ФРАНЦУСКИ ПАРЛАМЕНТАРЦИ СЕ ПОБУНИЛИ: Доста је било свега! Укидамо санкције Русији!

FRANCUSKI PARLAMENTARCI SE POBUNILI: Dosta je bilo svega! Ukidamo sankcije Rusiji!

28 aprila 2016

01_17003327_08801c_2565719aFrancuska skupština je podržala rezoluciju kojom se poziva na ukidanje sankcija Rusiji.

Poslanici Nacionalne skupštine Francuske (donjeg doma parlamenta) većinom glasova su podržali rezoluciju koju je predložila opozicija, a kojom se Vlada zemlje poziva da bude protiv produžetka evropskih sankcija Ruskoj Federaciji.

U glasanju je učestvovalo 98 poslanika donjeg doma parlamenta, Za je glasalo 55, dok je protiv bilo 50.

U junu će EU razgovarati o sankcijama protiv Rusije. Premijer Italije Mateo Renci je izjavio da neće biti automatskog produženja sankcija — pitanje će biti tema razgovora šefova država i vlada.

KOMENTARI5 komentara

 1. Radomir says:

  Sto pre ukinete sankcije Rusiji bolje po vas.

 2. giulio1970 says:

  Mi bi trebali da iskoristimo sankcije i da sklopimo što više pravih sporazuma o trgovini i razmeni robe sa Rusijom ,a ne da kočimo izvoz za Rusiju (neki blaži vid sankcije koje naš narod ne vidi),a za EU nas baš zabole da li će ukinuti ili ne sankcije ,isto je i Rusima oni su našli zamenu za EU tržište .EU je samo pomogla Rusiji da pokrenu sopstvenu poljoprivredu i industriju.Čak što više ove sankcije su Rusiji i dobro došle da stanu na noge ekonomski!

 3. Maksa Nuevo says:

  Gde si Giulio, brate! U pravu si. Valda će uspeti da smire i petošestu kolonu. Trebaće im jedno pet godina, ali me raduje i vest da je tu skoro doneta odluka da se Rusija delimično samofinansira državnim, štampanim novcem. Rusija to može pokriti svojim sirovinama i mozgovima i vrlo brzo postići sličan efekat samofinansiranja EU sa evriima, a EU nema ni 1% pokrića kao Rusija. Ima ovde i pametnih ljudi koji znaju šta to znači. Ja sam to nekako shvatio, ali nisam stručnjak da objasnim.

 4. Mlax says:

  Samo nekoliko dana od preuzimanja Avtovaza od strane Renaulta sankcije se prekidaju,bas sumnjivo!

 5. momo says:

  francuskoj je isto ili bila u uniji ili izasla proce ko i srbija i grcka te tri drzavice smetaju uniji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *