Француска аналитичарка: KОСОВО ЈЕ СРПСKА ПРАВОСЛАВНА ЗЕМЉА, АЛИ СУ ЈЕ KОЛОНАЛИЗОВАЛИ АЛБАНЦИ!

Francuska analitičarka: KOSOVO JE SRPSKA PRAVOSLAVNA ZEMLJA, ALI SU JE KOLONALIZOVALI ALBANCI!

25 oktobra 2021

Marion Marešal Le Pen, francuska analitičarka, na svom tviter nalogu je objavila isečak iz emisije u kojoj je govorila o velikom dolasku muslimana u Francusku iz država koje su nekada bile okupirane i kojima je vladala upravo Francuska. Ona je tu situaciju uporedila sa Kosovom i Metohijom rekavši da je „Kosovo istorijski srpska pravoslavna teritorija, ali da su ga godinama kolonizovali Albanci muslimani“.Marion Marešal Le Pen, koja vodi Institut društvenih, ekonomskih i političkih nauka u Lionu, komentarišući veliki dolazak muslimana u Francusku, iz država koje su nekada bile okupirane i kojima je vladala upravo Francuska, Marešal je rekla da bi to moglo promeniti istoriju.

– Demografija je ta koja stvara istoriju, pogledajte samo Kosovo. Ovu pretežno srpsku pravoslavnu zemlju decenijama su kolonizovali muslimanski Albanci – rekla je Marešal.

Njenu izjavu preneli su i pojedini albanski mediji u Prištini, uz kritiku da ona nema „istorijsku osnovu“, jer, kako navodi Reporteri, „Srbi su pokušali da kolonizuju Kosovo 1990-ih godina, a Albanci nisu bili muslimani tokom godina pre otomanske okupacije“.

Marion Marešal Le Pen je unuka osnivača Nacionalnog fronta Žan Mari Le Pena, i nećaka Marin Le Pen, liderke Nacionalnog saveza.

KOMENTARI6 komentara

 1. Gagi says:

  Svakako da je u pravu, postoje ljudi u Evropi koji shvataju problem. Ranije je ta Evropa imala praksu da to cini sa "nevaznim" narodima iz Evrope, da ih dovodi kod sebe da budu njihove sluge i piju im krv. Posto vreme cini svoje a ti robovi su bioloski odradili svoj robovski vek, sada im je potrebna mlada i nova krv koju ce da piju. Isto rade u Evropi kao u Americi, stampaju "novu vrednost" i tako zadovoljavaju svoje potrebe za robovskom radnom snagom, naravno, sebi tu vrednost dele lopatama i kupuju tudje resurse. Socijalista Miteran je prvi otvorio slavinu da narod iz kolonija moze da se naseli kod kolonijalnog gazde, TO je uradio iz licnih pragmaticnih razloga da bi imao vise biraca i ponovo pobedio. Kao sto vidimo, licna politicka sujeta je vaznija od nacionalne dobrobiti, narocito ako si socijalista, tu postoje i ova druga nakaradna politicka uverenja. Sve mi to lici na jedno, stara burzujska klika koja je vekovni vlasnik Evrope i sve ono sto je sacinjava, odlucila je da vremenom menja svoje robovlasnicke stavove i da dozvoli svakakvo zivotno i politicko sarenilo. Njih uopste ne interesuju sta se desava i radi u narodu, medju robovima, oni su jedino zainteresovani za odrzanje svoje pozicije i vekovnog kapitala kojim upravljaju. Ko ce na farmi pamuka taj pamuk da bere, kakve ce pesme usput da pevaju, da li ce biti crni i beli, zuti i kosooki, to njih ne interesuje, jedino ih interesuje profit i da nema nekog nezadovoljostva-pobune. Ovi robovi neka zive kako znaju i umeju, u poslednje vreme je pocelo eliminisanje robova jer ih je previse, tehnologija je odradila svoje i danas su masine visokoproduktivne - rade bez robova, sa druge strane, ovi robovi zahtevaju neki zivot i parce hleba. Bice jos raznih pandemija i svega i svacega, sede robovlasnici i mudruju, tek ce digitalizacija celog sveta dovesti do masovnog pomora robova. Oni u ovom broju nikome vise nisu potrebni osim sebi samima. Stanovnistvo u gradovima ce tesko postradati jer je sve vise onih neradnika koji zive na tudjoj grbaci, na selima ce stvar biti drugacija jer kravu nije moguce hraniti i musti digitalno. Takodje, sve one namernice koje cine zivot je potrebno okopati i pleviti a to digitalno nije moguce. ZIVELA digitalizacija-novo sredstvo za eliminaciju bespotrebnih robova. Neka robovi sludjuju sami sebe i neka gube zivotno vreme neprekidno trljajuci i zverajuci u tu sarenu podvalu, neka usput placaju sve vece racune a Gejts end Company ce im obezbediti zadovoljnu i srecnu buducnost. Kako je to narod ranije opstajao i ziveo bez brze komunikacije, sta to danas imamo vise i bolje u zivotu, koliko nam se zivot kvalitetnije promenio osim sto smo postali lenji i nezainteresovani da sami odlucujemo o sopstvenom zivotu. Ah da, tek ce robovi uvideti sta su im robovlasnici smislili, samo polako i strpljivo.

 2. rade says:

  Tako je gospodjo,u pravu ste.Dozivotni predsjednik tito,inace hrvat je namjerno uvozio albance na kosovo,zato sto je znao da ce to kad tad biti problem za srbe i srbiju.

  • Ivana says:

   Naravno uz pomoć glupih srpskih i crnogorskih generala koji su bili njegovi dupelisci. Za položaj i dinar bi i rođenu kevu prodali.

   • Kosovac says:

    @ Ivana, …..Nisu to bili glupi generali. Bili su to srpski i crnogorski komunisti. I nisu bili uopšte glupi.

    • Gagi says:

     Kosovac... U pravu si, i dan danas vladaju iz ilegale. Kakva im je vladavina i u kom smeru sve to ide, valjda je svima jasno. Rastakanje Srbije se nastavlja tiho i neprimetno. Nikada narod nece saznati kome placa putarinu, struju i ostale zivotne namete. Ko od tih nameta ima siguran deo i zbog cega, sta je to dobro ucinjeno ovom narodu da bi ta kamarila imala siguran i drzavno obezbedjen zivot. Da li je kome poznato koliko Skupstina grada odvaja narodnih para da bi servisirala troskove zivljenja tih "zasluznih" krpelja. Nisu oni glupi, daleko od toga.

 3. Pravda says:

  Tako je draga gospodjo. Treba im omoguciti mirno napustanje uzurpirane srbske zemlje, a ako nece mirno, gurnuti ih u Jadran pa ko prepliva do Sicilije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *