporazum koji je pre par dana potpisala sa Dverima – rekao je Šešelj.

(Srbin.info)

KOMENTARI4 komentara

 1. FORum LIvii says:

  Ovo je potvrda teorije da dugi boravak u zatvoru totalno izmeni coveka. On ostane zarobljen u proslosti , iz zatvora ne moze na adekvatan nacin prati genezu dogadjaja , ima iskrivljenu sliku stvarnosti. Zatvor , izolovanost , okruzenje , psihoza , neizvesnost , frustriranost , nemoc , su samo neke od stvari koje trajno ostete mentalni i psihicki sklop . Ove patologije odrazajavu se trajno na svu delatnost i zivot posle zatvora. Ovo o cemu pisem nije vezano samo za doticnog vec generalno vazi za sve koji su dugo bili u zatvoru. Zato SVE izjave treba privati sa VELIKOM rezervom. Da ne kazem da treba vezati macku o rep !!!

 2. Mare says:

  FORum LIvii, ajde molim te reci konkretno sta je on to iskrivljeno predstavio? Sve sto je rekao je istina... Dveri nisu politicka partija i DSS ide u koaliciju sa SNS-om. Ti si verovatno video jos neki red u ovom tekstu pa nas onda prosvetli i ukazi nam.

 3. FORum LIvii says:

  @ Mare Nije slucajno da njegov Kum trazi da se otvore arhive DB !Bicete iznenadjeni (ili prosvetljeni)ako se to desi sta tamo moze da se nadje !Narocito odeljak DB iz Sarajeva ! Dveri su meiznenadili ponudom koalicije sa Radikalima.Pa oni su ih zvali u tu koaliciju PRE izbora .To su dve stvari koje se ne mesaju , kao ulje i voda na pr. .

 4. Nebojsa says:

  FORum LIvii Batali Šešeljevog kum i kumu! To su politički profiteri, kuma koja je u penziji je bila član nekog upravnog odbora, njen brat koji je poginuo na magistrali je u ostavinskoj raspravi ostavio iza sebe mnogo stanova, raspitaj se čega sve je bio vlasnik brat kuma !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *