Ево зашто је руска Каспијска флота испалила баш 26 ракета!

Evo zašto je ruska Kaspijska flota ispalila baš 26 raketa!

11 oktobra 2015

561521cfc46188d5238b4587Komanda oružanih snaga SAD odvodi danas nosač aviona TEODOR RUZVELT iz Persijskog Zaliva.

Grupacija s nosačem aviona koja u sastavu ima više od 5 hiljada ljudi i 65 aviona lovaca danas uveče napušta Persijski Zaliv.

Vest je 9. oktobra objavila i američka agencija NBC:

http://www.nbcnews.com/news/world/russia-bombs-syria-u-s-pulls-aircraft-carrier-out-persian-n440731

Smanjenje vojnog prisustva SAD u zoni Persijskog Zaliva u kontrastu je sa pojačanjem vojnih dejstava Rusije u Siriji.

Kad TEODOR RUZVELT isplovi, neće više, po prvi put od 2007. godine, u Persijskiom Zalivu biti na borbenom dežurstvu ni jednog američkog nosača aviona.

Vest o izvođenju nosača aviona izvodi iz Persijskog Zaliva vojni zvaničnici objavli su posle toga što su ruski ratni brodovi ispalili plotun od 26 krilatih raketa po teroristima u Siriji.

Piter Dali (Peter Daly) , vice-admiral flote u rezervi i direktor američkog Vojno-pomorskog instituta primetio je da „Rusija ostaje jedini igrač u regionu“ (njegova izjava citirana je u gore pomenutoj vesti agencije NBC – prim.prev.).

A sad pogledajte malo na Vikipediji na spisak amerskih predsednika

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Presidents_of_the_United_States

i nađite tamo Teodora Ruzvelta…

I, šta ste našli, koji je, znači, predsednik po redu bio Teodor Ruzvelt????

http://cont.ws/post/132379

Prevod i izvor: Vaseljenska TV

KOMENTARI4 komentara

 1. MZ says:

  Brojem odredjeno ime moguce mete. Amerigka turneja na Bliskom istoku je zavrsena.

 2. darko says:

  NIsta cudno licno mislim da ce se sirijska vojska i ruska sukobit s americkom vojskom amerikaNci dovodenjem ovog broda zele gadati sirijsku vojsku da spase prebeg ovih tragova terorista medutim za boravili su da sirija nece dopustiti napad na svoju vojsku americkim krstarecim raketama licnom mislim da ce sirija uci u rat protiv amerike i moze balistiCKIM raketma dometa nekoliko 1000km pogoditi ovaj nosac JA MISLIM DA POCINJE RAT ZA SiRIJU OCITO AMERIKANCI SE NIKAKO NE MOGU POMIRIT GUBITKOM SIRIJE STO CE IZAZVATI RAT S SIRIJOM I RUSKOM VOJSKOM SIGURNO STVARI IDU U TOM PRAVCU

 3. otac Satarije says:

  To je ruski diplomatski govor, hahaha. Gospodski, bez nepotrebne rasprave. Naravno, NBC to predstavlja kroz naslov isto kao i Rusi-kao beg američkog broda po uzoru na Donald Kuk i njegovu bežaniju kad mu je Suhoj ugasio sve komunikacije i struju, dok se ispod u tekstu spominje da je razlog odlaska "neodgodivo održavanje" ovog nosača aviona. Ko veruje u ovo 2.najverovatnije je bio veoma dugo obrađivan od Cnn-a i Holivuda.

 4. života says:

  PROSTO NE VERUJEM DA JE TO TAKO. NEŠTO MI PREVIŠE DOBRO. ALI KAKO SE STVARI BRZO ODVIJAJU NIJE NI ČUDO! AMERIKENJCI VALJDA MORAJU DA NAĐU REŠENJE ZA RUSKO NAORUŽANJE. KAD GA NAĐU ZA OVO RUSI ĆE SMISLITI NOVO. KONAČNO IMA KO DA SPASE CUIVILIZACIJU!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *