ШТА ТО ИЗРАЕЛ ЗНА?! Нетанијаху издао ХИТНО упозорење ЕВРОПИ: Чувајте се, следи вам СТРАВИЧАН НАПАД!

ŠTA TO IZRAEL ZNA?! Netanijahu izdao HITNO upozorenje EVROPI: Čuvajte se, sledi vam STRAVIČAN NAPAD!

3 novembra 2018

Premijer Izraela Benjamin Netanijahu označio je Iran „najjačom snagom militantnog islama“ upozoravajući Evropu na mogući iranski napad na evropskom tlu.

Obraćajući se novinarima posle razgovora s bugarskim kolegom, Netanjahu je rekao da je radikalni islam pretnja svetu i da je Izrael nedavno otkrio više iranskih zavera za izvođenje napada u Evropi.

Netanijahu je doputovao u Varnu na Crnom moru da bi danas prisustvovao sastanku Krajovske grupe, koju čine premijeri Bugarske, Grčke i Rumunije, kao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Uoči puta rekao je da želi da ojača veze s tim zemljama i izmeni neprijateljski i licemerni pristup Evropske unije „prema miru na Bliskom istoku“.

KOMENTARI47 komentara

 1. Deda Micko says:

  To samo znaci da Izrael sprema napade po Evropi koje ce pripisati Iranu. Njihov nacin operisanja previse je providan i predvidljiv, vec su to radili vise puta.

  • Roy says:

   Potpisujem. To sam i isto ja mislio reci.

  • punca says:

   Definitivno!

  • Miraš says:

   Biće upadljiva nelogičnost da Iran napada zemlje koje su zasad protiv uvodjenja sankcija Iranu i drže se ranije sklopljen sporazum sa Iranom. Netanjahu razgovara sa najvišim predstavnicima Grčke, Bugarske i Rumunije koje su baš manje značajne države EU; pozvana je i Srbija. Sve četiri države jesu na putu prema Bliskom istoku. Mosad knedlu-knedlišku da li treba da progataju na ovom sastanku? Da li će one u nekoj meri kao kljukane guske poslužiti Mosadu za manipulacije cele Evrope? Ozbiljnija teroristička aktivnost pod lažnom zastavom može se očekivati u Nemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji koje su 2015 godine bile među potpisnicima sporazuma sa Iranom (=plan JCPOA); pod rizikom mogu da se nađu i druge značajnije zemlje EU. ... Među bezazlene turiste da li je zgodno ubaciti i opasne elemente? Naime tokom 2017 godine Srbiju je posetilo oko 20.000 turista iz Izraela. Od oktobra 2016.godine iz Izraela čarter-letovima nedeljno stiže po 500 gostiju, gosti iz Izraela sada se nalaze na drugom mestu po broju ostvarenih noćenja u Beogradu. Iz Beograda često prave jednodnevne izlete po unutrašnjosti Srbije.

  • Velika Metla says:

   DM,naravno da hoće! To im je između ostalog i bio cilj slanja migranata u EU-rajh! Menjdiji su u njihovim rukama,a zombiranim svojim graDžanima mogu bilo kakvu laž da serviraju,oni će je progutati,pa i tu da je Iran iza tkzv terorističkih napada po EU-rajhu! Da bi od svojih graDžana dobili zeleno svetlo za napad na Iran,a iza svega je da otmu naftu i gas od Irana! I ujedno da pokušaju da spreče gubitak primata Sueckog kanala,pošto Iran,Rusija i Indija planiraju da naprave kanal koji će debelo da smanji važnost Sueckog kanala koji je u rukama "pirgavog ostrva zla"i njegovih mizernih uvlakača!

   • Miraš says:

    Zašto samo migranti? Koga sve ima od ranije u Albaniji, zatim u BIH? 1. U Albaniji od 2013 prisutni su pripadnici MEK terorističke grupe iranskih mudžahedina koja je zabranjena u Iranu, pa su dejstvovali protiv Irana iz Iraka koji je pod američkom kontrolom. Odatle iz Iraka na zahtev SAD prebačeni su u Albaniju. 2. Tokom rata u BIH bilo je prisutnih iranskih mudžahedina, a da li su oni sada deo BH društva?

 2. Miraš says:

  Izrael podržava SAD po pitanju jednostranog izlaska SAD iz ranije postignutog nuklearnog sporazuma sa Iranom i po pitanju sankcionih pritisaka na Iran. U tom smislu su i ove aktivnosti Netanjahua. Ministar spoljnih poslova Irana Mohamad Zarif izjavio je da Mosad radio je ranije i sada nastavlja da radi na tome da pomogne da taj nuklearni sporazum bude raskinut i od strane drugih zemalja. Zarif je naveo nekoliko primera rada izraelskih obaveštajnih službi sa ciljem da diskredituju iransku vladu. Izraelska spoljno-obaveštajna služba poslala je Danskoj dezinformaciju da neki iranski građani koji žive u Danskoj da su spremni da eliminišu lidera separatističke grupe "Arapski pokret za oslobođenje Ahvaz." Ova grupa preuzela je odgovornost za nedavni teroristički napad na vojnoj paradi u Iranu, i vođa ove grupe je u EU - to jest u Danskoj. Prema Zarifu cilj ove dezinformacije je da Evropljani vide Iran kao koren zla ne samo na Bliskom Istoku već i širom sveta. Kao posledica toga Evropljani bi podržali inicijativu SAD da i oni izađu iz neuklearnog sporazuma sa Iranom i pridružili bi se ekonomskim pritiscima na Teheran.

 3. Vesko says:

  Srpski narod mora da shvati sto prije da je nama najveci neprijatelje EU Rajh, pa tek onda SAD i Britanija...!! Odnosno Nemacki EU Rajh koji nam blokira razvoj, koji nam je razbio zajednicku drzavu Jugosalviju iz revasinzma i rasizma, to su montstrouzni genocidne psihopate broj jedan u svijetu, SAD odnosno par njihovih klika psihopa samo kopira nemacke sizofrenike poput Nicea, Vagnera i ostalih nemackih retardiranih psihopata bez emocija!! Taj Nemacki EU Rajh nam je blokirao Juzni tok dok sebi gradi Sjeverni tok 1, Sjeverni tok 2... i uziva niske cijena gasa kako bi razijali svoju ekonomiju na jeftinom gasu blokirajuci sve preko EU Rajha da imaju Juzni ili bilo koji tok, ubijajuci kompetitore drzave i pretvarajuci nas sve u njihove robove i vazale!!! NECEMO dozvoliti NEMACKIM PSIHOPATAMA da nam blokiraju razvoj vise, UNISTICEMO NJIHOV RAJH iznutra, BEZKOPROMISNO. Bugarske kvazi-elite bolje da se pripreme za taj dan jer oni dolazi neminovno.

  • SLAVKO-KNIN says:

   Rusija ti je razbila Jugoslaviju.I prvu i drugu oba puta preko ustasa.Prvu Jugoslaviju su Rusi razbili preko ustasa. A drugu Jugoslaviju su razbili preko boljsevicki ustasa i Srpski boljsevika.Jer Rusima nika Jugoslavija nije geostrateski odgovarala jer im je blokirala pravce prema Mediteranu.I Ljemackoj je Jugoslavija smetala iz istije razloga ki Rusima.Rusi i Ljemci su razbili Jugoslaviju uz asistiranje ustasa boljsevika i Srba boljsevika.Nika Amerika nije razbila Jugoslaviju vec su je razbili Rusija i Ljemacka.

   • Roy says:

    Ti si bolestan i hitno trebas u ludnicu. Nema ti ljeka na svijetu ovom. Sva zla dolaze iz Londona. U Londonu je strobabilonska loza Nimrodova koja se preselila iz Babilona u Egipat i tamo osnovali carstvo pa ga sami srusili i presli u Rim i tamo osnovali jos vece i jace carstvo pa ga opet sami oni srusili i presli u London odakle su osvojili citav svijet. Boli Ruse ona stvar za Jugoslaviju i Srbiju. Oni imaju sve sto im treba, a centar zla iz Londona je taj koji stoji iza svih ratova, revolucije, kriza i epidemija. Ni jedan rat ili revolucija ne mogu poceti dok ne stigne plan i program iz Londona. Ameri su im sluge i topovsko meso koje vjerno sluzi Londonu i Cionistima iz Babilona. Taj tvoj djed cetnik sto je utekao u London bez borbe kao i ti sto si razgulio u Srbiju bez borbe je jedna obicna fukara i gnjida dok je mogao pricati o Englezima sve najbolje.

    • Filip says:

     Ovaj SLAVKO KNIN čiji je deda kao četnik, nekad se predstavljao kao 6 Lička i govorio da mu je djed Mane bio partizan a posle u OZNI. Pisao je da mu je deda ubijao Srbe po Srbiji i Bosni...evo sve u komentarima ispod ove vesti...samo čitaj. Sad se predstavlja kao Dalmatinac, malo promenio pravopis pa glumi kao da je juče došao za Velebita, i tad i sad piše da voli NATO, Engleze, Amerikance, da mrzi Srbe, Srbiju i Rusiju, da se veseli što smo izgubili Kosovo...itd. A cilj mu je isti...da zavadi Srbe ovde na Intermagazinu. https://www.intermagazin.rs/nezapamcen-potez-amerike-prema-rusiji-u-un-ovo-vodi-samo-ka-jednom/

    • Velika Metla says:

     Roj,takve ne primaju u ludnice! I oni imaju dostojanstva!

    • SLAVKO-KNIN says:

     A ti si zdrav eli Majkane?Ajde bjezi ca odmene.Mudrujes odje iz Amerike baruta njesi mirisijo tokom rata sigurno a sve znades eli??? Sta volim take mudrove.Ajde bjezi.

  • RASPUCHIN says:

   Skoro da bih se i mogao složiti sa Vama a jedino mi nije jasna Vaša žal za "zajedničkom" državom? To što smo bili u zajednici sa saveznicima "Rajha" , koji pominjete , je samo jedna od nebuloza naših predaka jer šta su drugo ustaše i balisti nego vječni saveznici Rajha? I to svakog Rajha koji se pojavi. Kada im se god ukaže prilika oni će "piti" Srbsku krv a Vi žalite za "zajednicom".

   • SLAVKO-KNIN says:

    Provacu ti objasniti zasto imam zal za Jugoslavijom iz perspektive Srbina zapadno od Drine.Krenimo od Srpske strane.Srpska nacijonalna strategija je bila pravljenje Velike Srbije.E sad kljucno pitanje dolazi koji prostori bi usli u tu zamisljenu Veliku Srbiju????To su prostori Srbije Vojvodine Kosova Crne Gore Makedonije i c BiH ali bez Hrvatski teritorija u Hercegovini.Sta odje u ovom spisku fali?????? Fale Srpske teritorije u Krajini.Srpski nacijonalisti su jos u doba prvog Svjetskog rata sa Hrvatima dogovorili da Hrvatima prepuste Srpske teritorije u Krajini plus Hrvatski djelovi u Hercegovini.Da bi Hrvati mogli stvoriti drzavu koja bi odgovarala ovome sto je Tudjman trazijo devededetije.Znaci Avnojevska Hrvstska plus Herceg Bosna.Dakle van te zamisljene Velike Srbije koja nebi prelazila ni Unu ni Savu ni Dinaru bi ostalo naki milijon i osamsto iljada Srba.Ta Velika Srbija nije bila u interesu Srba sa prostora danasnje Hrvatske jer bi ih trajno ostavila odvojenim od ostatka Srpstva.Pravljenje drzave SHS od strane Kralja Aleksandra bijo je idealan potez.Jer je preko SHS kompletan Srpski prostor bijo pokriven.Sa onom Titinom Jugoslavijom takodje je kompletan Srpski prostor bijo pokriven i svi smo bili pod jednijem krovom.Svaka Jugoslavija je bila u interesu Srba iz Hrvatske i svaka buduca taka drzava koja se bude pravila bice u interesu Srba iz Hrvatske.Jer ce samo tako zadrzati svoje teritorije i sto je jos vaznije ostace povezani sa ostatkom Srpstva.Nama nikako ne odgovara podjela Bosne jer to trajno brise Srpstvo to est oststke ostataka Srpstva sa prostora Hrvatske.Nama odgovara samo naka drzava nalik Jugi sve ostalo brise Srpsko ime iz Hrvatske.

    • Filip says:

     Ovaj SLAVKO KNIN čiji je deda kao četnik, nekad se predstavljao kao 6 Lička i govorio da mu je djed Mane bio partizan a posle u OZNI. Pisao je da mu je deda ubijao Srbe po Srbiji i Bosni…evo sve u komentarima ispod ove vesti…samo čitaj. Sad se predstavlja kao Dalmatinac, malo promenio pravopis pa glumi kao da je juče došao za Velebita, i tad i sad piše da voli NATO, Engleze, Amerikance, da mrzi Srbe, Srbiju i Rusiju, da se veseli što smo izgubili Kosovo…itd. A cilj mu je isti…da zavadi Srbe ovde na Intermagazinu. https://www.intermagazin.rs/nezapamcen-potez-amerike-prema-rusiji-u-un-ovo-vodi-samo-ka-jednom/

    • RASPUCHIN says:

     Moj odgovor je bio upućen Vesku a ne Vama. Vi morate sebi objasniti neke stvari a ne meni pošto sam i sam "zapadno" od Drine , tačnije porijeklom sa Banije ali i odlično poznajem SRBsku Dalmaciju. Priče koje Vi pričate su za malu djecu i j"U"gokomunjare a više od svega te vaše nebuloze nevjerovatno odgovaraju ustaškim interesima.

     • SLAVKO-KNIN says:

      Nija se tebi njesam obratijo vec si de ti meni obratijo.A vec kad si mi se obratijo.A velis da si sa Banije.Kazide mi kolko ste ono vi Banijci imali Cetnicki jedinica na Baniji 1941 i kolko vas je zivi docekalo 1945 eli Majkane a????Nemoj me samo ti uciti Srpstvu i sta je Srpski nacijonalni interes.

     • Vesko says:

      @RASPUCHI Pogresno si me shvatio. Nikakve ja nostalgije nemam za Jugosavijom, onog momenta kada sam shvatio sve a to je bio dug put, koja je bila antisrpski projekat jos od 2 Kongresa KPJ koji je preuzeo njen okvi samo kako bi preko njenog lesa godinama korak po korak stvarao nacionalne drzave svih njenjih naroda i narodnosti, znaci manjina, na racun srpske drzavnosti. Samo degen Srbin ili kobajagi Srbin, Srbin samo po imenu, moze imati nostalgiju prema toj drzavi znajuci ovu cinjenicu. Jugoslavija bi se raspala cak i da Nemacki zlotvori nisu pokazali svoju ruku, medutim oni su to ubrzali na najgori moguci nacin izazivajuci rat, kako bi se osvetili i naudili sto vise Srbima, ali nije ih bilo briga ni za ostale, mogli su da pocrkaju sto se tice njih za nemacke interese na Balkanu.

      • Vesko says:

       Samo da dopunim misao. Hrvatska je mogla mirnim putem da ostvari svoju nezavisnost, ali to nije htjela jer onda ne bi mogla istjerati sve Srbe iz Hrvatske NDH2. Zato su krenuli u ubistva, napade i ustasku simboliku kako bi digli nas narod na oruzanu pobunu i onda ih uz pomoc NATO protjerali iz Hrvatske. Koji je znao takoder da ako Srbi ne budu izbrisani iz Ustava kao konstitutivni narod i protjerani iz Hrvatske Srbi bi blokirali ulazak Hrtatske u NATO kao sto mi blokiramo ulazak BiH u NATO iz RS.

    • Vesko says:

     @SLAVKO-KNIN Jugoslavija je definitivno bila u interesu srpskog naroda, zato je i napadnuta i razbijena od strane Nemackih psihopata. Koji su isforsirali otcepljenje i priznanja, ne dajuci vremena za mirno razdruzivanje. Na jednoj od tih sjednica EEU dali su ultimatum svim clanicama da ako ne priznaju secesije Hrvatske...da ce oni sami izaci sa priznanjem iako su ih svi upozoravali da ce to izazvati rat i da je to nelegalno kako po unutrasnjem tako i po medunarodnom pravu. Prvo da rascistimo Nemacku i glavnog odogovornog poslije cemo preci na ulogu Rusije. Ne bjezim od toga. EU je Nemacki Rajh preko kojeg oni napadaju i unistavaju Srbiju, daju politicarima po nekoliko miliona i drzavi za most recimo, a zauzvrat nam komadaju teritoriju recimo Kosovo, i blokiraju razvoj recimo preko blokade Juznog toka preko Bugarske koristeci organizaciju svog EU Rajha. Prijateljstvo i saveznistvo u bilo kojem obliku sa tom drzavom i narodom NIJE MOGUCE ukoliko nije na nasu stetu. To je sasvim jasno svakome sa iole pameti, ono sto nije shvatljivo je da nasi vladari ne znaju da naprave alternativni plan za nas narod osim padanja pod kontrolu naseg krvolocnog neprijatelja, sto je isto sto i ropstvo koje vodi u totalan nestanak. Evo prije neki dan smo culi kako to nemacki monstrumi krecu u jos jedan napad na nas olaksavajuci vizni sistem da nas oslabe uzimajuci ljude za robove nemacke drzave. Nemacka pretvara EU Rajh u svoj konc logor za jeftini rad. A nasi vladari ne mrdaju ni prstom na to...Ti takoder ne shvatas da NE MOZE BITI NOVE JUGOSLAVIJE ili bilo kakvog saveza bivsih drzava dok Srbij odnosno srpski narod ne rijesi svoje nacionalno pitanje na Balkanu i zaokruzi svoju drzavu. Tek onda, pod uslovom da je teritorijalno pitanje rijeseno i ostali su zadovoljni sa svojim teritorijama, moze se prici nekom savezu. Jugoslavija se to zvati nece zvati sigurno, mada to ne iskljucujem. Preskocio sma titov komunizam jer on je bio antisrpski, titovi komunisti su bili 100% nacionalisti jer su se zalagali i radili na stvaranju nezavisnih nacionalnih drzavica Hrvata...svojom ideologijom slaba 'Srbija kobajagi jaka Jugoslovija' a to je u stvarnosti znacilo 'Slaba Srbija ce biti rasturena i raskomadana' jer je to njihova ideologija jos od 2 Kongresa KPJ u Drezdenu (Opet Nemacka!). Sto se tice Rusije njena uloga u svemu ovome je sporedna, sta god da su ti izdajnici Rusije radili protiv nas, a jesu, njihova uloga je bila sporedna. Vraticemo se na Rusiju poslije malo. Nakon sto vidimo kako je moguce da nas nasi vladari guraju pod kontrolu krvolocnih genocidnih Nemaca poslije svega iako znaju da ce to proizvesti jos vece ratove...

     • SLAVKO-KNIN says:

      Majkane smatram te pametnim cojekom.Vidi vako sto se tice Srpskog nacijonalnog interesa.On nemere biti rjesavan parcijalno.Po sistemu objedinicemo Srbiju sa Crnom Gorom RS Makedonijom Kosovom.Ali eto Krajinu necemo vracati nju prepustamo Hrvatskoj.To nemere tako ili sve prostore pokrivamo ili nista.Zato sam ja blizi misljenju da samo kroz naki novi vid Jugoslavije moremo 100% Srpski prostora imati pod jednijem krovom.A kroz ideju Velike Srbije nama samse.Niti bi nam to velike sile dozvolile niti bi ta velika Srbija obufatila Krajinu.Velika Srbija bi dosla do Une i Save. Ali tesk i do Dinare jer bi Zapadna Bosna najvecim djelom pripala Hrvatskoj.Dakle bez Krajine nema prave velike Srbije u granicama Karlibag Karlivac Ogulin Virovitica.Vec ima krnje Velike Srbije.Nama krnja Velika Srbija netreba koja nece u svoje granice uvuci i Krajinu.Ja sam vise za pravljene nove Jugoslavije ili tog Zapadnog Balkana.I za sto jace veze sa Zapadom.Jer tako cemo pokriti cjeli Srpski etnicki prostor na Balkanu bez rata.I sto je vaznije tu se Rusi nista pitati nece.I jos nesta Ljemacki i Ruski interesi na Balkanu i Evropi su vavje ruku pod ruku.I zato nesmjemo ni za zuvu glavu okretati ledja Americi i Engleskoj.Vec moramo biti uznji kad bude krenilo disciplinovanje Hrvatske tajnog Rusko Ljemackog saveznika.

      • Vesko says:

       Ja na pitanje Krajine gledam dugorocno. Hrvatska NDH2 nece opstati kao nezavisna drzava! Cijepanje je vec zapoceto, Nemci prazne NDH2 kao i sve druge, zaduzivanjem i uzimanjem hipoteka na imovinu i resurse u Istri i Dalmaciji, koje Zagreb tretira kao svoje kreditne kartice i uzima pare a ostavlja kredite njima da ih vracaju i tako ih retvara u kmetove i robove, dovodi do zahtjeva za autonomiju Istre i Dalmacije, a onda i proglasenja nezavisnosti. To je proces koji se odvija ispod sve ove buke i halabuke ali je nepogresiv i to se deseavalo kroz istoriju bezbroj puta. Tako da raspadom NDH2 dolazi do vaskrsnja Krajine. Prati ovaj proces, on bi se iznenada mogao ubrzati ukoliko dode do slicnih procesa na Zapadu, recimo Katalonija...

       • Vesko says:

        Jos nesto...srpskom narodu je bila u interesu Jugoslavija iz nekoliko razloga, a jedan je bio da svi zivimo u istoj drzavi najlogicnije. Medutim, a ovo se vrlo malo razmatra, glavni procesi u toj Jugoslaviji su bili antisrpski, odnosno protiv nase drzavnosti i nasih dugorocnih interesa. Mi smo se uspavali i hipnotizovali komunistickom ideologijom koja je floskulama o bratstvu i jedinstvu vjesto krila ciljeve sa 2 Kongresa KPJ, koji su vodili u rasparcavanje nase drzavnosti i ovoga sto gledamo danas. Ljudi ne shvataju da je komunizam i SSSR pao 1968 recimo, i Jugoslavija bi bila momentalno na udaru. Jer iako je Tito umro 1980 nije doslo do raspada sve dok nije doslo do pada komunizma i SSSR-a. Padom komunizma jugoslovenski komunisti, koji su upravljali Jugoslavijom i JNA, gube platformu na kojoj su razbijali srpsku drzavnost preko te ideologije davanja drzavica svim narodim i narodnostima, i povlace se momentalno proklamacijama da je njihov posao zavrsen, insistirajuci na komunistickim Avnojevskim granicama naravno koje su zacrtane jos od 2 Kongresa KPJ u Drezdenu 1924.

   • SLAVKO-KNIN says:

    Bas zbog svega ovog Milosevic i Tudjman su dogovorili zatiranje Srba u Hrvatskoj.A iza svega je stajala Rusko Ljemacka geopolitika da se taj dijo Srba ocera sa oboda Jadranskog mora.A sa druge strane razbijanjem SFRJ Rusi su kupili naki 20 godina mira na svojim granicama.Nama nije interes Velika Srbija to je zanas pogubno.Nama odgovara samo Juga i nista drugo.Zato sam siguran da Zapad nece dozvoliti ocjepljenje RS i stvaranje treceg entiteta.Vec sam iljadu posto siguran da ce Zapad stvoriti jopet naku vrstu Jugoslavije ki stit protiv Ruski i Ljemacki interesa ki nakon 1945.A to nama savrseno odgovara kad velim nama onda mislim na Srbe iz Krajine primarno.

    • Filip says:

     Ovaj SLAVKO KNIN čiji je deda kao četnik, nekad se predstavljao kao 6 Lička i govorio da mu je djed Mane bio partizan a posle u OZNI. Pisao je da mu je deda ubijao Srbe po Srbiji i Bosni…evo sve u komentarima ispod ove vesti…samo čitaj. Sad se predstavlja kao Dalmatinac, malo promenio pravopis pa glumi kao da je juče došao za Velebita, i tad i sad piše da voli NATO, Engleze, Amerikance, da mrzi Srbe, Srbiju i Rusiju, da se veseli što smo izgubili Kosovo…itd. A cilj mu je isti…da zavadi Srbe ovde na Intermagazinu. https://www.intermagazin.rs/nezapamcen-potez-amerike-prema-rusiji-u-un-ovo-vodi-samo-ka-jednom/

  • SLAVKO-KNIN says:

   Ï jos nesta Majkane da ti kazem u vezi Srpski nacijonalista.Postoje dvije vrste Srpskije nacijonalista.Prva vrsta su ti Srpski nacijonalisti do Une Dunava Save i Dinare i ni milimetar dalje.Ti nacijonalisti su i Kroatofili u sustini oni su protagonisti nakog dogovora sa Hrvatima na stetu Srba u Hrvatskoj.Tu vrstu nacijonalusta predstavljaju likovi ki sto su Milosevic Karadzic Dodik Krajisnik Plavsicka i svi Rusofili sirom Srbije.Drugu vrstu Srpskije nacijonalista predstavljaju ljudi koji Srbijom i Srpskim nacijonalnim interesom cjeli prostor bivse Juge smatraju Srpskim nacijonalnim interesom.I koji ne bjeze od ideje stvaranja jopet nake nove Jugoslavije.To su ti ljudi ki Vuk Draskovic Vucic Seselj i cjeli tzv drugo Srbijanski dijo politicara.Meni su puno blizi po nacinu i ciljevima ovi potonji politicari.Jer oni su u sustini na tragu onog na cem je bijo Aleksandar Karadjordjevic.A to je okupiti sve Srpske teritorije u regijonu i jopet stvoriti drzavu nalik SFRJ preko obnavljanja saveznistva sa Amerikom i Engleskom.A ujedno tako izbjeci sluziti Moskvi i Ruskim interesima i Ruse ocerati za navjek odsebe.Jedino tako ce svi Srbi i sve Srpske teritorije biti jopet pod jednijem krovom.Nikaka Velika Srbija ne dolazi u obzir.

   • Roy says:

    Taj tvoj Aleksandar karadjordjevic nije bio Srbin nego Cincar koji vuce porjeklo iz Starog Babilona, pa su preko Albanije i Crne Gore stigli u Srbiju u Topolu. Onje bio Stepincev ljubavnik, zato je Stepinac proveo Prvi Svjetski Rat sa njim u Grckoj, a ovaj ga unapredio u kardinala. Ubili su ga Britanci, Britanska tajna sluzba i podmetli ustaskog agenta i okrivili ga da skinu krivicu sa sebe. Zao mi je samo sto Tito ne pobi sva ta Dinarska govna 1945. nego ih namjerno pusti da predju Malu Kapelu i odu u Italiju. Upoznao sam ih u Americi, pa vece stoke i gamadi nema od Dalmatinaca bili oni Cetnici ili Partizani. Ako su Dalmatinci Srbi onda ja nisam sigurno, jer ko ne zna sta je stoka treba upoznati dalmatince pa ce mu biti jasno. Ti si nasao nekom pricati o srpstvu, o gnjido pokrij se usima po glavi da ne smrdis po neoprastini.

    • SLAVKO-KNIN says:

     E Srbi iz Dalmacije su najbolji Srbi.Ti si vjerovatno Komunjara cim sikces protiv pravije Srba.Macu Kapelu su Cetnici presli zafaljujuci bas Englezima.Jer su Englezi stajali iza evakuvacije 10 iljada Cetnika Dinarske divizije ozdo iz Dalmacije.Svi su presli u Italiju i dalje za Amerku brodovima.Ustase su sve zaplatle glavama kad du dosli kod Engleza.Englezi njesu celi ustase pustiti vec su ih vratli nazad.E sad vidi ko je ko biko.Majkane Englezi su zame sve i sja eli tebi to jasno??????? Oni su spasili 10 iljada Srba sa tije dolje prostora.Kad su dosli u Ameriku oni su cojece Bozji postali ugledni ljudi esi li ti svjestan toga??Od cobana su postali ljudi od ugleda zafaljujuci Englezima i Amerkancima.Nemoj mi Engleze dirati molim te ki Brata.Sto se tice Srpstva jopet ti velim Dalmatinci su ti najbolji Srbi.To je posten i human narod vavje ce cojeku pomoci u nevolji.Javsam bijo prije 3 mjeseca u Srpskom DNK projektu kod Krtinca.Testira sam de moja haplogrupa je I1. Jovica Krtinc mi veli da u Dalmaciji ima najmanje Slovenske haplogrupe R1a.A da najvise ima I2a i ove I1.I da su zato Dalmatinski Srbi cestit narod spreman za najvece podvige.

     • Filip says:

      Ovaj SLAVKO KNIN čiji je deda kao četnik, nekad se predstavljao kao 6 Lička i govorio da mu je djed Mane bio partizan a posle u OZNI. Pisao je da mu je deda ubijao Srbe po Srbiji i Bosni…evo sve u komentarima ispod ove vesti…samo čitaj. Sad se predstavlja kao Dalmatinac, malo promenio pravopis pa glumi kao da je juče došao za Velebita, i tad i sad piše da voli NATO, Engleze, Amerikance, da mrzi Srbe, Srbiju i Rusiju, da se veseli što smo izgubili Kosovo…itd. A cilj mu je isti…da zavadi Srbe ovde na Intermagazinu. https://www.intermagazin.rs/nezapamcen-potez-amerike-prema-rusiji-u-un-ovo-vodi-samo-ka-jednom/

      • Mića says:

       Hahahahaha...bravo Filipe....razotkrio si ovog ustaškog plaćenika. Svaka čast

     • Roy says:

      Da vidi vam se cestitost kad vas svako ziv mrzi i po Ex Jugoslaviji i po svijetu. Lazovi, prevaranti i bitange. Malo vam je Amerik a ohladila usijane glave pa otimala kuce i automobile koj e ste uzeli na kredite pa mislili da necete placati i da ce sve na mudroliju proci. Po Srbiji ste ucjenjivali domace stanovnistvo, tukli ljude 1990-ih, nakon pada Krajine najvece kriminale ste radili i u svasta bili upetljani. Po Kosovu ste pljackali srpske kuce dok su ljudi iz tih kuca bili na ratistima. Ogovarate i olajavate kao kakve babe, a koliko ste kola pokrali po Srbiji i lazne papire prekucavali o tome da se ne prica. Za vas je Drug Staljin mila majka.

      • Filip says:

       Roy, molim te da njega Dalmatinca izuzmeš od ostalih Krajišnika. Malo je ljudi u Dalmaciji. Vidiš da sam ga razotkrio, malo se predstavljao kao Dalmatinac, pa malo kao Ličanin, malo je pisao da mu je deda četnik, pa maalo da mu je deda bio partizan....bitanga ustaška. A istina je da je on Dalmatinac, najverovatnije iz Golubića...pobegao kao i većina Dalmatinaca pre prvog opaljenog metka u Oluji

     • Dani says:

      Jos jednom HVALA Filipu sto te razvalio,a ovako si pisao pre samo sest meseci:@6 Licka:"Ziveo NATO pakt.Srbija mora da se vrati svojim Istorijskim saveznicima.A to su Britanija i Amerika." ili ovako"To je vrlo pokvarena drzava bez obzira kako se zvala.Bilo da je bila Carska Rusija Boljsevicka Komunisticka ili Putinovska uvek je bila protiv Srba.Uvek protiv Srba je koristila Hrvatski faktor.Rusija i Nemacka obracunavali su se sa Srbima uvek preko Hrvata.Jer Ruska Kominterna je Srbe i Srbiju trajno oznacila proBritanskim faktorom kojeg treba raskomadati.Koji stoji na putu Rusko Nemacke geopoliticke ekspanzije na Balkan." ili kao ovo"Rusije se pod hitno Srbija mora otarasiti.Srbija je Evropaka zemlja koja mora teziti razvijenom Zapadnom drustvu.A nikako da tezi divljackom zaostalom Azijatskom poimanju zivota i nazadnoj Ruskoj civilizaciji.Srbija na Zapadu Zapad u Srbiji to je nesto cemu svaki nacionalno svestan covek mora teziti.Srbija u NATO NATO u Srbiji."...STO ZNACI UVEK ISTO TRKELJISES,AL'DZABA TI TRUD BOLESNI PSIHOPATO,SMLATO(kako te najbolje opisao nas brat Roy),hahahaaaaaaaa...sad se zderi od muke,PROVALJEN SI!!

      • Filip says:

       Molim, nema na čemu...uskoro će biti toga još o ustaškom mućku

 4. Hruscov says:

  Kakve veze militanti imaju sa njima. Izrael pokusava Evropu da uvuce u nesto sto nema veze sa Iranom. Pa ta njihova vera je kud i kamo humanija od zidovskog svetskog lobija.

 5. marko says:

  nije iran pretnja nikom osim kad ga napadnu

 6. Roy says:

  Cionisti ce izvesti napade po gradovima Eu i to preko ovih migranata koje salju svali dan u bataljonima preko Grcke, Bosne i Hrvatske i onda ce reci da ih je Iran poslao. Oruzje vec ceka u lukama u Hamburgu, Amsterdamu i drugim gradovima.

  • Argento says:

   Naravno da može i tako biti. Oni su već organizovali više napada po Evropi, od Pariza, Nice, Berlina..Španije..Najlakše je sad izvešti diverziju pa pripisati islamskim teroristima, jer oni su već dokazani teroristi ("Islamska država") i Evropa lako guta takva objašnjenja.

 7. Argento says:

  Ako je ovako rekao Izraelac, onda nema sumnje da SAD i Izrael planiraju diverzije i napade po Evropi. Upravo SAD i Izrael rukovode migrantskom krizom i upravo njih upućuju kao destabilizirajući faktor u Evropu. Zašto bi sumnjali da je Izrael spreman na tako nešto kad znamo šta su uradili 11. septembra u Nju Jorku? Ako mogu srušiti tri zgrade sa 3000 žrtava radi povoda za seriju ratova po Istoku, još će radije i lakše isto ponoviti u Evropi. Svaki normalan i pošten analitičar zna da pretnja današnjoj civilizaciji (kakva je takva je) dolazi upravo od NATO, konkretno Izraela i SAD. Ostaje samo da vidimo na kakav način će iskoristiti islamske migrante, da li će pokrenuti desničare i fašizam a posle i teror nad islamistima ili će ih na neki drugi način iskoristiti da oslabe Evropu. Njihove zločinačke aktivnosti se moraju pratiti i biti spreman za svaki scenario.

  • Miraš says:

   Ali to treba da izgleda kao IRANSKA pretnja Evropi?! Kako su dosad izvodili terorističke napade u Evropi? Na kraju objave da poginuli terorista je musliman-džihadista i iz koje zemlje je poreklom, često su to bili teroristi-spavači. Sada im konkretno treba Iranac-džihadista! On (Iranac) morao bi biti ubačen među te izbeglice koje sad pristižu. Ali baš takve Irance-džihadiste oni odavno imaju prisutne u Evropi - na čekanju su u Albaniji. ... Iz jedne starije vesti o tome: "... Kad iranski mudžahedini više nisu bili potrebni Pentagonu, Amerikanci su ih pre više od deset godina razoružali i smestili u Albaniju, gde predstavljaju potencijalnu opasnost za građane te zemlje i ostatak Evrope, piše Dojče vele. Kako se ističe u reportaži objavljenom na portalu te medijske kuće, pretpostavlja se da u Albaniji živi oko 800 pripadnika iranskih, narodnih mudžahedina, koje je vlada u Tirani prihvatila na humanitarnoj osnovi, kao borce koji su prestali da učestvuju u oružanim sukobima. U izjavi za "Dojče vele" albanski stručnjak za bezbednost Artan Hodža upozorio je da toliki broj nekadašnjih učesnika u borbama na bliskom istoku predstavlja veliku opasnost po bezbednost, jer su, kako je ocenio, veoma dobro obučeni i uvek spremni da upotrebe veštine koje su godinama sticali. - U Albaniji imaju još jednu prednost, a to je da im ovde nije teško da nabave oružje, rekao je Hodža..."

   • Miraš says:

    Evo još jedna vest te vrste sa konkretnijim podacima ko su oni. "Albanija – utočište iranskih Mudžahedina" Dok se u Evropi vode rasprave oko toga ko će primiti koliko izbeglica, Albanija prima sasvim specijalne migrante – Mudžahedine iranskog naroda. U pitanju je grupa koja se borila za račun SAD i koju Iran progoni. Višespratnica u okolini Kašarija, negde između Tirane i Drača, u blizini auto-puta. Oko kuće je postavljena gvozdena ograda sa teškom kapijom. Otvara je 50-godišnjak, tip intelektualca sa naočarima. Vrlo dobro govori engleski. Oprezno zatvara kapiju i vodi gosta u malu sobu u kojoj su plastični sto, laptop-računar, električna peć, a na zidu su crno-bele slike vođa Mudžahedina iranskog naroda u egzilu: bračnog para Masuida i Marijan Radžavi. Jedan stariji gospodin, sa bradom i naočarima, nudi mi kafu. „Iransko gostoprimstvo“, kaže na engleskom, uz suzdržan osmeh. Čovek koji mi je otvorio vrata kaže da se zove Farzin Bahadur Gurdazi i da je jedan od vođa iranske opozicione paravojne organizacije u egzilu. Tvrdi da je vođa grupe narodnih mudžahedina i da je ovlašćen da razgovara sa medijima. Pripoveda da je pre četiri meseca iz bivše američke vojne baze Liberti u Iraku došao u Albaniju u grupi od 20 saboraca. „Dvadeset godina sam živeo u kampovima Ašraf i Liberti u Iraku i preživeo sam iranske napade na te kampove“, kaže. ... Poznati albanski novinar Artan Hodža kaže da njegova zemlje ne može da pruža logističku podršku velikom broju Mudžahedina iranskog naroda i da ih zaštiti od mogućih napada. Lager Iranische Volksmudschahedin im Irak ARCHIVBILD 2012 Kamp Mudžahedina u blizini bagdadskog aerodroma To što je najsiromašnija evropska zemlja pristala da pruži zaštitu Mudžahedinima nije baš naivno. SAD prebacuje Mudžahedine iz bivše vojne baze Liberti u Iraku u ovu državu na Zapadnom Balkanu. Ovde se radi o pripadnicima grupe MEK, koja je ranije bila smatrana terorističkom organizacijom, ali ju je Vašington 2012. skinuo sa te liste. Protiv šaha – i protiv Homeinija Mudžahedini iranskog naroda su grupa koja je sedamdesetih godina sa Ajatolahom Homeinijem svrgla iranskog šaha, ali se posle sukobila sa njim i prekinula saradnju. „U to vreme su Mudžahedini bili odgovorni za napade i politička ubistva“, objašnjava stručnjak za Iran Ali Sadrzadeh u razgovoru za DW. Na kraju su završili u podzemlju, pa u egzilu. Tokom osamdesetih godina, našli su utočište baš kod krvnog neprijatelja Irana – Sadama Huseina. Stručnjaci se slažu da su iranski Mudžahedini kasnije pomagali SAD pri operacijama u Iraku, na Bliskom istoku i u borbi protiv terorizma. Sadrzadeh kaže da su oni imali važnu ulogu i kada je objavljen iranski nuklearni program. Po završetku rata u Iraku 2003, američka armija je razoružala grupu MEK. Posle toga, odnos prema toj grupi bio je u skladu sa odredbama Ženevske konvencije. Posle pada Sadama Huseina, ostanak te grupe u Iraku je doveden u pitanje. Šiitska vlada je smatrala ilegalnom. Pre nego što su Mudžahedini stigli do Albanije, SAD su im i drugde tražile lokacije, između ostalog i u Rumuniji. Ali, Bukurešt nije hteo da ih primi. UNHCR je ponudio da članove MEK individualno rasporedi u više zemalja. „No, njihove vođe su insistirale da grupa ostane zajedno“, kaže Ali Sardzadeh. Teško bi bilo zamisliti smeštanje grupe Mudžahedina u neku drugu evropsku zemlju, jer „države kao što su Velika Britanija, Francuska ili Nemačka bi na taj način pokvarile svoje odnose sa Iranom“. Na kraju je na dil 2013. pristala Albanija, jedan od najvernijih partnera SAD u regionu. Tadašnja vlada je potpisala sporazum sa SAD o preuzimanju bivših iranskih boraca iz Iraka. Trenutno se u Albaniji nalazi 829 narodnih Mudžahedina – kako za DW prenosi UNHCR. Prema izveštajima američkih medija, proces prebacivanja tih boraca nije završen i na kraju bi trebalo da ih bude ukupno 3.000.

   • Miraš says:

    U SVAKOM ŽITU IMA KUKOLJA. TOKOM RATA U BIH BILO JE MUDŽAHEDINA I IZ IRANA! Sem što zna se da ima ih u Albaniji da li ih od ranije ima prisutnih i dan danas u BIH? "Iran i rat u BiH - AL-KAI'DA U BOSNI I HERCEGOVINI: MIT ILI STVARNA OPASNOST" ... ... Tokom 1991. i 1992. Sjedinjene Američke Države i njihovi saveznici u NATO-u dopustili su predsjedniku Aliji Izetbegoviću da surađuje s fundamentalistima i mudžahedinima. Kada je 1993. godine Bill Clinton postao predsjednik, izvršio je pritisak na hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana i naložio mu da i dalje omogućava održavanje tog čudnog savezništva u Bosni, unatoč činjenici da su mudžahedini tamo napadali i hrvatska, a ne samo srpska sela. U 1994. je administracija predsjednika Clintona zažmirila na tajne isporuke iranskog oružja mudžahedinima u Bosni. Potom 1995. i sama američka administracija je počela dopremati oružje na bosansko ratište kako bi podržala mudžahedine i muslimanske borce. To je rađeno posredstvom tvrtke Military Professional Resources Incorporated (MPRI), koja je potpisala ugovor s Pentagonom. MPRI je avionima do Tuzle prevozio oružje koje je prethodno u Hrvatsku stiglo iz Irana i drugih islamskih zemalja," tvrdi Elsässer.

   • Miraš says:

    U BIH nema ni sudjenja ratnim zločincima! Šta je sve izjavljivao Naser Orić? Kakva je to država? Sem evropskih predstavnika ko sve nju kontroliše? "Tokom dvodnevne posete BIH (u aprilu 2016) Džo Brenan šef CIA sastao se i sa čelnim ljudima policijskih agencija (SIPA)i ministarstava unutrašnjih poslova u BiH, ministrom bezbednosti, te članovima Predsedništva BiH. Brenan je u petak izrazio podršku radu Udarne grupe, naglasivši da će CIA podržavati rad agencija u BiH kroz razmenu podataka preko OBA BiH. Na sastanku se razgovaralo o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji u BiH, o preduzetim aktivnostima u borbi protiv terorizma, međusobnoj saradnji svih bezbednosnih agencija i tela u BiH, kao i o borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije."

 8. Velika Metla says:

  Netanjahu ne trtljaj! Koga je to Iran napao? Nikoga! Koga ste vi i naci-amerika napali? Svakoga koga ste smeli ili mogli! Ajd sad,tornjaj se čifutska bagro!

 9. test01 says:

  Iran absolutno nema nista protiv Ecropljana niti su ikada spremali teroristicke akcije. Ovo je 'false flag' u najavi kao i pijaca u Sarajevu, Racak, Srebrenica itd da bi se Iran lazno optuzio. Izrael stoji iza svega i zeli da napadne Iran, posto im je to kost u grlu!!! Zidovi vrte svetom i NATO je njihova batina preko lobija u americi i naravno posto oni drze vecinu kapitala sveta, a USA drze u saci (cak je i Tramp izjavio da ce USA da brani Izrael - nevidjeno..).

 10. Budi Bog s nama says:

  Nema tu ništa novo na zapadu a na istoku stara priča. Nego evao kako je uopšte nastao terorista: Bio jedan pastir Rista što je tero ovce pa "Tero Rista ovce, tero Rista, tero rista, terorista." Ćero pa doćero, ali će primiti platu od Boga po delima svojim. Još ako je poćero na tuđi pašnjak po metohiji..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *