ФРАНЦУСКИ полицајац одбио да се рукује са ФРАНЦУСКИМ ПРЕДСЕДНИКОМ! (ВИДЕО)

FRANCUSKI policajac odbio da se rukuje sa FRANCUSKIM PREDSEDNIKOM! (VIDEO)

17 juna 2016

43254645Jedan francuski policajac odbio je da pruži ruku šefu države Fransoa Olandu i premijeru Manelu Valsu.

Kako je prenela radio-stanica RTL, to se dogodilo za vreme ceremonije odavanja počasti policajcu i njegovoj supruzi (i ona je radila u policiji) koje je pobio komšija-islamista.

Policajci učesnici ceremonije bili su postrojeni „u vrstu“. Oland i Vals su išli od jednog do drugog i stiskali im ruke.

Svi su im pružali ruku osim jednog koji je stajao uzdignute glave „kao sveća“. On je prvo izignorisao Olandovu ruku, a odmah potom i Valsovu.

Oland je delić sekunde bio zbunjen, ali je nastavio dalje. Vals se zadržao ispred „demonstranta“ i nešto mu rekao.

Francuski mediji ne javljaju ni ko je „demonstrant“, ni zbog čega je demonstrativno odbio da se rukuje sa prve dve ličnosti u državi.

Francuski mediji ne otkrivaju ni zbog čega je „demonstrant“ na štakama. Odnosno: da li možda zbog štaka nije ni mogao da im pruži ruku.

(Fakti.org)

KOMENTARI3 komentara

  1. Beli Orao says:

    Stvarno se pitam šta je sa debelim pjegavim engleskim krmcima bilo da ih je 200 ruskih žgoljonja tako prebili ! A da je bilo 400 Rusa ili 200.000 onda su mogli i za London da idu ,?? Hahahaaaaaaaa

  2. DFVT says:

    Ima svuda casnih ljudi, ali su skrajnuti. Vals je kocoperan seronja uveren u moc svoje funkcije pa mu je pripretio. Gjnida politicarska.

  3. Gordan says:

    Vals, zar Vi ne vidite te štake?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *