ФАТА ОРЛОВИЋ ХОСПИТАЛИЗОВАНА! Позлило јој три дана после рушења православне цркве

FATA ORLOVIĆ HOSPITALIZOVANA! Pozlilo joj tri dana posle rušenja pravoslavne crkve

8 juna 2021

Fata Orlović zbog pogoršanog zdravstvenog stanja hospitalizovana je na Klinici za plućne bolesti UKC-a Tuzla.

– Nana Fata je smeštena na odeljenju za plućne bolesti. Trenutno se prati stanje pacijenta – kazala je portparol UKC Tuzla Ersija Aščerić-Mujedinović.

Pravoslavna crkva u Konjević Polju kod Srebrenice u istočnoj Bosni srušena je pre tri dana. Crkva se nalazila a na privatnom zemljištu porodice Fate Orlović.

KOMENTARI28 komentara

 1. Marko says:

  BABO DA TI SE SVE ŽIVO I MRTVO ZATRE

 2. 1389 says:

  To ti je zadnja kafa nane, nećeš je više piti, sveti Jovan Krstitelj će te dočekati Fato...

  • Becki konjusar says:

   Još ko stoka lutaju bez identiteta. Poturice, srbi muhamedanci, hrvatsko cvijeće, muslimanani sa malim "m", bogumili, bošnjaci. Marva!

   • Milutin says:

    Jezivo! Ta njihova mrznja prema svoom srpskom poreklu i Srbima je van zdravog razuma. Doklee su dosli "poturice" i Orlovici za 350 godine ??!! Od junaka Orlovica Pavla do ZukOrlica(mali orao), do Orlovic Fate. Ili do esencije zla Mustafa Cerica. Otuzno.

 3. Kulak says:

  Ko ruši crkve,umire i izumire.To je tako.

 4. Portopranco says:

  Kad su preci ove Orlovićke za vrijeme turskog zuluma prelazili s pravoslavlja na islam i od Srba postali balije,mislili su da su se uhljebili.Ispalo je da nije tako.

  • Vlad Cepeš says:

   Ne bojim se od vražjega kota,neka ga je ka na gori lista , već se bojim od zla domaćega , BIJESNA se braća izturčila.Ni gladna,ni žedna,ni gola ni bosa već - B I J E S N A.

 5. Ivana says:

  Crkla u teškim mukama kao i svi koji su se radovali rušenje srpske pravoslavne bogomolje. Bando bošnjačka i usraška koja je svršavala nemate vi svog Boga katoličkog ni muslimanskog, Bog je samo jedan a vi mrzite njega zbog Srba nećete dobro proći.Bog je jedan za sve verujuće ljude a sekte katolibanska i islamska immaju neke svoje šerife i mrzitelje bedni li ste.

  • Karital says:

   Misliš reći Ivana:"Bog je Srbin!"Nana Fata je samo vratila ono što joj pripada.

   • Ivana says:

    NE nikako nego je tebi Bog usraša po tebi. Bog je jedan za sve normalne ljude ali ti to nećeš čuti već dalje guraš svoje ustaške povale.

    • Karital says:

     Kako to jedan Bog?Nebeska nacija ima svog boga.

     • Ivana says:

      Mrš ustašo.

   • Kosta says:

    Da joj slučajno crkva nije pripadala? Mogla je dobiti zemlje koliko joj volja od SPC ali podlegla je uticajima antisrba i sad će videti kako prolaze rušioci svetinja.

 6. Rajko says:

  Aj ne sekite mnogo da ne bi i vas sv Jovan preslišao jer kletvama polako postajete božije zlo.

  • Kosovac says:

   @ Rajko, …..Red bi bio da i ti malo prestaneš da smrduckaš svojim moralnim predavanjima. Ovo tvoje o kletvama ti liči kao magarcu sedlo.

 7. Vidi says:

  Dolazi djavo uskoro po nju! Sagradicemo na isto mesto jos vecu Crkvu! Amin, Boze pomozi.

 8. Rafmanjinov says:

  Kalaštura matora, fuj gaduro

 9. garo says:

  Umirala dugo a polahko .

 10. Covid histery idiots says:

  A jest ruzna ko da je muslimanka.

 11. Gagi says:

  Fata je FATA, gde ste vi "srbi", ima li Vas gde. Ili ste mozda jos komunisti koji postuju i uvazavaju "ove nase" koji nam stvorise svu ovu propast. Ma jok, zivite vi i dalje siguran zivot, setajte kerove i razmisljajte gde cete da potrosite kredit, na kom plavom moru.Pustite Fatu, matora i senilna zena koja se uhvatila nekog njihovog proroka. Imamo mi naseg neprevazidjenog proroka koji nam donosi zivot i prosperitet, sada je to malo komplikovano, Marx, Engels,lenjin, Tito,Staljin... ko bi ga znao vise, nekima je lepo, i bilo. Najgore je nama neukima, nismo u stanju da budemo cirkuski "balansero".

 12. Gagi says:

  Eto u gornjem naslovu nase nacionalne pouke: "sta bi rekao Milan Mladenovic". TO su danas nosioci naseg nacionalnog drustva, korumpirani udbaski novinari i politicari koji kreiraju nasoj deci zivotne gubitnike kao nacionalne vrednosti. Nije mi stalo da zivim, zivot nema nikakvu sustinu ako i dalje treba da zivim sa ovakvim olosima. Nije to cvetna zivotna basta, to je odvratna smrdljiva i izgazena basta gde pisa i sere svakakav olos, plus kerovi.

 13. petrovgrad says:

  KRNAVLJENJE I RUŠENJE BILO KOJIH SVETINJA JE GREH I KAZNA STIŽE DO DEVETOG KOLENA.

  • Aleksandar bre says:

   Konačno neko nešto pametno da kaže. Setite se Ise Mahmutovića.

 14. Kosta says:

  A Vučić nije na spisku proroka, stavite ga.

 15. test01 says:

  NAPRAVITI SPISAK svih dzamija koje su izgradjene GDE SU bile pravoslavne crkve ili nove napravljene dzamije na teritoriji Republike Srpske koje NISU dobile dozvolu i RUSITI !!! Muslimanskim zlocncima nije ni sudjeno za zlocine nad Srbima, pobili su starce, DECU i zene u okolini Srebrenice (nesto manje od 3000 Srba) I NIKOME NISTA ??? OKO ZA OKO - ZUB ZA ZUB

 16. Mate says:

  Evo ti Srba punih ljubavi, žena (ako je istina) završila u bolnici, a veliki kršćani puni ljubavi joj zazivaju muke i smrt, a tu se samo vidi psihopatologija, mržnja i bolest Srba.

 17. Kulak says:

  Nuđena joj je fer kompenzacija ali je ona sve odbila.Cilj nje i muslimanskih lobista koji su joj držali leđa je širenje nacionalne i verske mržnje.Balijsko zlo.Na imanjima u privatnom vlasništvu Srba sagrađeno je protupravno dosta džamija,ali mi ih ne rušimo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *