ЕВРОПСКИ ПАРЛАМЕНТ ЖЕЛИ ДА ОДСЕЧЕ ГЛАВУ ЗМИЈИ?! Фон Крамон: Тачи мора да преузме одговорност за злочине

EVROPSKI PARLAMENT ŽELI DA ODSEČE GLAVU ZMIJI?! Fon Kramon: Tači mora da preuzme odgovornost za zločine

22 jula 2020

Izvestilac za Kosovo u Evropskom parlamentu Viola fon Kramon negirala je da je Specijalni sud u Hagu posetila prošle nedelje, nakon četvorodnevnog saslušanja Hašima Tačija, zato što je posebno zainteresovana za tu optužnicu, piše Koha.

U razgovoru sa Kohu, Kramon je rekla da je poseta, dan nakon što je Tači završio razgovor u Hagu, bila odavno planirana.– Bila je to dugo planirana poseta Specijalnog tužilaštva i Specijalnih veća. Nisam imala nameru da pitam o nekom konkretnom slučaju. Naravno, vrlo je važno da Specijalni tužilac ne deli ništa javno ili privatno, jer bilo kakve informacije koje procure mogu ugroziti slučaj. Važno je napomenuti da je na prvom mestu Tači odlučio da javno govori o svom saslušanju“, rekla je Fon Kramon.

Govoreći o optužnicama, nemačka poslanica je naglasila da teroristička tvorevina Kosovo treba da preuzme odgovornost za zločine za koje Specijalni sud ima mandat da se bavi, piše Koha.

(kosovo-online.com)

KOMENTARI2 komentara

  1. Rista says:

    Mora da preuzme odgovornost? Pa kasno. Gde je tu Tile pa da preuzme odgovornost? Gde je Klinton, Buš, Merkelova, gde su ostali svetski zločinci? Ovaj pucao na kraju kad je sve već urađeno. On čak nije bio ni izvršilac, nego ubijao na kraju filma. Nije on tako moćan da snimi film. Statista bre. Strmekneš ga niz guduru i zdravo. Film se nastavlja i bez njega. Ima statista koliko ti volja. Ovo bre su sve samo posttraumatični gnjavatori. Ubili žurno Miloševića bez presude, jer presudu nisu ni mogli doneti. Aj sad ubite i ovog pa da mi mislimo kako ste pravedni! Joooj, retko čitam bilo šta u vezi sa tim EU sudskim balama, ali me privukla slika ove žgoljavke da vidim ko je. Ja sam uvek voleo debele žene ili bar onako punačke ali Bog me kaznio i imao sve neke lepe žgoljavke. Dok mi nije puko film i dok nisam zbrisao na kraj sveta. I razočarao se. I tamo žgoljavke svuda. Oni izraelci imaju manekenke kojima kosti zvekeću po modnim pistama. Zabranili rabini pre dve tri godine, ali ne znam dal se ta zabrana poštuje. Vratite mi moju Zoranu. Hodajući šifoner. Milina je videti. Kad je važno, važan je šifoner. Ja glavu nikad nisam ni gledao u presudnim trenucima života. Mislim, dok sam gledao. Eto kako ja vidim ta njihova tzv suđenja. Kroz šifonere. Sećate li se one grofice Ešton? Jahači Apokalipse su Britanska kraljica, Klinton, Merkelova i Tito...(nisam zaboravio ni kraljicu, ali sam se samocenzuriso jer mi nije jasno zašto je poklonila galeba ali sam izneo svoju hipotezu koja je nekako javno neprikladna pa sam morao da se samocenzurišem)

    • milanm says:

      E, moj Risto..../ono moj treba da dodje spreda il' straga/! Što se tiče šifonjera tu si u pravu, ne mogu (samo) koske da donesu bebu na svet!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *