ФИФА НЕ ПРАШТА: Нова казна за Србију!

FIFA NE PRAŠTA: Nova kazna za Srbiju!

30 juna 2018

Svetska fudbalska federacija (FIFA) kaznila je danas Fudbalski savez Srbije i Fudbalski savez Rusije zbog toga što su navijači te dve zemlje na Svetskom prvenstvu isticali uvredljive transparente.

FSS je kažnjen sa 20.000 švajcarskih franaka zbog isticanja „političkog i uvredljivog“ transparenta na utakmici protiv Brazila.

Rusija je kažnjena sa 10.000 švajcarskih franaka zbog „diskriminatorskog transparenta“ tokom utakmice sa Urugvajem.

FIFA je, takođe, upozorila ruski i srpski savez, ali i brazilski, zbog incidenata u koje su bili umešani navijači tokom meča Srbije i Brazila.

KOMENTARI5 komentara

 1. Hruscov says:

  A koga bi drugog.

 2. PRVA LINIJA says:

  MA NE MOZETE NAM NISTA... SVAKOM VASOM KRADJOM MI SMO SVE JACI... I LUDJI... A VI TO NE RAZUMETE... SRECOM...

  • Zaharije qSerak says:

   Dovoljno ludi i bolesni.Onaj ko moze da navija sa vec cuvenim:Noz zica,Srebrenica je tu otprilike.Sve je to u pet deka,Balkan ostaje Balkan.Uvijek je kriv neko drugi,mi nismo prvi poceli.Kada je pokojni Markovic govorio hajde da kaznimo drugoga,onda ce mo doci do Prvo ga.

 3. Vojna i ojdesve says:

  Procice I to , sad kazna dolazi ...

 4. komita says:

  A konkretno..... -Rusi, zato što je bio jedan transparent sa brojem 88 koji, navodno, znači HH - Haj Hitler jer je H osmo slovo po redu u ABECEDI!!! znači, Rusi koji su izgubili preko dvadeset miliona ljudi zbog Hitlera da ga pozdravljaju znakom Latinične abecede (koju ne koriste) na utakmici sa Uragvajem (koji nije učestvovao u drugom sv. ratu)..... -Srbi, zato što su razvili srpsku vojnu zastavu koju su i četnici nosili u drugom svetskom ratu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *