ЕВРОПА НА ПУТУ ДА ПОСТАНЕ КАЛИФАТ

EVROPA NA PUTU DA POSTANE KALIFAT

2 decembra 2020

Autor: Aleksej ALEŠKOVSKI

FRANCUSKI predsednik Emanuel Makron zatražio je da muslimanski lideri u zemlji potpišu povelju o njenim vrednostima.

To je prvi ozbiljni korak šefa jedne evropske države protiv muslimanskog ekstremizma.Verovatno će povelja biti potpisivana: teško da će imami izabrati otvoreni sukob. Ali, čak i ako ishod ideološke kontrole nad muslimanskom zajednicom bude povoljan – Damoklov mač nad Francuskom neće nestati.

Problem je što se „slobodni svet“ sam zapetljao sa svojim vrednostima.

Njegova prava i slobode bili su namenjeni Evropljanima… Granice slobode civilizovanog Evropljanina ne završavaju se tamo gde počinju slobode drugih.

Zašto je nedozvoljeno ismevati crnce i Holokaust, ali se mogu ismevati religije?

Otvorilo se i pitanje: koja će zajednica diktirati svoje norme ostalima?

Da li principi novinara-kopilana vrede rizika građanskog rata? Neće li se građanski mir zasnovan na kompromisima sa nasilnicima pretvoriti u sramotu i rat? Nema lakih odgovora, a to je loše.

Zemlja koja ne štiti svoju kulturu, svoje vrednosti i svoje tradicije – predodređena je da služi drugima.

Iluzije globalne digitalne budućnosti neće promeniti ničije specifične interese.

Ako se Evropa ne odbrani – postaće kalifat.Ako demokratske vlade ne uspeju da je odbrane – ultradesnica će doći na vlast.

Migranti još ne mogu da diktiraju svoja pravila Evropljanima: zakoni to ne dozvoljavaju. Ali, ako Evropljani sami počnu da ukidaju novogodišnje jelke, hoće li i sebi zabraniti svinjetinu? A Evropljanke početi da nose feredže?

Muslimani ne treba da žive u zemljama u kojima se može slobodno vređati Alah. Ali, oni iz određenih razloga dolaze upravo u takve zemlje, a zatim pokušavaju da ih poprave odsecanjem glava.

Evropljani su morali da unapred misle koga će puštati u svoj „zajednički dom“.

(Fakti)

KOMENTARI12 komentara

 1. jovan says:

  Evropa je vec kalifat. Otsecanje glave i prihvatanje drugih pravila islama kao privilegovana pravila u odnosu na nekadasnja pravila nekada hriscanske Evrope, to pokazuje jasno. Recenica :"Zemlja koja ne štiti svoju kulturu, svoje vrednosti i svoje tradicije – predodređena je da služi drugima." Sve je receno.

 2. petrovgrad says:

  Dobra ideja, da polako naviknu muslimane da jedu svinjetinu. Šta ako su gadljivi na svinjetinu i nastave da seku glave u Parizu,onda će Makron da se prikloni Alahu. Imamo u oromonom broju gej zajednice, što Ja pozdravljam to je demokratija i vrednosti i slobodna volja izbora. Sa druge strane postoje bračne zajednice muškarca i žene Muhamedanske vere sa po troje i više dece.Tu se svaka priča završava. Svako rađanje se ostvari na onu stranu gde je oplodjeno. Gde da rodi peder na dupe.

  • Kosovac says:

   @ petrovgrad, …..Bili Amerikanac, Rus, i Srbin. Amerikanac kaže, „Mi imamo raketu koja leti preko 1.000 km“. Rus kaže, „Mi imamo raketu koja leti preko 2.000 km“. Srbin kaže „Kod nas jedna žena rodila dete na dupe“. Ova dvojica se okrenu prema njemu, i uglas: „Lažeš!“. A Srbin kaže, „Vi lažete na kilometre, a ja lažem samo za dva prsta“.

 3. Archelay says:

  Hrscanstvo se odrzava u Poljsku,Cesku,Madzarsku i Itaiju.Ostali su u izumiranju i sto je zacugzujece ne pokazuju odgovornost za buducnost svojih pokolenja.To sto Makron jedini pokusava da se stuacija preokrene a ostali su pasivni znaci da su muslimani u Svedskoj na pravom putu da issele Svedzane u Ausraliju hteli-ne hteli.Posmatraci,kao politicari bave se sto vecu nesrecu da ucine Bosne,Republiku srpskoj,Srbiji,Makedoniji i Rusiji.

  • VRSK says:

   Evropa odavno više nije hriščanska,u Francuskoj živi oko 70 miliona ljudi od toga je sigurno 15-20 miliona muslimana,ovo ostalo ni ne ide u crkve jer su ateisti i to je moda a velikim delom su i pripadnici LGBT populacije. Imaju skoro 20 miliona penzionera starih pravih Francuza koji polako odlaze a emigranti pristižu u hordama. Za 25-30 god svaka evropska članica će brojati oko 50% muslimanskog stanovništva.

  • Kosovac says:

   @ Archelay, .....Nešto nije u redu sa tvojim očima, čim još misliš da su rimokatolici hrišćani. Ne, oni kojima je obelisk simbol vere (Vatikan), oni nisu hrišćani sigurno. Oni su sluge onog „natamo ga bilo“, vukovi preobučeni u jegnjeću kožu.

 4. Zorana says:

  Dok nam vlada ustasa sa ekipom bandita dovodeci celu zemlju i narod na rub gladi i smrti, ovde se tambura o Evropi u kojoj vecina zivi lagodno. Srbi probudite se. PROBUDITE SE.

 5. Kosovac says:

  Ko ne dozvoljava ismevanje crnaca i Holokausta, ali dozvoljava ismevanje religije? Ne znam tačno, mogu samo odgovoriti iz prakse. Nisu to samo komunisti. Trebalo bi početi ismejavanje Njihove religije, njihovo zlatno tele i one njihove glupe obrede. Pa onda posmatrati reakciju. Pa ko preživi.

 6. Beli Orao says:

  O Evropo , kako ste nas zadužili tako vam i vraćam ! Da Bog dao da vam muslimani ( vašim ženama ) djecu pravili ,! Toliko ste jada i još uvijek ga nanosite mom narodu sa ovom bandom u beo- crnom gradu , da vam je ovo moja kletva već 30 godina !!!

 7. I Love persida says:

  Mi u velikoj Srbiji nekada bejasmo kalifat, e a sada neka se oni zezaju s time, kada nisu hteli tada da nam pomognu da se oslobodimo Sulejmana, Mehmeda i Otomana.

  • Kosovac says:

   Đe ti se prividi ta persida, da ako je nijesi video kao ono „Fata na jorganu“. Fatamorganu, hoću reći onu Mujinu viziju i misiju otvorenog društva.

 8. 1389 says:

  Evropa će doživeti sudbinu Srbije, kad jim Srbi nisu bili dobri, čuvajući hriščanstvo, tako neka jim sada gradjani Islamskih zemalja promene geopolitički i mentalitetni sistem, neka evropa vidi sa kim smo imali posla 5 vekova...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *