ФУНКЦИОНЕР МИНСТАРСТВА ЗДРАВЉА САД позвао народ да купује оружје и спречи рушење ТРАМПА

FUNKCIONER MINSTARSTVA ZDRAVLJA SAD pozvao narod da kupuje oružje i spreči rušenje TRAMPA

17 septembra 2020

MAJKL Kaputo, funkcioner američkog Ministarstva zdravlja i socijalnih usluga zadužen za odnose sa javnošću, optužio je vladine naučnike da podrivaju borbu protiv koronavirusa da bi pomogli Džou Bajdenu da pobeddi na novembarskim predsedničkim izborima.

Kaputo je istovremeno pozvao pristalice Donalda Trampa da „kupuju municiju“ da bi bili spremni za porast nasilja nakon predsedničkih izbora.Kako navodi antitrampovski dnevni list The New York Times, Kaputo je preko Fejsbuka optužio Centre za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) da u svojim redovima kriju „odred otpora“ koji radi na diskreditaciji Trampa. Precizirao je da ih ne zanima da li će to dovesti do povećanja broja žrtava od KOVID-19.

Naveo je da se pripadnici tih tajnih `odreda` sastaju po restoranima i kafeima gde planiraju „napade na Trampa“.

U nastavku je bio još određeniji:

„Među naučnicima koji rade za našu vladu, ima i onih koji ne žele da se u Americi poboljša situacija sa epidemijom sve dok Džo Bajden ne postane predsednik“.

Zaključio je rečima: „Pustiti ljude da umru kako bi mogli da promene predsednika države težak je greh. Svi koji su umešani u tu zaveru otići će dođavola“.

Kaputo je Trampove pristalice ovako upozorio da se pripreme za „oružani ustanak“:

„Aktuelni predsednik će pobediti, ali će demokratski kandidat Džo Bajden odbiti da prizna izborne rezultate kao validne. Po celoj zemlji se uvežbavaju borbeni odredi koji će imati zadatak da oružjem spreče Trampov drugi predsednički mandat. Kada Tramp odbije da odstupi, pucnjava će početi… Ako posedujete pištolj, kupujte metke, dame i gospodo, jer će ih biti teško dobiti.“

Isti list ocenjuje da je Kaputov ton „duboko zloslutan“ i navodi da je još rekao: „Verujem da razumete da će morati da me ubiju i, na žalost, mislim da se stvari ka tome i kreću“.Citirane Kaputove reči samo su, u suštini, zaoštrena verzija nekih Trampovih izjava.

Obojica vladine naučnike i zdravstvene zvaničnike nazivaju „nelojalnim“, dovode u pitanje pošten ishod predstojećih izbora i `nabacuju` da se levičarske grupe tajno spremaju da isprovociraju nasilja u Sjedinjenim Državama.

Kaputo koordinira funkcionisanje službe sa 80 hiljada zaposlenih koja je u središtu borbe protiv pandemije.

KOMENTARI2 komentara

  1. M says:

    Pobijedit će Tramp i ovaj put,vjerovatno!I sudski će sažgat i zatvoriti bar 300 glavonja zbog gadosti njihovih!Ali glavne neće moći dohvatiti!I kad nakon svog drugog mandata ode,neće ga imati tko adekvatno zamijeniti na istom putu!Tada će se,oko 2025godine,"Duboka država"ponovo vratiti,žešća nego ikada,i tada...

  2. padre says:

    Najbloje bi bilo, da njih dva to reše kako to naređuje Amerićka tradicija!Svakome revolver u ruke, pa na trgu ispred saluna dvoboj, ko je brži, taj je predsednik, ako ne promaši!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *