„Farma“ nas truje, a RRA ne reaguje

„Farma“ nas truje, a RRA ne reaguje

25 maja 2013

2013-05-25-09-01-09-322907054-1474924466Takmičari rijaliti šoua „Farma“ su odavno preterali svojim ponašanjem! Kakve posledice na publiku može da ostavi to što gleda Vesnu Rivas, Ljubu Pantović, Eru Ojadnića dok izgovaraju najgnusnije psovke i optužbe na račun svojih protivnika i hoće li se to nastaviti? Izgleda da hoće, jer ne samo da nema sankcija od nadležnih, već izgleda oni „Farmu“ ni ne kontrolišu kako treba.

Mnoge poznate ličnosti na društvenim mrežama se zgražavaju zbog načina komunikacije i postupaka učesnika programa koji ne biraju sredstva da bi postigli cilj. Iako javnost vapi da neko preduzme nešto, Republička radiodifuzna agencija ne reaguje onako kako se od nje očekuje.

Tatjana Vojtehovska, koja je poznata kao neko ko prati rijaliti programe, a do skoro je bila deo Pink televizije na kojoj se šou prikazuje, kaže da je skandalozno to šta naša deca gledaju, a da to pritom niko ne sankconiše.

– Scene na “Farmi” me uznemiravaju – rekla nam je Tatjna Vojtehovski. – Uvek kada se potrudim da odgledam bar delić toga šta se dešava na imanju, brzo prebacim na drugi kanal. Te psovke i postupke nikada nisam videla u životu, a televizijski sam čovek i videla sam svašta. Mislim da situacija ne oblikuje čoveka, već da u istim čovek pokaže kakav je i ko je. Da budemo jasni, to jeste rijaliti, takav je format, ali činiti sve da gledanost bude veća, to mora da ima granice.

Tanja se nije složila da je ovo VIP rijaliti jer, po njenom mišljenju, niko to nije.

– Prvo pitanje je ko je od njih VIP, treba da se dogovorimo da li su Vesna Rivas i Stanija Dobrojević poznate osobe, pa da pričamo o ostalim stvarima. Farmeri se trude da stvore što više neprijatnih situacija, jer to tamo nekome odgovara. Ne pada mi sada na pamet koga bih od poznatih volela da vidim u Lisovićima. Recimo, da uđe neko kao što je Maja Volk, neko ko će imati šta da ispriča svetu.

Ovim povodom pozvali smo one koji su zaduženi da prate ono što se događa na ekranima, ali u Republičkoj radiodifuznoj agenciji kao da žmure na skandale koji izbijaju poslednjih dana na imanju u Lisovićima.

– Mi ih posmatramo 24 sata dnevno, beležimo neregularnosti i pišemo prijave. Ljudi iz našeg Saveta gledaju i druge televizijske formate, pa između ostalog i “Farmu”. Mislim da su opomenuti – rečeno nam je nezvanično u Radiodifuznoj agenciji.

Ostali smo uskraćeni za odgovor da li je je RRA registrovala i reagovala kada je pre nekoliko večeri u etar puštena svađa između Radojke Bogdanović i Ere Ojadnića u kojoj su pale teške reči, neprimerene za mali ekran. Zamenik predsednika Saveta RRA Goran Karadžić kratko nam je rekao da je bolestan i da ne prati ništa.

Dok neko ne preduzme ono što mu dužnost nalaže, „Farma” će i dalje da truje publiku, da beleži neverovatnu gledanost i da donosi pare produkciji. Samo je pitanje kakve će to posledice da ostavi i ko će na kraju platiti račun ovih gadosti.

(Novosti)

 

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *