Evo zanimljivih detalja koji su prethodili ubistvu pripadnika EULEKS-a

Evo zanimljivih detalja koji su prethodili ubistvu pripadnika EULEKS-a

22 septembra 2013

euleks_north_kos_123Šta je prethodilo ubistvu litvanskog pripadnika EULEKS-a u mestu Balaban, na magistralnom putu Leposavić-Kosovska Mitrovica?

U pokušaju da razjasnimo ko je ubio pripadnika EULEKS-a, navodimo još nekoliko podataka koje smo uspeli da saznamo. O čemu se radi?

Naš izvor iz misije KFOR-a na Kosovu i Metohiji ispričao nam je jedan zanimljiv detalj, koji je ostao neprimećen u ovdašnjem medijskom prostoru.

Samo dan pre ubistva pripadnika EULEKS-a, EULEKS je u jednoj svojoj akciji u albanskom selu Žaže, koje se nalazi iznad mesta na kome je on ubijen, zaplenjena je veća količina različitih narkotika. Selo Žaže je toga dana bilo izloženo potpunoj raciji i blokadi od strane pripadnika EULEKS-a.

Dakle ne želimo da nagađamo da je ovo mogla biti odmazda za jednu takvu akciju EULEKS-a, samo želimo da pomognemo u rasvetljavanju ovog incidenta i da još jednom pokažemo da je toliko događaja koji upućuju na to da su to uradili šiptari, a da se predstavnici naše države nisu libili da u svojim izjavama iz prve optuže Srbe sa severa KiM.

(SRBI NA OKUP)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Dragana says:

    Dovoljno je ovo sto ste rekli!!! Pametnom je sve jasno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *