Европљани су изумирућа раса – замениће их усељени муслимани

Evropljani su izumiruća rasa – zameniće ih useljeni muslimani

14 marta 2015

845112Ideja „jedinstvene Evrope“ doživljava krah zato što se zasniva na „marginalizaciji patriotizma i nacionalnog ponosa“ – ocenio je američki politikolog Brjus Tornton.

U autorskom tekstu u The American Conservative, on je dodao da je u toku „krah evropskih vrednosti“.

„Evropljani su sve starija, sve malobrojnija, nestajuća i izumiruća rasa. Njih će zameniti imigranti-muslimani koji je preziru jer za njih najveću privlačnu snagu ima radikalni islam“ – upozorio je Tornton.

Zato, po njegovom mišljenju, nije slučajno što u zapadnoj Evropi jačaju političke partije koje traže ograničavanje imigracije: Partija nezavisnosti Velike Britanije, Nacionalni front u Francuskoj i Patriotski Evropljani protiv islamizacije Zapada u Nemačkoj.

„Ne može se osećanje pripadnosti formirati pomoću zajedničke valute. Zato u EU sada jačaju nacionalizam i patriotizam koje nadahnjuju Vladimir Putin i lideri poput Marin Le Pen“ – zaključio je Tornton.

(Fakti.org)

KOMENTARI3 komentara

  1. Steva says:

    Sasvim istinito,ako Evropa sama ne preduzme nesto,crno joj se pise.

  2. milan says:

    pa sta se sad bune to su ljudska prava na tudjoj teritoriji dosli ljudi i na njihovu teritoriju po ljudska prava xaaxaxax gde de dede tolerancija evrope i nenasilna komunikacija

  3. stanko says:

    Ovo sto se desava u Nemackoj i zemljama zapadne i severne Evrope je strasno. Evropljani su nabijeni u misju rupu iz koje ni nos ne sme napolje. Ukoliko prevladaju arapi muslimani, bit ce to zalosno. To je nazadna vera i njihova jedina snaga ne lezi u pameti vec da prostite u kurcu. A zene im sluze samo za pumpanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *