ЕВО ЗБОГ ЧЕГА ЈЕ УХАПШЕН Небојша Медојевић (ВИДЕО)

EVO ZBOG ČEGA JE UHAPŠEN Nebojša Medojević (VIDEO)

30 novembra 2018

Predsednik opozicionog Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević uhapšen je po nalogu Višeg suda u Podgorici u predmetu povodom tvrdnji o primanju i davanju mita.

Medojević, poslanik u Skupštini Crne Gore, uhapšen je bez ukidanja imuniteta i sproveden je u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija. On je uhapšen kasno sinoć, posle izlaska iz skupštine, a nakon što su poslanici parlamenta usvojili rezoluciju kojom se proglašavaju ništavnim odluke Podgoričke skupštine iz 1918. godine. Šta je to Medojević govorio u crnogorskom parlamentu, pogledajte u videu.

KOMENTARI5 komentara

 1. Velika Metla says:

  Bivši liberal,zagovornik neOvisne Crnje i Gore,koji se vratio na "fabričko podešavanje",i koji se borio za njegov mu "maternji"jezik novoformirane "nacije" od koje je i mobilni telefon stariji! Zbog ovoga ga nisu trebali uhapsiti,ali jesu zbog svega drugoga! Nakotilo se u šiptogori izdajnika,da im se i "malena" Kina može diviti,ne zavideti nikako,na količini šljama koji se okotio!

 2. milo mu bilo says:

  jednoga dana bi i Medojević morao da se izjasni šta tačno misli, da li je Crnogorac ili Srbin. Bolje odmah nego da se ponavljaju stare lekcije

  • Velika Metla says:

   milo mu....,eto dokle su doveli tu nesrećnu masu,da se pitaju KO su!Hahahahahahahahahahahaha.............! "milogora"je "dete iz epruvete",od neznanog oca i neznane majke,a "roditelji"su im vatikan i nacistička amerika! Kad se "milogorki" rodi kopile onda kažu "sin neznanog junaka"!

 3. Mi says:

  Crnogorski tužioc je čudo, kako su krenuli zajebat će mlade partijce, u oslobođenom Bgd 1944, ''45godine.

 4. deda mraz says:

  Ovaj covek je jasan ko dan, jer je on protiv komunistickog sljama koji je sada na vlasti i protiv toga je da oni resavaju nacionalno pitanje i da velicaju kralja koji je potpisao kapitulaciju i zapalio za Francusku sa suskom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *