ФОТОГРАФИЈА ГОДИНЕ: Сви гледају у шефа

FOTOGRAFIJA GODINE: Svi gledaju u šefa

31 decembra 2018

Godinu za nama obilježili su brojni događaju iz svijeta politike, društva, sporta, kulture. Takođe, održane su brojne međunarodne i svjetske proslave, a u centru zbivanja ove godine bio je Pariz, u kojem je proslavljena 100-godišnjica od završetka Prvog svjetskog rata.

Brojni fotografiji bili su u Parizu kako bi zabilježili trenutke dolaska zvaničnika i gostiju iz cijelog svijeta, ali je svakako fotografija dolaska predsjednika Rusije Vladimira Putina zasigurno zaslužila da bude izabrana za fotografiju godine.

in4s.net

KOMENTARI10 komentara

 1. A akoM says:

  A Putin kasni jer je bio na instrukcijama kod Rotšilda(u pozadini)koji je donio smjernice od svog tajnog šefa,izgubljenog u Svemiru?!?A ovi ostali gledaju i čude se,gledaju gdje su bomboni!

  • Miraš says:

   U junu 2016 godine predsednik Rusije, Vladimir Putin zabranio je Džejkobu Rotšildu i njegovoj porodici bankarskog kartela Novog svetskog poretka da uđu na teritoriju Rusije “ni pod kojim uslovom“. Nešto više od godinu dana kasnije, u avgustu 2017. godine, Putin je proglasio “potpunu nezavisnost“ od globalnog bankarskog kartela i Rotšildove međunarodne organizacije za kreditiranje novca. Putin je ovaj potez okarakterisao kao “najbolji poklon“ koji se može pružiti budućnim generacijama, a organizovao je i zabavu u Kremlju kako bi proslavilo.

  • Miraš says:

   Ne samo da lažeš, nego si i bezkarakteran. Prebroj u svojoj zemlji koliko firmi je u vlasništvu Rotšilda i koliko po njoj preko svojih organizacija vršlja Džordž Soroš poznati Rotšildov službenik, pa se onda javi.

 2. Gardista says:

  Mislim da bi Vuckova bila bolja!

 3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Tako je, svi oni služe Rusima koji su najbogatiji, i ne samo oni nego i maleni, patuljasti jevreji koji žive na jalovoj zemlji.

  • MI35 says:

   Mislis svi oni sluze jevrejima i to Cionistima. Zato se Izrael ne dira i ne napada vec se svi prave mutavi kad Izrael gadja Siriju raketama, samo ko to moze smlatama objasniti kad smlate ne vide ocima svojim i sto je najgore takve smlate poput tebe vode drzavu i crkvu i progone one koji im kazu istinu.

 4. petrovgrad says:

  Kad se pojavi Car, onda naklon.

 5. pravda says:

  Putine CARE.

 6. AVANGARD says:

  Pozdrav na leeeevo!

 7. Deda Micko says:

  Bogami, ovima na slici pune gace.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *