ЕВРОПСKА УНИЈА ПРЕСЕKЛА! НЕМА ВИШЕ ОДУГОВЛАЧЕЊА! Ево ко ће водити преговоре…

EVROPSKA UNIJA PRESEKLA! NEMA VIŠE ODUGOVLAČENJA! Evo ko će voditi pregovore…

8 januara 2019

Kancelarija EU za spoljne poslove sutra, 8. januara, u Brisel je pozvala predstavnike prištinskog tima.

Politički dijalog Beograda i Prištine biće nastavljen između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i takozvanog kosovskog predsednika Hašima Tačija i tu se ni nadalje ništa neće menjati, saopštila je portparolka Evropske komisije Maja Kocijančič.Ona je dodala da je Kancelarija EU za spoljne poslove za sutra, 8. januara, u Brisel pozvala predstavnike prištinskog tima za nastavak dijaloga, izabranog u parlamentu 15. decembra prošle godine, radi konsultacija.

– Dijalog na visokom nivou je između dva predsednika i to se ne menja – kazala je Kocijančič.

Inače, predstavnici prištinskog tima, Fatmir Ljimaj i Špend Ahmeti su već oputovali u Brisel, a prethodno su sa članovima tima održali sastanak u Tirani.

KOMENTARI10 komentara

 1. Doktor says:

  Pih!

 2. Ljubinka says:

  Koji dijalog da izvrše naredbe eu na štetu jednih.

 3. Deda Micko says:

  Nastavljamo da pregovaramo sa otmicarima srspske zemlje, bandom koja nema nijedan svoj kulturni spomenik, a hvali se nekakvim svojim nacionom, Na zdravlje.

 4. Slobodanka says:

  EU je stvarno politički patuljak. Brisel više nije autoritet ni za Šiptarske lidere sa Kosova. EU ima preko 500 miliona stanovnika i predstavlja veoma razvijeni deo sveta, a ovi što da li ih sada ima 1 milion postrojavaju takvu EU i šutiraju Brisel kako hoće.

 5. Gardista says:

  Otisli na vreme da lobiraju.

 6. jagoda says:

  Čekamo sta ce Putin da šape Vučiću dok mu bude kači orden oko vrata.

  • Deda Micko says:

   Sapnuce mu: "I love you".

  • Nikanor says:

   Šta Putin može da šapne Vučiću? Mislite da Putin nije čuo bezbroj puta ponovljenu izjavu Vučića da priznaje teritorijalni integritet Ukrajine, uključujući i Krim? Mislite da ne zna za Vučićevu poruku da ne želi posredovanje Rusije u pregovorima sa Prištinom? Veoma dobro zna Putin u kojoj su fazi takozvani pregovori, u kojima je Srbija dala sve za ništa. Kakav će osnov imati i Rusija i Kina da u UN brane Rezoluciju 1244 Saveta bezbednosti, posle potpisivanja pravno obavezujućeg sporazuma vlasti Beograda i Prištine. Nikakav! Samo mojoj nepismenoj babi nije jasno šta znači pravno obavezujući sporazum, ali svakom sa završenom osnovnom školom, ko ne prati politiku samo putem medijskih javnih servisa (RTS i RTV), koji nikad nisu objavili sadržinu protivustavnog Briselskog sporazuma, (što im je obaveza po članu 7. Zakona o javnim medijskim servisima) veoma su jasne poruke zvaničnika Brisela da žele priznanje nezavisnosti Kosova. Mislite da Vladimiru Putinu nije poznato pitanje upućeno prisutnima na sednici Beogradskog bezbednosnog foruma od strane bivšeg ambasadora Rusije Aleksandra Konuzina - Ima li ovde Srba??? Neće Putin biti veći Srbin od Srba.

 7. kaj je,,,je says:

  Ko se boji Albanaca ? Kome su oni naudili ? Je li ? Nece napast Albanac nikoga. Nije dosada pa nece ni ubuduce. A mogao je. I trebao je. Onako maltretirati narod 50 godina ?! To je mogao podnjeti samo Albanski narod. Svaka im cast. Zato su i zasluzili imati drzavu. Makar bila jos tolika. Sta ste uhvatili jadnih Kosovara ? Pa sramota. Jos za kraj, milosevic dubre, sa svojom milicijom i sugavom kukavickom vojskom, 90.- tih, na goloruk narod. I sad tu kmecite ? Umjesto da im cestitate na Slobodi i samostalnosti, ovo i ono. Ma, sramota. Sretno, vam bilo i iskrena Cestitka Albanskom narodu na Slobodi i neovisnosti. Zasluzili ste je. To svak zna.

  • Velika Metla says:

   usRašo,"to svak zna"........,govori SAMO u svoje pogano ime,vatikanoidu smrdljivi! Pojasni ti to nama kako se goloruku narod branio od te kako sherendaš ovde "kukavičke" vojske? Samo polako usRašo,doći ćete i vi na red! Neće vam biti komunjara i ćopavoga ovoga puta,kukavički nakotu! Plačipizdili ste celom svetu i SAMO uz pomoć zločinačkog nacističkog "nato-a"ste mogli nešto uraditi! Pasji nakotu odvratni!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *