EVOLUCIJA MARIHUANE: Od sledeće godine droga u slobodnoj prodaji po trafikama

EVOLUCIJA MARIHUANE: Od sledeće godine droga u slobodnoj prodaji po trafikama

19 novembra 2014

marihuanaMoćan biznis: Prvi globalni „brend“ marihuane

Pošto se prohibicija marihuane polako gasi iz države u državu, privatna firma Privateer Holdings u Sijetlu, SAD, napravila je dugogodišnji ugovor sa porodicom muzičke legende Boba Marlija o prodaji marihuane u prodavnicama širom sveta.

Oni su najavili  prvi  globalni brend marihuane po imenu „Marley Natural“. Smatra se da će „Marley Natural“ da se pojavi na policama negde od sredine do kraja 2015. godine.

Yahoo News izveštava:

Brend Marley Natural će se verovatno videti na kanabisu i drugim proizvodima i opremi do kraja 2015. na osnovu tridesetogodišnjeg ugovora koji su potpisali porodica poznatog pevača i privatna firma Privateer Holdings u Sijetlu.

Brend, sa filijalom u Njujorku, proizvodiće razne proizvode sa konopljom i opremu u državama širom sveta, a mogao bi i da, između ostalih planova, sklopi licencirane sporazume po pitanju proizvodnje i pakovanja sa uzgajivačima i prerađivačima koji prodaju kanabis i proizvode sa kanabisom u SAD i širom sveta.

Valjda je sad jasno zašto se skida zabrana sa proizvodnje i upotrebe marihuane. Isti oni koji su je zabranili da bi profitirali na drugim proizvodima, sada je puštaju u promet, jer marihuanu nećete moći vi da proizvodite ali ćete moći da je kupite na trafici.

Jeste li primetili kako su to izveli fino i elegantno, nešto kao, marihuana samo za lečenje, ali eto stigoše i do trafika. Očekujte uskoro reklame na TV sa sloganom: „Što duže pušite, duže živite“

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *