ЕВРОПА СЕ ОКРЕЋЕ – ФРАНЦУЗИ ПРЕСЕКЛИ: Спремни смо за руску вакцину!

EVROPA SE OKREĆE – FRANCUZI PRESEKLI: Spremni smo za rusku vakcinu!

21 marta 2021

FRANCUSKA je spremna da koristi rusku vakcinu Sputnjik Ve ukoliko dobije saglasnost Evropske agencije za lekove (EMA) i ukoliko je proizvodnja u skladu sa važećim standardima kvaliteta, izjavio je državni sekretar za evropska pitanja u vladi Francuske Kleman Bon u intervjuu za TV BFM.



– Mi ni na jedan način ne vodimo anti-rusku politiku – rekao je Bon i potvrdio da je Rusija već podnela zahtev za odobrenje vakcine Sputnjik Evropskoj agenciji za lekove, prenosi TAŠ.

Bon je naglasio da ne dolazi u obzir da se ruska vakcina upotrebi za vakcinisanje pre nego što se preparat naučno testira i ukazao da je za proveru vakcine potrebno oko dva meseca.

On je potvrdio i da je pitanje proizvodnje ruske vakcine u Francuskoj takođe u fazi razmatranja.

KOMENTARI



3 komentara

 1. VRSK says:

  Koji imbecili,ljudi im umiru svaki dan na hiljade a oni se cenkaju za dva meseca biće još deset hiljada umrlih a oni odugovlače.

  • Munk says:

   Nisu oni imbecili već poslušni kmetovi koji moraju da izmole gazdu za dozvolu da se leče, greju... Podanička unija, kojom vladaju n e i z a b r a n i.

 2. Archelay says:

  Dva meseca su dovoljna da ubede svog tutora sa preko okeana.A sto se tice sustine tutora,oni to-savrseno znaju sta je to jer tu ulogu su imali i u Balkanskim ratovima gde,svi znaju ko su bili vazali.U datom slucaju,imali su prilike do sada da ispitaju ruske vakcine,ali nisu.E sada za ta dva meseca,koliko ce Francuza kostati zivot,sta da se radi.Mora se plesati na zadatu muzuku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *