ФАРАЖ НАЈАВИО: ЕУ се ускоро распада! Ускоро из ЕУ излази Аустрија!

FARAŽ NAJAVIO: EU se uskoro raspada! Uskoro iz EU izlazi Austrija!

20 juna 2016

Par7921519Vođa britanskih pobornika izlaska iz EU Najdžel Faraž očekuje da će par meseci posle Bregzita i Austrija istupiti iz EU.

„Kada mi budemo istupili prvi ste vi Austrijanci, najverovatnije koji će slediti naš primer, verovatno za šest meseci““, istakao je on u izjavi bečkom nedeljniku „Njuz““.

Faraž očekuje da će to biti jedna „vrsta konjske trke“, odnosno da li će prvi istupiti Austrijanci ili Danci.

„Dani EU su izbrojani““, podvukao je šef UKIP-a (Stranke za nezavisnost Ujedinjenog kraljevstva) koji se distancirao od desničarsko-populističkih partija kao što je francuski Nacionalni front i austrijska Slobodarska partija (FPO), rekavši da je njegova stranka partija sredine, a ne desnice.

KOMENTARI3 komentara

 1. Voka says:

  ...cinik bi rekao...gde rvati uđu...to ne potraje dugo !...tisuću godina se bore za svoju neovisnu NDH...pa je onda brže-bolje utope u EU...kakav su oni tragičan nakot...

  • dr.Mislim Misljiju says:

   hrvati su samo bedni kopači po kontejnerima i to im je plafon što mogu da budu u EU.

 2. Sibor Nikolić says:

  Hrvati su živi dokaz, da se "u šupak ljubiti", kratkoročno isplati. Još i kad se ljubljenjem u šupak mogu i Srbi zajebati, niko srećniji od njih. Zaboraviti činjenicu, da ni to malo Hrvatske ne bi bilo, da im Srbi nisu stvorili uslove za to, 1918.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *