НЕВЕРОВАТНО: Ево шта СОЊА БИСЕРКО каже о терористима из Куманова!

NEVEROVATNO: Evo šta SONJA BISERKO kaže o teroristima iz Kumanova!

28 maja 2015

Sonja-Biserko-4364Šiptarski teroristi sa Kosova i Metohije ubijeni u Kumanovu sahranjeni su juče uz visoke državne počasti u Prištini. Upitana da to prokomentariše, predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava Sonja Biserko kaže za Srbiju Danas da je cela manifestacija borba za jednu veću i drugačiju državu.

“Ne znamo šta se u Kumanovu tačno desilo jer još uvek nema konačnog izveštaja o tome. Možda nisu učestvovali u terorističkom napadu jer su to želeli, ali ja to ne mogu da tvrdim. Ali činjenica je da je to borba za jednu veću, drugačiju državu“, rekla je Biserko.

Na pitanje zašto su ljudi koji su došli sa oružjem iz jedne države u drugu u kojoj su ubili osam policajaca sahranjeni uz najviše državne počasti Biserko kaže da se to radi u celom regionu.

“I mi to ovde radimo, kao Republika Srpska i tako to… Nisu oni jedinstveni u tome. To je neko takoreći pravilo u regionu. Svi reaguju jedni na druge“, ocenjuje Biserko za portal SrbijaDanas.com.

Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava smatra da dešavanja u Kumanovu nisu do kraja razjašnjena, i da je manifestacija u Prištini deo očekivanja dodatne dekompozicije Balkana.

„Izgleda kao da ceo region nije pristao na državna rešenja koja su sada na snazi, kao da svi imaju neka očekivanja za neku dodatnu dekompoziciju Balkana i to je ono što Balkan još uvek nestabilnim i nezavršenim posle dve decenije od kako smo prošli ratove. Mislim da je ta manifestacija u Prištini deo toga, jer dešavanja u Kumanovu nisu do kraja razjašnjena“, kazala je ona.

Podsetimo, u Prištini je, u prisustvu velikog broja građana, rodbine i poslanika kosovske skupštine, održana komemoracija kosovskim Šiptarima ubijenim pre nešto više od dve nedelje u policijskoj akciji u Kumanovu.

Komemoraciju uz najviše državne počasti je organizovalo Udruženje OVK, a počast ubijenim Šiptarima sa okupiranih teritorija je dao i imam džamije Priština Šefćet Krasnići. Troškove pogreba preuzeo je grad Priština, a poginuli teroristi su sahranjeni na „groblju heroja“.

Ispred osam kovčega ubijenih Šiptara sa okupiranih teritorija u sukobu u Kumanovu stajale su uniformisane osobe sa oznakama tzv. OVK koji su u rukama držali i zastave Albanije.

(A. Nešić / Srbijadanas.com)

KOMENTARI14 komentara

 1. deda mraz says:

  Sonjice vaseg cenjenog gazdu su Rusi stavili na poternicu Interpola i traze ga kao kriminalca i nezavisni mediji u Srbiji tj. njegovi mediji to ne objavljuju ali gospodjice sluzite kriminalcu za njegove kriminalne radnje i vreme vam je odzvonilo djaba vam vasi mediji i vasi petokolonasi sto vas stite cika soros mora da spasava svoju guzu.

 2. rade says:

  Velike pare ona dobija od serosa (sorosa)!

 3. DJORDJE says:

  DOTERANA SI DO ZID! SAMO DA SE NADJE KO CE DA TI PREREZE VRAT.

 4. hahaha says:

  "...Ali činjenica je da je to borba za jednu veću, drugačiju državu“, rekla je Biserko. " ******* Rekla Bi Serko .

 5. TOPOLJ says:

  Ako se neko pita kako je to moguće da se Sonja Biserko ponaša ovako kako se ponaša,odgovor je jednostavan.Sveti svoga brata,inače dokazanog ustašu.Željko Biserko,brat Sonje Biserko,rođen šestog novembra 1950.g,poginuo je kao pripadnik hrvatskog zbora narodne garde u borbi sa krajiškim Srbima.Sonja Biserko potiče iz mješanog,srpsko-hrvatskog braka,stim da je ova druga,ustaška strana debelo prevagnula u slučaju Biserko,i kod brata i kod sestre.Sestra Sonje Biserko Ljiljana,udana Gligić,distancirala se od njenog antisrpskog djelovanja.Otac Sonje Biserko je Đuro Biserko,rodom iz zaseoka Biserci kod Knina.Bio je visoki funkcioner u saveznom SUP SFRJ.Radio je na obezbjeđenju jugoslovenskih ambasada u Alžiru i Egiptu.Majka Marija od oca Šime,vodi porijeklo iz Sutomisice kod Zadra.Nije tajna da nesrećnica sa slike može da uđe u hrvatsku ambasadu kad poželi.Inače,ona je dobitnik jedne hrvatske medalje,"Orden(Red)kneza Trpimira sa ogrlicom i Danicom".Ovo odlikovanje uručivano je dokazanim ustašama:Branimiru Glavašu,dokazanom ratnom zločincu,Franciju Tuđmanu,Stipi Mesiću,kraljici Elizabeti drugoj itd.Navodno je Glavašu ovo odlikovanje oduzeto,ali,ipak je okićen ovim ordenjem,baš kao i ustaškinja Sonja Biserko koja divlja po Srbiji već podugo.Terorizam u Srbiji je unosan posao.Srbija je postala dom za teroriste,pravo utočište,Evo nekih imena uz Sonju Biserko.Srđa Popović,vođa terorističke organizacije "Kanvas",inače,nasljednik zloglasnog Otpora.Popoviću je zabranjen ulazak u Rusiju.Nataša Kandić,vodi zloglasnu organizaciju "Fond za humanitarno pravo".Marko Ivković,učestvovao u zloglasnoj narandžastoj revoluciji.Njemu je takođe zabranjen ulazak u Rusiju.Svi kojima je zabranjen ulazak u Rusiju,takvi se definišu u jednoj jedinoj riječi:teroristi.Tu se može pronaći i novinar NUNS-a Stevan Dojčinović,kome je zabranjen ulazak u Rusiju.Prije par dana naređeno mu je da napusti teritoriju Rusije.Božidar Đelić(Boža derikoža ili Boža karabin),njemu je takođe zabranjen ulazak u Rusiju.Učestvovao je zajedno sa Čubajsom u vremenu Jeljcina u skandaloznoj privatizaciji(kao savjetnik uz preporuku nacista sa Zapada)kada je ruska privreda otišla u ruke nekolicine oligarha.Ima ih još mnogo.Srbija je puna terorista.Nažalost.

 6. Mare says:

  Karaju ovi nas u zdravu pamet, a svi cute i jos se setkaju prestonicom ko oslobodioci grada. Sramota Srbijo.

 7. cyberchetnik says:

  pravu ustasku facu ima!!!

 8. munja says:

  Sonjizam pravednosti i pomirenja!Svet je pun Sonjizma, samo Sonja je to okrenila u ličnu korist.Njoj je stalo do nevino stradali toliko koliko dobije "love".Njeno lično, snebivanje da obavlja neutralan, časan posao hvle istorije, je za rubriku "verovali ili ne".Međutim, lčno,ona je bezkarakterni lik, bez osećaja i emocija.Nemam ništa protiv, ali doće joj sve lično na naplatu.Tako da ne zaslužuje napor oko Sonjizma pravednosti i pomirenja.Razumem u celini njenu ulogu, jer u Sonjizmu pravednosti u svetskim razmerama izgleda ovako: Na milijone nevino pobijenih u jednom danu, na milione obespravljenih i obezglavljenih. No njoj se Sonjizam pravednosti i pomirenja isplati, "Lova",a lični obraz, čast, moral, e to nemože sa Sonjizmom pravednosti i pomirenja.Ona je ušla u istoriju a mi obični smrtnici smo njena svakodnevna hrana jer joj kanibalizam nije stran.Sonjizam pravednosti i pomirenja polako ali sigurno vodi ka bespuću bez povratka i nade u budćnost.

 9. teletabis says:

  A Vas još uvek čudi šta kaže Biserko, Kandićka, Liht, ...? Pa šta je sa Vama ljudi? Zar još ne shvatate ko je ko?

 10. frka says:

  Meni je zao ove umobolnice..trebao bi joj neko pomoci i odvesti je na pravo mjesto da se lijeci uz svakodnevne ljekice prije nego je neko ne skrati za glavu.Mada mi se cini da samo u Srbiji svakoj budali se pridaje odredjeni znacaj.A opet kad se malo bolje razmisli,,Iskreno...da je nema trebalo bi je izmisliti jer oni neopredijeljeni Srbi ne bi nikada dosli pameti.Kroz njena odvratna istupanja mnogi su progledali.prava srpska vlada ce biti ona koja ce ukinuti razne nevladine (citaj spijunsko izdajnicka legla) organizacije ili ako nista drugo..zabraniti im financiranje iz inostranstva.Pa da vidimo te "humanitarce" kako rade volonterski.

 11. s@Ša says:

  Ma žena je vidjela da može da radi šta hoće sa nama jer smo joj to sami dopustili a ovo njezino baljezganje je sad već prešlo u jedno perverzno-nekrofilsko podjebavanje u mozak ako i neka je jer za boljeg i nismo !

 12. kulak says:

  Čudovišno je da ona pored svih zločina koje je počinila protiv Srbije i srpskog naroda i dalje slobodno šeta Beogradom i da se među milionima Srba još nije našao da joj zaprži čorbu.

 13. Paštrović says:

  Nije meni muka od Sonje, no mi je muka kad vidim da je pristiglo čak 12 komentara. Jedino što valja je ovaj porodični presjek Sonjine familije. Sonji inače ništa ne fali, fali nama, popišanim Srbima. Ona piša pa piša po nama, a mi? Umjesto da smo je davno umlatili, mi prdnjavimo o njoj. Da je samo ona u pitanju, pa prosti jadi. Takva nam je Srbija, takva nam je CG, takvi smo kakvi smo.

 14. Paštrović says:

  "kulak", izvini, nijesam zao prema tebi, ali ti kao da si pao s Marsa!? Zašto bi Srbiji i Srbima smetala ne samo Sonja, ako im ne smeta ustaški barjak, koji se eno slobodno vije i pod Avalom, i pod Lovćenom. Sonja i ekipa su samo posljedice tog barjaka, i ovog svesrbskog ludila, sljepoće, gluvonijemosti i - NIŠTAVILA!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *