ЕВО ЗАШТО ЈЕ СРБИЈА ПОДРЖАЛА МОСКВУ У УН ПО ПИТАЊУ КРИМА: Нећемо забити нож у леђа Русији

ЕВО ЗАШТО ЈЕ СРБИЈА ПОДРЖАЛА МОСКВУ У УН ПО ПИТАЊУ КРИМА: Нећемо забити нож у леђа Русији

11 децембра 2020

Генерални секретар Српске народне партије (СНП) Јован Палалић изјавио је данас да не изненађује напад поједних странака, медија и невладиних организација због одлуке да Србија у Уједињеним нацијама не подржи Резолуцију о Криму, у којој се тражи од Русије да прекине „привремену окупацију“.

У писаној изјави достављеној медијима, Палалић наводи да се те странке, медији и невладине организације годинама отворено залажу да се Србија одрекне Косова и да се одрекне сваке политичке сарадње са Русијом, која нам, истиче, у одбрани нашег територијалног интегритета принципијелно и доследно помаже у Уједињеним нацијама.„Забити нож у леђа Русији баш по питању које за њу има витални интерес и то у Уједињеним нацијама, где нас је Русија својим ветом спасила да не будемо проглашени геноцидним народом, највеће је задовољство тих отворених заговорника слабе и зависне Србије и врхунац њиховог бешчашћа“, наводи Палалић.

Каже да су на исти начин напали и именовање Арно Гујона, великог пријатеља Србије, истинског патриоту и хуманитарца, који је помогао небројеним српским породицама на нашем Косову и Метохији.

Палалић наводи да они у тим нападима нису сами, и да имају своје налогодавце и инспираторе којима је годинама „трн у оку“ независна политика Србије коју спроводе председник Александар Вучић и Влада Србије.

„Једна слободна, независна и самосвесна Србија, која има своје достојанство и поштује своја пријатељства увек непогрешиво зна да заштити своје дугорочне државне интересе и одржи савезништва, упркос свим притисцима у овом променљивом свету“, истиче Палалић.

Због тога је, додаје, одлука Србије да стане уз Русију у Уједињеним нацијама потпуно исправна и најбоља одлука, за коју је уверен да подржава и читав српски народ.

KOMENTARI5 коментара

 1. milos says:

  Krim su naseljavali tatari i rusi u okviru otomanske imperije, nakon decenijskih bitaka rusije sa otomanima pripao rusiji. zbog izdaje sssr od tatara i stavljanja na stranu nemaca staljin ih je raselio. u posleratnom sssr tu je izgradjena mornarica uz saglasnost SSSR i svih republika. vecina oficira su bili rusi koji su tu radili, penzionisali se a deca isla u skolu. i sta hoce ukrajinci? jel imaju druge popisne podatke. ogromna vecina su rusi. ruski carevi su osvojili krim na bajonetima kao otomani do beca a posle i izgubili na bajonetima.

 2. milorad3 says:

  a što ih ne pohapsi vučić ,zašto se toliko čeka zakomn oporeklu imovine pa cela "demokratska plejada" je najgori lopov do lopova i ološ bre belosvetski koji je i izvršio državni udar za strane nalogodavce i LIČNU KORIST.Ljudi koji su spozobni da zabiju nož u ledja svojoj braći po jeziku i krvi su takodje sposbni to da ut+rade i strancu još lakše.Dokle god se NVO grupacija plaćenika šetka po srbiji slobodno mi smo u opasnosti od novog državnog udara .

  • test01 says:

   Pa milorade ne ide... kako da uhapsi sam sebe i batu koji su na vrhu ove kriminalne hobotnice. Treba prvo da odrobija za krsenje Ustava i vele-izdaju drzave!

 3. Gagi says:

  Ovaj Palalic je trebao u ovoj pisanoj izjavi poimence da navede ko to vrsi pritisak. Mozda bi taj spisak nekada zatrebao, ovako je, rekla-kazala. Nije jasno i nikada nece biti, iz kog razloga drzava tolerise ovakve pojave. Valjda su za drzavnu politiku zaduzeni oni koji su dobili narodni mandat da se time bave, ciji mandat su dobile ove NVO od kojih vise nije moguce ziveti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u