ЕВРОПУ ЧЕКА ПАКАО: Америка допрема нове системе у Европу! Русија спрема застрашујући одговор!

EVROPU ČEKA PAKAO: Amerika doprema nove sisteme u Evropu! Rusija sprema zastrašujući odgovor!

25 septembra 2016

1021218504

Moskva izražava “zabrinutost“ zbog dopremanja novih nuklearki u Evropu od strane SAD

NATO nastavlja da širi svoje raketne potencijale u Evropi i Moskva je zabrinuta zbog raspoređivanja NATO infrastrukture u blizini njenih granica, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov.

“Članice NATO-a nastavljaju da šire svoje anti-raketne sposobnosti u Evropi u okviru tzv. “faznog adaptivnog pristupa.“ Mi smo u više navrata izrazili zabrinutost zbog postavljanja elemenata strateške infrastrukture u neposrednoj blizini naših granica, koja direktno utiče na naše interese u oblasti bezbednosti,“ rekao je on na sednici ruskog javnog Saveta za međunarodnu saradnju i javnu diplomatiju.

Rjabkov je dodao da planovi SAD-a da postavi nove nuklearne bombe sa povećanom preciznošću u Evropi izaziva ozbiljnu zabrinutost. Prema rečima Rjabkova, “ovo može da ukazuje na nameru da ih koriste protiv vojnih meta, uključujući i naseljena mesta tokom određenih vojnih scenarija.“

Prema rečima zamenika ministra spoljnih poslova, američka kreacija evropskog segmenta njihovog “odbrambenog raketnog sistema“ je faktor destabilizacije “onoliko koliko u jednom trenutku tzv. ’Evropski raketni odbrambeni sistem’ može početi negativno da deluje na efikasnost našeg strateškog odvraćanja.“

“Ako se ta linija pređe i SAD i NATO nastave da proširuju svoj raketni štit, onda smatramo ovo simptomatičnom, demonstrativnom nespremnošću Vašingtona i Brisela da prilagode svoje planove raketne odbrane uprokos sporazumima o rešavanju situacije koja okružuje iranski nuklearni program,“ izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova.

On je naveo da će Moskva “nastaviti da pažljivo prati situaciju i nastaviti da radi sa Evropljanima da im pokažu neminovne neželjene posledice realizacije ovog američkog projekta.“

(Webtribune.rs)

KOMENTARI11 komentara

 1. Kosta says:

  Rusijo planine RS vas zovu! Ionako ce nas genocidne hijene gadati ako dode do treceg, ali sa vasom nuklearnom armadom cemo cementirati nasu slobodu na Balkanu za sva vremena. Imacete pola Evrope kao na dlanu!

 2. Željko says:

  Aha

  • Splico says:

   Mi hrvati smo uvik bili na pogrešnoj strani u ciloj nasoj povisti. Jasio nas je ko bi stiga. Još kad sam sazna da mi je pradid bija srbin popizdija san. Tko smo onda mi hrvati?

   • milojko says:

    Ti sigurno nisi Hrvat, ali nikada nije kasno da to postaneš.hehehehe

   • mare says:

    Austrougarski vice-maršal Gherter: "Ja nisam video u svome životu, ni cuo za zveri u ljudskom obliciju poput hrvatskih vojnika. Mada su ratovali sa nama i prvenstveno služili za zastrašivanje i represiju nad narodom, ja kao covek se stidim sto su stajali u našim redovima. U samoj borbi bi napuštali položaje, dok bi veoma vešto izbegavali protivnicku vojsku i uvek se kretali ka zbegovima koje su sacinjavali goloruki ljudi, žene i deca. Kada bi ih ponekad i stizali cinili su strahote od kojih se i nama dizala kosa na glavi. Oni su pogan svetu i evropskoj kulturi."

    • milojko says:

     Kada je to taj čova izjavio, onda znadi da nije bio nikakav vice maršal. To je obična vucibatina!A sve je začinjeno "svetosavskim bajkama", naročito kad se znae da su i Vlasi (pravoslavni), ratovali sa Hrvatima za carevinu. Do 1918 god., su pravoslavci bili Hrvati, a onda su u kraljevini ti pravoslavci postali Srbi.

     • mare says:

      nemo da se ljutis naguzeni milojko! :D to o vama kazu vasi gospodari iz Beca! A srbi nikad nisu bili,niti ce biti ''pravoslavni hrvati''! Tu pricicu koju forsirate zaboravi! Eno vam je gospodarica u berlinu merkelova,ima probleme,trcite da joj pomognete,dobicete popust kod ciscenja berlinskih stala!

 3. Željko says:

  Mi smo uz Albance ( Iliri ) najstariji autohtoni narod u ovome dijelu Europe !

  • Vukovar 91. says:

   Kro kopaci po kontejnerima i albanci degenerici najstariji ??? Usput ste i najgluplji.

 4. Slobodan says:

  Kako covik nije hrvat kad cakula hrvatski bolje nega ti milojko ? Milojko je pravi Srba cetnik !!!

  • milojko says:

   Tako je..i to ne bilo koji, nego Jovan Babunski. Nad Kraljevom živa vatra seva...hahaha

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *