ЕВРОПУ ЧЕКА ПАКАО: Америка допрема нове системе у Европу! Русија спрема застрашујући одговор!

ЕВРОПУ ЧЕКА ПАКАО: Америка допрема нове системе у Европу! Русија спрема застрашујући одговор!

25 септембра 2016

1021218504

Москва изражава “забринутост“ због допремања нових нуклеарки у Европу од стране САД

НАТО наставља да шири своје ракетне потенцијале у Европи и Москва је забринута због распоређивања НАТО инфраструктуре у близини њених граница, изјавио је заменик министра спољних послова Сергеј Рјабков.

“Чланице НАТО-а настављају да шире своје анти-ракетне способности у Европи у оквиру тзв. “фазног адаптивног приступа.“ Ми смо у више наврата изразили забринутост због постављања елемената стратешке инфраструктуре у непосредној близини наших граница, која директно утиче на наше интересе у области безбедности,“ рекао је он на седници руског јавног Савета за међународну сарадњу и јавну дипломатију.

Рјабков је додао да планови САД-а да постави нове нуклеарне бомбе са повећаном прецизношћу у Европи изазива озбиљну забринутост. Према речима Рјабкова, “ово може да указује на намеру да их користе против војних мета, укључујући и насељена места током одређених војних сценарија.“

Према речима заменика министра спољних послова, америчка креација европског сегмента њиховог “одбрамбеног ракетног система“ је фактор дестабилизације “онолико колико у једном тренутку тзв. ’Европски ракетни одбрамбени систем’ може почети негативно да делује на ефикасност нашег стратешког одвраћања.“

“Ако се та линија пређе и САД и НАТО наставе да проширују свој ракетни штит, онда сматрамо ово симптоматичном, демонстративном неспремношћу Вашингтона и Брисела да прилагоде своје планове ракетне одбране упрокос споразумима о решавању ситуације која окружује ирански нуклеарни програм,“ изјавио је заменик министра спољних послова.

Он је навео да ће Москва “наставити да пажљиво прати ситуацију и наставити да ради са Европљанима да им покажу неминовне нежељене последице реализације овог америчког пројекта.“

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI



11 коментара

 1. Kosta says:

  Rusijo planine RS vas zovu! Ionako ce nas genocidne hijene gadati ako dode do treceg, ali sa vasom nuklearnom armadom cemo cementirati nasu slobodu na Balkanu za sva vremena. Imacete pola Evrope kao na dlanu!

  • Splico says:

   Mi hrvati smo uvik bili na pogrešnoj strani u ciloj nasoj povisti. Jasio nas je ko bi stiga. Još kad sam sazna da mi je pradid bija srbin popizdija san. Tko smo onda mi hrvati?

   • milojko says:

    Ti sigurno nisi Hrvat, ali nikada nije kasno da to postaneš.hehehehe

   • mare says:

    Austrougarski vice-maršal Gherter: "Ja nisam video u svome životu, ni cuo za zveri u ljudskom obliciju poput hrvatskih vojnika. Mada su ratovali sa nama i prvenstveno služili za zastrašivanje i represiju nad narodom, ja kao covek se stidim sto su stajali u našim redovima. U samoj borbi bi napuštali položaje, dok bi veoma vešto izbegavali protivnicku vojsku i uvek se kretali ka zbegovima koje su sacinjavali goloruki ljudi, žene i deca. Kada bi ih ponekad i stizali cinili su strahote od kojih se i nama dizala kosa na glavi. Oni su pogan svetu i evropskoj kulturi."

    • milojko says:

     Kada je to taj čova izjavio, onda znadi da nije bio nikakav vice maršal. To je obična vucibatina!A sve je začinjeno "svetosavskim bajkama", naročito kad se znae da su i Vlasi (pravoslavni), ratovali sa Hrvatima za carevinu. Do 1918 god., su pravoslavci bili Hrvati, a onda su u kraljevini ti pravoslavci postali Srbi.

     • mare says:

      nemo da se ljutis naguzeni milojko! :D to o vama kazu vasi gospodari iz Beca! A srbi nikad nisu bili,niti ce biti ''pravoslavni hrvati''! Tu pricicu koju forsirate zaboravi! Eno vam je gospodarica u berlinu merkelova,ima probleme,trcite da joj pomognete,dobicete popust kod ciscenja berlinskih stala!

 2. Željko says:

  Mi smo uz Albance ( Iliri ) najstariji autohtoni narod u ovome dijelu Europe !

  • Vukovar 91. says:

   Kro kopaci po kontejnerima i albanci degenerici najstariji ??? Usput ste i najgluplji.

 3. Slobodan says:

  Kako covik nije hrvat kad cakula hrvatski bolje nega ti milojko ? Milojko je pravi Srba cetnik !!!

  • milojko says:

   Tako je..i to ne bilo koji, nego Jovan Babunski. Nad Kraljevom živa vatra seva...hahaha

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *



ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u