„ЕВРОПА ЋЕ УЋУТАТИ!“ Русија, Турска и Иран да направе савез моћнији него НАТО пакт!

„EVROPA ĆE UĆUTATI!“ Rusija, Turska i Iran da naprave savez moćniji nego NATO pakt!

3 oktobra 2021

Kao odgovor na vojno partnerstvo između Sjedinjenih Država, Velike Britanije i Australije (AUKUS), lider LDPR Vladimir Žirinovski predložio je razmišljanje o stvaranju saveza Moskve, Ankare i Teherana.Po mišljenju lidera LDPR -a, to bi bila „nova Antanta“.

Savez Rusije, Turske i Irana sa preko 300 miliona stanovnika tri zemlje povećaće ekonomsku i vojnu moć članica ovog saveza, omogućavajući mu da postane mnogo jači od NATO-a, naglasio je Vladimir Žirinovski.

– Pustite Erdogana da napusti NATO, ali možemo stvoriti jedan savez: Rusije, Turske i Irana – on ​​će biti super jak. Evropa će ućutati ako se pojavi novi savez. Amerika, Britanija i Australija formiraju vojni savez, a mi smo susedi, možemo stvoriti novi savez – objasnio je Vladimir Žirinovski.

KOMENTARI10 komentara

 1. persida says:

  Rusija ce zabosti noz u ledja Iranu, a Turska Rusiji. Tako ce se to zavrsiti.

  • I Love persida says:

   Tradicionalno da, ali-- Nadamo se da će pre toga ubosti malo makar u guzu i taj NATO.

  • Željko says:

   @persida To se upravo događa jer su na tromeđi Irana, Turske i Azerbajdžana u tijeku najveće vojne pokazne "vježbe" u povijesti iranske vojske, a Azeri u Iranu, ima ih oko 18 milijuna demonstriraju naspram iranske vlasti danas u gradu Tabriz koji ima oko 1,5 milijuna stanovnika, rezime mali incident i rat između Turske, Azerbajdžana i Izraela naspram Irana će početi !

 2. Rista says:

  Žvirinovski ima najlepše ali i naj utopijskije ideje na svetu, iako je Jevrej. Jeste, bilo koji savez bi bio donekle bolji od svega danas, ali to će se dogoditi kada ja napravim kajganu od mravljih jaja koju bi vi pojesti sa zadovoljstvom. Iran gleda isto što i Turska gleda, a to je Zapad. Samo nema uspeha jer nije uklopio naftu i želje zapada. Turska nema naftu ali se uklopila u želje zapada. Rusija je nešto slično kao i Iran i oni neće nikad napraviti savez, bar ne neki koji će da radi. Jasno je ko dan da su Istočni narodi toliko ograničeni da nikada do danas nisu imali nikakav savez iako su sve i jedan istočni narod stradali od zapadnog saveza. To su pre svega Kinezi, Rusi, Indijci i Japanci. Mada su Japanci bili u trojnom paktu, to nije Istočni savez nego neki andrmoljak koji je na kraju Japan koštao podebelo. Ja sam se nadao takvom jednom savezu još pre 30 godina, ali danas definitivno shvatam da oni nisu dostigli potreban nivo razvijenosti mozga da tako nešto urade. Indija, Kina, Rusija, Turska, Iran , Belorusija , Ukrajina, Japan, Pakistan, Indonezija, Srbija i slični akrepi su sa svojim svatanjima još uvek na nivou ranih srednjih vekova. Pošto me Indija i ne zanima toliko, nemam pojma da li je Indija ikada imala neku svoju istoriju. Oduvek ili pod Mongolima, ili Turcima ili Britancima. I sad, kada je slobodna tek nekoliko decenija, ona nema blage veze o tome šta je to savez niti gde da se okrene. Indijci žive 20% u savremenom elektronskom dobu i 100% u robovlasničkom sistemu gde još uvek funkcioniše grupni nasilni seks, kravlja mokraća kao lek, konjica kao deo armije...

 3. persida says:

  Joj, Risto, dobro kazes, i duhovito. Malo ko to ovde moze da razume, ljudi su odrasli na lazima i fetisizmu.

  • Ristina Mama says:

   Ipak ima i malo problema, mali Risto još nije odrastao, imam utisak da ni sam ne razume šta je to tačno i hteo i kada je počeo da se izrazi ni kada je s nečim završio. Ali bitno je da volimo malog Risto.

  • Rafmanjinov says:

   Vest o pedofiliji u KATOLIČKOJ CRKVI U FRANCUSKOJ NE KOMENTARIŠEŠ? Gaduro smrdljiva. KOMENTAR SE ODNOSI NA PERSU, USTAŠKU KALAŠURU, MORALNU I FIZIČKU NAKAZU. *ebo te papa i stepinac.

 4. Bilo jednom u Ameriki says:

  Jači da, međutim oni su uvek odbrambeni igrači nikako nisu u napadu.

 5. Pera Vol says:

  A mi da se priključimo. A oni onda da krenu u rat protiv NATO da povrate Srbiji KiM.

  • Srbija cveta says:

   Čak i da nam povrate KiM mi bi ga iznova takoreći namerno izgubili i to samo radi toga što nikada u Srbiji nismo imali pravne kalazule da sačuvamo to što imamo. Trebalo je nacionalizovati kompletnu pokrajinu da tamo niko od Srba ili ne srba ima pravo da prodaje zemljište koje se proglašava državnim vlasništvom. Po Mojsijevom zakonu vidimo da je Izraelac mogao da "proda" svoju zemlju, njivu, šta god samo na sedam godina a zatim bi mu se ista vratila, odnosno niko nije mogao da mu otuđi zemlju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *