ФБИ ОБЈАВИО: Хитлер преживео рат?

FBI OBJAVIO: Hitler preživeo rat?

18 februara 2015

hitler 4554Novo otkriveni dokumenti FBI dokazuju kako je američka vlada znala da je Hitler živ i zdrav, i da je živeo u Argentini godinama nakon Drugog svetskog rata.

Naime, novi dokumenti FBI otkrivaju da je najomraženiji čovek u istoriji pobegao iz Nemačke i živeo mirno. U dokumenti stoji da su Hitler i Eva Braun ne samo lažirali samoubistvo, već da im je u begu iz Nemačke pomogao Alen Dules, piše theeventchronicle.com.

Tajanstvena podmornica

U dokumentu iz Los Anđelesa otkriva se da je agencija jako dobro znala da se tajanstvena podmornica kreće prema argentinskoj obali s visoko rangiranim nacističkim zvaničnicima. Ono što još više zaprepašćuje jeste činjenica da je FBI znao da Hitler živi u Andima. U pismu koje je stiglo u filijalu u Los Anđeles u avgustu 1945. anonimni doušnik dogovorio je razmenu informacija ako mu se omogući politički azil. Ono što je rekao, zaprepastilo je agente. Doušnik je tvrdio da je Hitler u Argentini i da je bio u podmornici koje su došle na argentinsku obalu.

Pomogli mu u skrivanju

Argentinska vlada ne samo da je dočekala bivšeg diktatora, već mu je i pomogla u skrivanju. Doušnik nije samo dao lokaciju sela u kojima su se sakrivali Hitler i njegova družina, već i zapanjajuće detalje.

Iako zbog očiglednih razloga ime doušnika nije nikad objavljeno, agenti nikad nisu sumnjali u njegov kredibilitet. Uprkos svim informacijama, FBI nikad nije istražio nove tragove. Čak i kada su dobili dokaze o nemačkoj podmornici, niko se nije potrudio da ih istraži. Čak je i pomorski ataše u Buenos Ajresu obavestio Vašington kako postoji velika mogućnost da su Hitler i Braun stigli u Argentinu.

(danas.net.hr)

KOMENTARI4 komentara

 1. Mare says:

  Gluposti. Verovatno mu je Merkelova cerka.

 2. Tito says:

  Naravno da je prezivio..Adolf je bio fiktivni lik iz brojne Cionisticke galerije fiktivnih likova i pseudonima.Kermit Ruzvelet je maestralno igrao ne samo njega vec je kao Walt Disnej....

 3. Zapadnjak says:

  Alen Dules,pa nije nemoguće,naime Alen Dules je osvedočeni pobratim sa židovima,što bi rekli,čuvao je on njima gadež i za neka druga vremena,Židovi volite ameriku,ona vam je mati,mrzite Srbiju,ona vam nije ni maćeha,iz ovoga se vidi ko je i šta planirao.

 4. Lajla says:

  Bravo Zidovi,izradili vas vasi robovlasnici amero-cionisti produzena ruka nacista.Zato vam i nije vraceno vase zlato i novac iz Svajcarskih banaka i danas vas zovu dodite u Izrael? Niko te ne moze zhebati ko tvoj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *