Evo šta su Delije na košarkaškoj utakmici poručile Putinu i Rusiji

Evo šta su Delije na košarkaškoj utakmici poručile Putinu i Rusiji

28 marta 2014

delije4Neposredno pred početak meča između Crvene zvezde i Budiveljnika na tribinama Arene, gde su Delije oborile rekord po posećenosti u svim evropskim takmičenjima, pojavio se transparent na ruskom jeziku koji je bio propraćen pevanjem ”Kaćuške” i skandiranjem imena ”Vladimir Putin”, ali malo ko je u tom momentu bio upoznat sa značenjem poruke.

Međutim, nekoliko dana kasnije stigao je i prevod, a na transparentu je pisalo: Stariji brate kaži da li se to meni prisnilo ili se naša majka konačno budi? Reci joj da je volimo onako kako ona voli svu svoju decu!

Podsetimo, iako su Delije veličanjem Rusije bacili „so na ranu“ Ukrajincima, tokom meča se pojavio i transparent na kojem je pisalo Slava Srbiji, Rusiji i Ukrajini!

Treba dodati i to da su Delije na meču Zvezde i Zenita na Marakani, kada je i sam Putin bio prisutan, imali poruku upućenu ruskom lideru.

– Stariji brate, poljubi majku našu, i kaži joj, kaži, da smo ponosni što se borimo i da ćemo se boriti, kaži da je volimo – pisalo je na severu.

delije

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *