ЕВО ШТА СПРЕЧАВА АМЕРИКУ да покуша да зада кобни ударац Русији

EVO ŠTA SPREČAVA AMERIKU da pokuša da zada kobni udarac Rusiji

18 septembra 2020

Bivši šef izraelske specijalne službe „Nativ“ Jakov Kedmi istakao je okolnosti koje sputavaju Amerikance da započnu nuklearnu agresiju na Rusiju.

Radi se o naprednom, novom ruskom oružju, koje je moćno sredstvo odvraćanja Pentagona i sprečava Sjedinjene Države da pokušaju da zadaju kobni udarac Rusiji.„Uslediće uzvratni napad, koji Amerikanci danas ne mogu da neutrališu“, rekao je Kedmi, objašnjavajući da to sprečava Sjedinjene Države da pokušaju da napadnu Rusiju.

Istovremeno je ukazao da se Amerikanci u velikoj meri plaše raketa Sarmat, hipersoničnih kompleksa Avangard, Kinžal i nuklearnog bespilotnog podvodnog vozila Posejdon.

U tom kontekstu, a prema rečima stručnjaka, „u slučaju početka neprijateljstava punih razmera, Vašington će pretrpeti vrlo ozbiljnu štetu“.

Upravo ta okolnost, u savremenoj stvarnosti, sada postaje glavni faktor koji primorava Amerikance da napuste ideju o sprovođenju svojih planova za preventivni nuklearni napad na rusku teritoriju.

Istovremeno, izraelski stručnjak je istakao da Rusija ima moćne protivavionske raketne sisteme (SAM) S-300 i S-400, sposobne da se uspešno odupru savremenim izazovima koji mogu nastati pred PVO jedinicama države koja se graniči sa državama NATO-a.

Istovremeno, skori ulazak u upotrebu novog sistema PVO S-500 „Prometej“ garantuje zaštitu Rusije od perspektivnog naoružanja koje razvijaju samo Amerikanci.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI3 komentara

  1. Miraš says:

    To ne mogu, ali zato idu drugim putem nastoje da ekonomski izoluju Rusiju. To vidimo kroz stalno uvodjenje novih i novih sankcija Rusiji od SAD i od njihovog trabanta EU- Znaju oni veoma dobro istoriju i da Krim jeste ruski, ali se prave blesavi i time prave povod za uvodjenje sankcija Rusiji. Zatim odradjuju to kroz obustavljanje izgradnje gasovoda Severni tok 2 i kroz sankcije za Turski (balkanski) tok. Zatim kovid diktatura donela je i niske cene nafte što Rusiji sigurno ne odgovara. Ako bi uspeli da ekonomski oslabe Rusiju očekuju da Rusija bi se predala sama i bez rata kao u vreme Gorbačova i Jeljcina.

  2. Miraš says:

    NATO trupe sve bliže granicama Rusije su pritisak i na evropske zemlje da smanje svoju saradnju sa Rusijom. Moguće je da stara ludača Poljska ojačana sa američkim trupama i u slučaju uspeha ekonomskog slabljenja Rusije nada se novim smutnim vremenima i novom osvajanju Moskve. Nije samo Napoleon i Hitler bio osvajač Rusije i jurišao na prestonicu Moskvu, od svih njih najduže se u Moskvi zadržala stara osvajačica Poljska. Koliki mogu biti apetiti duboko iskompleksirane Poljske. A Amerika baš znalački koristi stare negativne strasti i komplekse raznih evropskih naroda. Teško je i nama, ali pravilo broj 1 je da ne smemo postati iskompleksirani. Može nam pomoći samo zdrava logika. To podrazumeva da ne treba da se radujemo onoj hemiskoj olovci od Trampa kao naš večno skenjani vodja, iz toga se jasno vidi teška i bolesna iskompleksiranost Srbije.

  3. M says:

    Ruske proturaketa ne mogu obraniti Rusiju,jer ih nema dovoljno protiv masovnog raketnog udara,npr.od 5.000 raketa,koje u tom slučaju navodno misli ispaliti USA!Doduše,vjerovatno Rusi imaju i još neka sredstva proturaketne odbrane,npr.elektronske ometače,lasere,možda i elektronske topove i zaštitne kupole(kakve navodno ima USA)?!?Nego vjerovatno i jedni i drugi imaju u tajnosti još toga,vjerovatno moćnijeg,a što je enigma koje se USA izgleda najviše plaši!?!Npr.,Rusi navodno imaju skalarne valove kojima navodno mogu raspoloviti Zemlju,a to znači i razlomiti-razbiti USA u dijelove koje će većinom poplaviti more?!?U tom slučaju je pitanje dal' to USA može spriječiti svojim UFO replikama,elektronskim topovima u svemiru i hipersoničnim raketama,kao i obraniti se neprobojnim elektro-magnetskim kupolama?!?Jer,izgleda da i jedni,i drugi,a možda i neki treći,raspolažu UFO repliciranim tehnologijama koje daleko nadilaze poznatu oficijelnih nauku i naše spoznaje i predodžbe?!?Ali ih drže u tajnosti,i ne zna se tko ima takvo najmoćnije oružje,presudno,konačno!?!Od tuda strah i oprez!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *