ЕВО ШТА У КАТОЛИЧКОМ ПРОРОЧАНСТВУ пише о Русији!

EVO ŠTA U KATOLIČKOM PROROČANSTVU piše o Rusiji!

13 maja 2017

Papa Franja I je krenuo u hodočašće na mesto fatimskog čuda „sa mislima o Rusiji“.

– Verujem u Rusiju. Na ovo hodočašće sam krenuo sa mišlju o Rusiji. Ne samo zato što vaša zemlja zauzima posebno mesto u fatimskim proročanstvima Device Marije – rekao je papa.

Poglavar Rimokatoličke crkve je izjavio da „pridaje veliki značaj“ saradnji sa Ruskom pravoslavnom crkvom. Franja je zahvalio RPC na naporima u tom pravcu.

Rimski papa doputovao je u Portugaliju na 100. godišnjicu javljanja Device Marije u selo Fatima. Upravo tamo, 13. maja 1971. godine, prema predanju, desilo se prvo od tri javljanja Device Marije (kako smatraju katolici) trojici pastira.

„Dama“, kako su je nazivala deca, predala je slušaocima nekoliko proročanstava koje je Vatikan priznao kao čudo. U proročanstvu se pominje i Rusija:

„Ako ljudi ne prestanu da vređaju Gospoda, proći će malo vremena i za vreme Pija XI će početi drugi rat, užasan. Kada vidite kako u noći zasija nepoznata svetlost, znajte da je to znak Gospoda… Kako bi se to sprečilo doći ću da tražim posvećenost Rusije mom neporočnom srcu i pričest za iskupljenje u prvoj suboti. Ako moja zahtev bude uslišen, Rusija će se pokajati. Ako ne, ona će raširiti svoj greh po čitavom svetu, izazivajući rat i uništenje crkve“.

KOMENTARI16 komentara

 1. milos says:

  Bolesni krvozedni katolici

 2. punca says:

  Ta Papa Franjo je sektas i 13.5.je ILUMINATI praznik "zrtvovanje dece"..

 3. AJaj says:

  Što više papa misli o Rusiji to gore rusima. Oproši mi pape. Jeste čudo da katolička bratija poveruje maloj deci i ukazanju "gospe". Čudi me samo što ne poveruju Svetom Pismu i savetima i zapovestima Oca nebeskog i Sina Božijeg koji je Gospod naš i Spasitelj Isus Hristos. Isus Hristos je već dao sve objave i proročanstva za blisku i daleku budućnost i za svaki trenutak čovečjeg postojanja. Kako li se ovo proroštvo uklapa u Svetu reč Božiju? Vrlo teško i vrlo slabo, proveravajte pa vidite. Malo preciznije: prevara već vlada u vazduhu, gde god je bilo kakva institucija, moć i sila na zemlji ona nije čista, izgleda da rusija još nije sasvim uprljana zahvaljujući Putinu. Ali o pravednom sudu svi ćemo dobiti po delima našim.

  • Za Srbiju says:

   Je li ti živiš ovde ili na Marsu?

 4. AJaj says:

  Ovaj isti pape se mnogo podsmevao hrvatskoj "gospi" iz međugorja koja se neprestano javlja i šalje poruke na tom mestu i dan danas. Ali ovoj gospi iz fatime drži sveću koja se javljala samo tri puta od 1971. Za ovu hrvatsku gospu iz međugorja se vrlo jasno izrazio kao zabludu i sam je pominjao Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista, što on inače retko čini. Utisak je da sedi na dve stolice jedna upravlja ljudstvom a ona druga mu je od zavere ovog sveta koja upravlja njime. Pape je inače divni humanista, tako se predstavlja i takav mu je imidž, ali verujte da svešteniku božijem to nije prva dužnost već je to evanđelje, objava spasenja u Gospodu našem i Spasitelju Isusu Hristu, upravo ono što je Hristos objavljivao. Dakle ništa od pape i svih duhovnika koji ne govore ljudima o Hristu.

 5. Igor says:

  Uopste nije bitno sta Satanisti u Vatikanu misle ojednom Pravoslavnom narodu Vatikan ima da nestane sa svih 7 brezuljaka.Toje bitno i ne treba nikad zaboraviti. Svi slovenski narodi koji su Pravolsvne vere treba da budu uz Rusiju kad trenutak obracuna dode. Svi za Veliku Rusijiu....Slava Bogu i svim svetim. Amin.

 6. AJaj says:

  Koliko su pouzdane objave svete matere (hristorodice)? Blažena Marija koja je rodila Hrista po predanju je nakon smrti takođe bila podignuta u svom "uspeniju" ostala je takođe samo plaštanica i takođe je rekla apostolima "Rdujte se ja ću biti s vama navek" Ovo je sve Hristos već učinio i rekao i to ne po predanju već po svedočanstvu apostola iz Svetog Pisma. Apostoli nisu svedočili za materu Hristovu na ovaj način. Majka Hristova je postala neki instant Hristos i predmet obožavanja kod obe crkve, zato dobri pape zna da može malo ili puno da utiče preko objava matere Hristove na rusku pravoslavnu crkvu, ko zna možda mu i uspe. Sin Božiji koji je gospod naš i Spasitelj - Isus Hristos je jedini posrednik ka Ocu, jasno napisano u Svetom Pismu a takođe da se jedino Njemu i treba moliti jer je On postao sveštenik naš po redu Melhisedekovu. Dakle iako blažena Marija jeste blažena među ženama zbog časti koju je primila nije niti može biti nikakav posrednik. Amin. (odmah da to kažem)

  • Za Srbiju says:

   Ti se ozbiljno primio na ove političke i ideološke patke vatikanske.

 7. Za Srbiju says:

  Boje se "ruskog greha" u prevodu, ruske ISTINE u svetu, koji je zagađen lažima. Što se tiče nepoznate noćne i dnevne svetlosti, nije nepoznata. Biće to svetlost ruskih nuklearki po njima i njihovom „Gospodu“ -bogu tame.

 8. Gojko says:

  Bilo gde gde se neka baba ili čobanica napije pa joj se prividjaju kojekakve stvari vatikan požuri da kanonizuje.Tako je kad nema svetaca sem kod pravoslavnih.ostalo je holivud.

 9. Dondon says:

  Opet Rusija ne valja. Ccccc...

 10. Brane says:

  Vatikanoidi i njihove gluposti. Mada prorocanstvo,ko veruje,ima logike. Pio 11 je umro u februaru 1939. Ubrzo je počeo rat. Ali Musolini i Hitler se se dokopali vlasti jos za njegovog zivota i poceli turbulencije. A sto se Rusije tice moglo bi se odnositi na komunizam, njegovo sirenje po svetu i zvanično negiranje crkve i religije.

  • panter says:

   Tačno, i odnosi se samo na komunizam. Tekst je površan.

 11. Kršćanin says:

  Sveti oče Papo BLAGOSLOVI!

 12. Tako ti je says:

  Dokon papa širi bapske priče. Više se ne zna ko jeste, a ko nije uduvan. Ko je gej, a ko nije. Ko pametan, a ko nije. Pa ni šta je crno, a šta belo. Znači, sve je otišlo u ...

 13. M says:

  Zar u ratu ima dovoljno krscanskog (Isusovog) Boga?Ako (4.WW) bude dugotrajan i tezak i dugotrajan,kolko je tu Bog i uspjeh i sreca opcenito?!?I na kraju krajeva i Zivot kao takav?Nego Zivot,Uspjeh,Sreca...dolaze s Mirom,Ljubavlju,Bogom.To je valjda Gospa htjela reci,mozda i nesto vise ali to su detalji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *