ЕВО ЗАШТО ЈЕ ИТАЛИЈА „ЗАРАТИЛА“ СА ЕУ! Погледајте којом је путањом морао да лети руски хуманитарни авион, јер ЕВРОПЉАНИ нису хтели да га пусте! (ФОТО)

EVO ZAŠTO JE ITALIJA „ZARATILA“ SA EU! Pogledajte kojom je putanjom morao da leti ruski humanitarni avion, jer EVROPLJANI nisu hteli da ga puste! (FOTO)

26 marta 2020

Italija svakodnevno beleži crne bilanse, a mnoge zemlje su joj ponudile pomoć, među njima i Rusija. Međutim, EU nije dozvolila, tačnije čak devet članica, nije dopustilo let ruskog humanitarnog aviona, koji je nekako uspeo da dostavi pomoć.

Šta reći, nego sram ih bilo, jer u ovakvim situacijama protokoli ovakve vrste su besmisleni. U komentarima povodom ovog slučaja, pravdaju Italijane što žele da se otcepe od EU, a ukoliko se to dogodi, ne samo sa Italijom, već i sa nekoliko još, može lako da se desi da se na suprotnim stranama, ne daj bože novog fronta nađe EU i protivnice.

Još ako dođe Amerika da ih “miri” može se desiti i sirijski scenario, kažu korisnici društvenih mreža.

(Pravda)

KOMENTARI9 komentara

 1. Gardista says:

  Krivo im

  • Mišo says:

   Šta vi Hrvati uve se javljate prvi i jedete govna, Zašto bi neko lago u takvoj situaciji. Jeli vaša Kolinda lagala kad je stalno pozivala Cara i obratno da se posete. Jedite govna i dalje mi vam ne možemo zabraniti.

 2. Ilija Čvorović says:

  Laz,pricao sa ljudima iz Italije. Zasto lazete kao zapadnjaci? Budite Srbi.

  • Filip says:

   Mi nikad nismo lagali kao vi Zapadnjaci

  • Bask says:

   Satanska eu!Otimaju humanitarnu pomoć, sprečavaju prolaz Rusima humanitarcima,Otimaju testove, ne pada im ideja da sami pomognu...a preko 1000 Italijana i Španaca umire svakog dana.Neko ipak zna da su Iberi sa Kavkaza. Stvarno, eu nema alternativa, nego da se raspadne u trulež.

  • doktrina soka says:

   Pitaj Cehe,sto pokradose na carini kinesku pomoc iz kineskog aviona za Italiju I ODMA DRITO U Praha bolnice,PROCITAJ U "la REPUBLIKA"

  • Slobodanka says:

   Nije laž. Tačno je da su pokušavali da spreče dostavu ruske pomoći Italiji, ali bezuspešno. Avioni su trebali da lete ka Apeninima direktno preko Poljske što je kraći put. Ali leteli su preko Sredozemnog mora. Pružanje pomoći kritikovano je i u globalistanskim medijima: Rusiju optužuju da "koristi situaciju", a Italiju optužuju da pravi nerazumne izbore po pitanju pomoći.

 3. milorad2 says:

  jezivo, izgleda da nešto kriju kad se plaše preleta ruskih aviona.

 4. Taki says:

  Odmah odpriznati Kosovo !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *