ФОН КРАМОНОВА СЕ ПОХВАЛИЛА: Европски парламент одобрио – Кијеву стиже обећаних 50 милијарди евра

FON KRAMONOVA SE POHVALILA: Evropski parlament odobrio – Kijevu stiže obećanih 50 milijardi evra

23 februara 2024

Evropski parlament odobrio je višegodišnji program finansijske pomoći Ukrajini u iznosu od 50 milijardi evra, izvestila je poslanica Evropskog parlamenta i izvestilac za Kosovo u Evropskom parlamentu Viola fon Kramon.

„Upravo smo odobrili pomoć za Ukrajinu, finansijsku pomoć u vrednosti od 50 milijardi evra za naredne godine. Sledeće plenarne nedelje u Strazburu, parlament će još jednom pokazati solidarnost sa Ukrajinom“, napisala je Fon Kramonova na Iksu.Saopštenje se pojavilo i na sajtu Evropskog parlamenta. Kako je navedeno, Odbor za budžet, Odbor za spoljne poslove i Komitet za industriju, naučna istraživanja i energetiku odobrili su odluku o reviziji dugoročnog budžeta EU, koji uključuje pomoć za Ukrajinu.

Podsetimo, lideri EU su 1. februara „savladali“ dugogodišnji otpor Mađarske i postigli dogovor o dodeli makrofinansijske pomoći Ukrajini u iznosu od 50 milijardi evra. Taj iznos biće poslat Kijevu u naredne četiri godine.

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen rekla je ranije da EU očekuje da će prva sredstva Ukrajini biti obezbeđena u martu.

KOMENTARI7 komentara

 1. Kosovac says:

  I šta sada, Viola fon Kramon se obratila svojoj Zelenoj Bandi da je parlament EU odobrio Kijevu (?) valjda Ukrajini, 50 milijardi. Aferim. Valjda su to neke pare iz Predpristupnih fondova, kao za Srbiju, ne li? ………………..Mora se nešto postaviti kao pitanje, za kaj to nas toliko interesira?

  • Buster izovano- zombirani smušenjak says:

   Za PARAZITE koji su locirani u Kijevu,da njihov sistem može dalje da funkcioniše, da ima ko da vodi rat. Jer paraziti sistema/države, SVI koji rade za sistem/državu, su paraziti koji funkcionišu kao i svaki drugi parazit-dok ima hrane (plata) da se hrani uzimanjem tuđe svonine, dotle oni deluju u svom "poslu", kada nema hrane kod domaćina usled X stvari-smrti domaćina, bolesti, izgladnelosti, parazit odlazi tražeći novog domaćina, tako vidimo kod propale države hrvata kako doktori, poštari, policajci i ostali paraziti odlaze trbuhom za kruhom u inostranstvo masovno.

  • Zeka says:

   Ne veliki. Samo 0,001%. Znači, hiljaditi deo jednog procenta. Neka svako izračuna koliko je to u kolaču od 50 milijardi. Ako je i za Kromanjonovu, mnogo je bre brate...

 2. ,,Viktor List says:

  To ne pomaze

 3. Buster izovano- zombirani smušenjak says:

  svaka čast lepojko, kad vidim ovako "privlačnu" nemačku devojku odma me ufati trzanje 😂

 4. persida says:

  Dajte jos 50, pa da bude sto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *