FOX NEWS: Obama nije svestan da ga politika više ne zanima

FOX NEWS: Obama nije svestan da ga politika više ne zanima

23 avgusta 2014

obama-worried-e1280326723569Američka televizija Fox News ocenila je da predsedniku SAD Baraku Obami počinju da okreću leđa mediji koji su mu dosad bili lojalni. A sve zbog njegovih reakcija na važne događaje unutar zemlje.

Ova televizija je posebno naglasila: „Predsednik Obama ostao je sa malo prijatelja – kako u svojoj partiji, tako i u medijima. Presednika kritikuje čak i The New York Times”.

Autor ovog komentara je Hauard Kurc koji je posebno ukazao da je Obama odmah posle izjave povodom obezglavljivanja američkog novinara Džejmsa Folija otišao da igra golf i ocenio: kritike na predsednikov računa su – simbol nezadovoljstva građana njegovom isključenošću iz onoga što se dođaga u zemlji.

Fox News smatra da je nezadovoljstvo reakcijom na ubistvo Folija „tek vrh ledenog brega”.

„Poražavajuće je što narasta osećaj – opravdan ili neopravdan – da Obama naprosto nije u stanju da shvati da njega više ne interesuje politika”.

Nedavno je anketa – koju su zajedno organizovali televizija NBC News i list The Wall Street Journal – pokazala da Obamino predsedničko delovanje odobrava samo 40 odsto Amerikanaca, a da je 57 odsto nezadovoljnih toliko nezadovoljno da je spremno da protestuje.

Da sve bude još gore po Obamu, čak 70 odsto anketiranih je uvereno da se SAD „kreću u pogrešnom pravcu”.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Dragan says:

    On je marioneta. Uncle Sam vodi politiku. U jednom filmu, Payback, sa Mel Gibson-om moše se čuti jedna kristalna rečenica: Svaka organizacija ima samo jednog čovekau vrhu. Obama to nije. On je lucidan pokušaj da se grške pripišu nekom drugom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *