Ево због чега Срби изумиру! ПРОБЛЕМ ЈЕ У… (ВИДЕО)

Evo zbog čega Srbi izumiru! PROBLEM JE U… (VIDEO)

5 juna 2019

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bio je Miroljub Jevtić.

Govorio je o mnogim problemima srpskog naroda, kao i o pravoslavlju.

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI6 komentara

 1. Zoran says:

  Ne samo Srbi, nego svoi nestaju zbog morala. Nemaju moral i nestaju.

  • Zoran says:

   Ako se slozimo da je nereligijoznost uzrok nestajanja Srba, onda dolazimo do paradosksa, jer sada su Srbi bar 70% verujuci u boga. Znaci veruju mnogo u boga a nestaju. Znaci nije relizigioznost razlog. Nego sta? Moral. Evo ja sam u Americi u malom mestu, svi baptisti uglavnom. Covek ima 6 sinova, pravivnik jedan ima petroro, lekari slicno. Jedna ima devetoro, ali razvedena, posao nema. Pitamo je od cega zivi, kaze crkva joj pomaze, ona ponekad nesto odradi za crkvu.Opada brojbelih i ovd eui Amjerici ali mnogo manje nego u Evropi i Srbiji. Ali opet ne zbog religije nego zbog morala. Amerikanci se razvode i vencavaju,mpo 2,m 3 braka.I mnogima je to cudno. Ali tu je manja steta nego u Srbiji gde se udaju i zene u 30 i kasnije. Svako ovd eima decu iz prvog, drugog ili treceg braka. U 20 godina se vecina zeni ovde oko mene, ako ne studira. Amerikanci, beli.E sad cete vi reci, da, ali to je u malim mestima, ti si u malom mestu. Znate li vi koliko Amerika ima gradova sa preko milion stanovnika? Samo 10. Gradovi sa preko sest hiljada stanovnika se tretiraju na Floridi kao veci. U sustini Amerika niej ono sto se vama servira od globalista. Amerika je jos uvek jedna konzervativna drzava, muslimani u zapadnoj civilizaciji. Znate li d au celoj drzavi u kojoj sam ovd eu Americi ne smes da izvadis pivo i pijes na ulici. Mozes samo u gradu Savani, tamo je dozvoljeno. Da, u Dzodziji sam. Znate li d ane moze su Volmartu d akupis pivo(alkohol), nedeljom? Niste to znali. Eeeee, sta s evama tamo po Srbiji servira o Americi....:)

   • Gigamoravac says:

    Zorane ,moral je tesno povezan s verom. Narod bez vere je rulja i odlazi sigurno u nestanak. A to da je u srbiji 70% verujucih ljudi je budalastina, pa njih 7% nezna ni "Oce Nas" a kaze da su verujuci.

 2. Dejan says:

  Kakav smo ološ i bolje da nestanemo.

 3. Zoran says:

  Posto je moja supruiga vezana za zdravstvo u Americi, prica sa sestrom o pacijentu ni kaze da mozda ona laze kad kaze da nema odnose. Sestra joj odgovara: Nma sigurno, ona je katolkinja.

 4. Beli Orao says:

  Uh, loš vam je srpski poradite malo na tom!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *