ФРАНЦУСКИ ДИПЛОМАТА ОТКРИВА: Американци ће се нагодити са Русијом око Украјине

FRANCUSKI DIPLOMATA OTKRIVA: Amerikanci će se nagoditi sa Rusijom oko Ukrajine

9 jula 2024

SJEDINJENE Države će ponuditi Rusiji sporazum o ukrajinskom pitanju bez obzira na ishod američkih izbora, izjavio je bivši ambasador Francuske u Vašingtonu Žerar Aro.

„Amerikanci su realisti. Oni odlično razumeju da Ukrajina neće vratiti izgubljene teritorije. Možda grešim, ali sam uveren da će, bez obzira na rezultate američkih predsedničkih izbora u novembru, biti postignut dogovor sa Rusijom“, procenio je.Prema Arou, Amerikanci će biti ti koji će izaći sa inicijativom:

„Oni će pokušati da se dogovore sa Rusima oko rešavanja sukoba u Ukrajini. Uveren sam da će Evropljani prihvatiti taj sporazum sa Rusijom čak i pod uslovima koje će Donald Tramp verovatno ponuditi“.

Zaključio je: „Gunđaćemo, ali ćemo to prihvatiti jer će to biti olakšanje za nas“.

KOMENTARI3 komentara

  1. Hrvacki bolesnici sa Aldebaram planete says:

    Ovaj ambasador je totalni analfabet u politici.

  2. Velika Metla says:

    Mmmmmm daaaaaa...., samo znam da se Rusija neće nagađati sa satanistima američkim, nego će biti onako kako kaže situacija na ratištu. A na ratištu dobijaju satanisti po repu.

  3. milorad5 says:

    ne verujem,ovaj samit NATO pakta u pentagonu je zakazan de bi se rusima odatle uputio ULTIMATUM u jednoj PREDSTAVI imperijalne snage i jedinstva...zla imperija zapada ide u rat i oni žure jer izbore u americi više ne smeju da dozvole a preti im i pobuna koju planiraju da uguše RATNIM STANJEM mobilizacijom i ostalim specijaleteetima svake vojene hunte koju su dosada oni instalirali svuda po svetu..CIA se VRAĆA KUĆI,jao si ga amerikancima bilo oje boje kože religije ili pola,CIA agenti ubijaju bez pardona i sve redom...vraćaju ih kući i sada će ostatci slabašne zakonitosti i demokratije u americi biti zgaženi gvozdenom čizmom NATO pakta...sve se šteluje za napad NATO pakta na rusiju u septembru najkasnije do druge polovine oktobra...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *