ФИЈАСКО ХРВАТСКЕ – Весна Пусић у УН добила само два (2) гласа!

FIJASKO HRVATSKE – Vesna Pusić u UN dobila samo dva (2) glasa!

22 jula 2016

595924_vesna-pusic-un-436t45To što je Evropska unija u svoje okrilje primila državu koja i dan danas veliča principe ustaštva, bori se za kanonizaciju Alojzija Stepinca, osvedočenog podstrekača pri pokušaju uništenja svih nehrvata i pomagača nacista u Drugom svetskom ratu, a trenutno logikom pomahnitalog srednjoškolca, koji iza sebe ima bogatog tatu, kinji malenog komšiju, to jest Srbiju, to je civilizacijska, moralna sramota Unije, ali u svetu to ne može uvek da prođe tek tako – kandidat Hrvatske za generalnog sekretara Ujedinjenih nacija i bivša šefica diplomatije, Vesna Pusić, dobila je tek dva pozitivna glasa u prvom krugu tajnog glasanja o kandidatima za naslednika Ban ki Muna.

Tragovi hrvatskog delovanja u kratkoj istoriji, koji, realno – „smrde nečovještvom“ – nisu ostali u dobrom sećanju slobodarskih naroda sveta, pa čak ni onih koji Hrvate, iz raznih političkih ili ekonomskih razloga, načelno podržavaju – Pusićeva je, kako se navodi, dobila dva „ohrabrujuća“ i čak 11 „obeshrabrujućih“ mišljenja, uz dva glasa „bez mišljenja“, piše hrvatski „Jutarnji list“.

Reč je o najgorem rezultatu, s tim da za sada nije poznato da li je neko od ostalih kandidata dobio toliki broj obeshrabrujućih mišljenja.

U Savetu bezbednosti UN u četvrtak je iza zatvorenih vrata održan prvi krug tajnog glasanja, na kojem su se ambasadori opredeljivali između 12 kandidata za novog generalnog sekretara UN.

KOMENTARI14 komentara

 1. Kuruz strave says:

  DŽABA TI USTAŠKA KYRVO TONA ŠMINKE NA TOJ ODVRATNOJ VATIKANSKOJ FACI, ZNAJU DA SI STARA I USKORO MRTVA, NE BI MANDAT ISTERALA NI DO POLA, ZATO TE NISU BIRALI :-))) E SAD, TO ŠTO STE SVI MATORI OSTALI U TOJ VAŠOJ "DRŽAVI" A MLADI JE NAPUŠTAJU KO PACOVI PRED BRODOLOM I NEMA KO DRUGI MLAĐI DA SE KANDIDUJE, KAJ DA SE RADI, KOPAJTE KONTEJNERE I NADAJTE SE SVETLU NA KRAJU TUNELA DOK ČITATE BECKETTOV ROMAN "U OČEKIVANJU GODOTA" :-)))

  • Voka says:

   ..."NADAJTE SE SVETLU NA KRAJU TUNELA"...a to svetlo je brzi voz !...hahaha...kakvo neprijatno iznenađenje za CRVate...hahaha...

 2. Derim says:

  Pusićeva popusila bez kondoma. Nije to pusenje licno nego u ime svih rvata. Dato vam je na znanje da ste potrosena prica. Sad pricajte EU o tisućletnoj povijesti i koliko ste zaduzili svet naukom i kulturom. Paradirajte ustaskim strojevim korakom po Vatikanu jbo vas mrtvi Stepinac.

  • rema says:

   ha ha ha to brate! Hrvati mogu danima pričati istoričarima o svojoj dugoj istoriji, a da ovi nemaju pojma o čemu oni to pričaju. E to su oni. Samo lažu i kradu. Đubrad kockasta pokatoličena.

   • Hans says:

    srbokurvo, tisuću i tisuću godina ste bili Bizantska sluga, i lizali ste im dupe. "Srbin" dolazi od helenske riječi "serv" što znači sluga! Pa 500 godina bili turske kurve i opet dupelizci! I ne čudi me što ste opsjednuti i mrzite sve što je hrvatsko, gamad jedna, kancer Europe! Mi nismo SERVI da lažemo i krademo! ---> „Laž je srpski državni interes.“, „Laž je u samom biću Srbina.“, „U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“, „Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“ - Dobrica Ćosić. <--- Uživaj u svojim lažima i zabludama, popravoslavljeni i posrbljeni Vlaho-Turčine, sluga skoro svačija! XDDDDD

  • Hans says:

   @Derim Polupismeni magarče, praznoglavac (guzoslavac, "pravoslavac"), možeš svim Hrvatima redom da se napušiš k*rca, kao i svi takvi slični tebi, a za hrvatsku povijest zna cijeli svijet, kad smo SERVIMA tada spasili dupe od Bugara, inače to bi vam bio kraj. A za servsku povijest znaju samo tupoumni servi i njihov bog 'ovan Seretić, za kog je i Isus Krist bio servin. Tupoumni servi će svatkog napasti, tko nije njihov istomislilac! "Laž je u samom biću Srbina." - Dobrica Ćosić... I još nešto, jbo te sveti sava i onaj simeon urinotočivi!

 3. Kulak says:

  Vesna Pusić je još koliko toliko normalna kad se usporedi sa brutalnim fašistoidima i budaletinama u hrv. politici i medijima tipa Karachmarko,Pero Ćoro,Crni Mijo,Bujanec Kokainec i slični,ali je daleko od toga da ima sposobnosti biti generalni sekretar UN.Ambicija puno,sposobnosti malo.

 4. Defektolog says:

  Traziti normalnog medju Hrvatima je isto sto i ocekivati da neka od svinja dobije Nobelovu nagradu, tj.nemoguca misija.

 5. Batina says:

  Vesna Pusic ispusila.

 6. Hrvoje says:

  Vi Srbi niste normalni! Srbija je imala dva kandidata Jeremića i Pusićku, a sad likujete umjesto da žalite što je četnička unuka otpala (iz obitelji Angjelinovića) Hrvati su ili sretni ili ravnodušni zbog ovoga, jer je najnesposobnija ministrica i .., ma nije bitno, uspjela pokazati svoju nesposobnost pred drugima. Počeo sam žaliti Pusićku jer je ni njeni "regionski" prijatelji ne vole.

  • Batina says:

   Usraso idi spremaj se za dom.

  • Ma 'ajde :D says:

   Kako se nas @Hrvoje samo tesi...Boze, Boze... :)))))))))))))

  • Hrvoje says:

   Ovi mi stvarno ne vjeruju. Pa nisam ja Srbin da je laž dio mog bića kao što je rekao vaš Dobrica Ć. Provjerite komentare na hrvatskim portalima i ako od 1000 nađete samo 5 koji žale ili su razočarani plaćam cugu, poštom šaljem u Srbiju. Većinu Hrvata je sramota što se ova nesposobna bivša ministrica uopće kandidirala. Ne znam je li prava usporedba, ali to je kao da Srbiju predstavlja Nataša Kandić ili Sonja Biserko.

   • Rade says:

    E hrvoje glupi!Pa bilo ko drugi da vam se kandidovao,prošao bi kao i PUSALJKA!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *