ГАРИ КАСПАРОВ – Агент трулог Запада и највећи непријатељ Русије!

GARI KASPAROV – Agent trulog Zapada i najveći neprijatelj Rusije!

9 januara 2016

8P1H0185.JPGNedavno gostovanje Gari Kasparova kod Aleksandra Stankovića „Nedeljom u 2“ nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Tolika količina izgovorenih laži, neistina i dezinformacija moglo se meriti samo sa Gebelsom, ocem nacističke propagande. Gari Kasparov agent trulog Zapada, na javnoj televiziji u udarnom nedeljnom terminu je očito imao jedan cilj, izmanipulisati već izgubljenu hrvatsku i balkansku javnost i oblikovati njihove umove onako kako je to režimu pogodno. Dole su navedene samo neke dezinformacije koje je izrekao agent Kasparov.

˝Daeš je više regionalna opasnost. Juče je bila Al-Kaida, danas Daeš. Mogu se pojaviti druge grupacije.Istina, mogu provoditi terorističke napade po celom svetu. Pa ipak, shvatamo da su njihove mogućnosti ograničene. Ako pogledamo štetu koju može prouzrokovati Putin preko međunarodne napetosti i agresije, vidljivo je da je opasnost koju on predstavlja neuporedivo veća. Nemojmo zaboraviti da se Daeš u Siriji i Iraku pojavio uglavnom zbog toga što Putin nije dopustio da sirijska opoozicija makne Asada. Daeš je rezultat potpore krvavog Asadovog režima. Danas Putinova potpora Asadu i Iranu stvara atmosferu koja pogoduje terorističkim organizacijama poput Daeša.˝

– Kakvu štetu to Putin može prouzrokovati??? On je jedini koji funkcionalno uništava teroristička uporišta u Siriji. Jedini ko pokušava biti agresivan je Zapad, s naglaskom na Ameriku koja pokušava isprovocirati sukob i uvući celi NATO savez u njega. Izjaviti da se Daeš u Siriji i Iraku pojavio zbog toga što Putin nije dopustio da sirijska opozicija makne Asada graniči sa zdravim razumom. Sirijska opozicija ne postoji, postoji samo vehabijska opozicija koja nije ništa bolja od terorista Daeša. To je opozicija samo na papiru, to su teroristi ko i svi ostali koji su uzeli oružje koje je donirano od strane trulog Zapada i vehabijskih zalivskih monarhija sa Saudijskom Arabijom na čelu i sada ti strani teroristi i plaćenici idu na legitimnu vlast predsednika Bašara Al Asada. Izjavu da Putinova potpora Asadu i Iranu stvara atmosferu koja pogoduje terorističkim organizacijama poput Daeša može progutati samo dete u vrtiću koji prvi put čuje bilo kakvu informaciju o situaciji na Bliskom istoku. Iran, Asad, Rusija i Hezbolah su jedini koji se funkcionalno bore protiv terorista na Bliskom istoku i tako će pisati u udžbenicima istorije ako ima pravde i istine.

˝Kao posledica radikalnih promena u Moskvi, moguće je da Rusija neće sačuvati svoju celovitost unitarne države. Postoje vrlo ozbiljni problemi na severnom Kavkazu, dok su istok Rusije i istočni Sibir područja kineskih interesa… Putin će, naravno, otići zbog nekih nasilinih događaja. To može biti ustanak, revolucija u Kremlju ili kombinacija tih dveju činjenica. To je najverovatniji razvoj.˝

– Ova izjava nam samo naslućuje na koji način truli Zapad želi maknuti lidera Rusije, predsednika koji se bori za intesre svoga naroda. Putin je čovek koji interese Rusije stavlja ispred interesa trulog Zapada jer on je pravi Slaven, Rus a ne marioneta postavljena kao u većini država Zapada, osim u Mađarskoj gde ponosno stoji Viktor Orban koji mora dobiti i zaslužuje svaku pohvalu. Narandžasta revolucija ulicama Moskve, ako je to plan trulog Zapada, neće lako proći i biće ugušena milom ili silom.

˝U Ukrajini živi 45 miljuna ljudi. Nakon agresije ostalo je 40 miljuna jer dio živi na okupiranom području.˝

Jedina agresija koja se dogodila u Ukrajini je agresija na istok koju je provodila ukrajinska vojska po stanovnicima Donbasa. Škole, bolnice, kuće i ostali civilni objekti nisu bili pošteđeni od ukrajinske artiljerije. Demokratsko je pravo da se tokom raspada Ukrajine Novorusi ujedine i otcepe od koruptivnog Kijeva koji je kleknuo pred truli Zapad kao psić poslušnik. Isto tako kao što svojim izjavama danas Gari Kasparov pokazuje isto to da je poslušnik i ništa više. Piše i priča što mu neko drugi kaže! Ali to danas više ne prolazi! Istina koja sigurno nije na TV-u više i nije toliko skrivena zahvaljući internetu te ovakvi nastupi na javnoj televeziji mogu jedino biti sramotni i ništa više.

(Orsat Spajić, balkanbreakingnews.com / posrbio: Intermagazin)

KOMENTARI11 komentara

 1. Aleksandar says:

  Jevrejski izmet! On i njegovo incestoidno pleme su kroz njihov komunizam naneli najvise stete Slovenima u istoriji!

 2. Darko says:

  Pa šta komentarisati! Daes kontroliše ogromnu teritoriju ubija i siluje i decu i žene i stare. Ima svoje roblje itd. Gari poredi to sa Rusijom, pa on nije samo spijun on je kompletan idiot!!!!

 3. Kulak says:

  Ovaj tip na slici je židovski šovinist.Weinstein, Vajnštajn, Kasparjan, Kasparov ili kako li se već zove je i osoba lažnog identiteta, kojeg mijenja prema potrebi. Emisiju sam gledao u izravnom prijenosu i nekoliko puta sam htio nogom razbiti televizor, koliko me govnjar iznervirao svojim lažima.Rođen je u Azerbajdžanu, odrastao je u Azerbajdžanu,nije poznato da se ikad izjasnio kao Azerbajdžanac.Otac mu je Židov, a majka Armenka. Sa Rusijom i Rusima on nema nikakve rodne ni etničke veze, ali za naivne on tvrdi da se izjašnjava kao Rus!!! Da bi mogao špijunirati i iznutra rušiti Rusiju za račun svojih prekoatlantskih sponzora. Osobno poznajem nekoliko Židova. Ima među njima i dobrih i loših ljudi, kao i među svim ostalima. Ali ovaj uvijek i u svemu brani Židove i Izrael. I kad su klani i kad oni kolju.I kad se nad Židovima vrši genocid i kad Židovi nad Palestincima vrše genocid.To je najbolji dokaz da je Gari Kasparov ili tzv. Gari Kasparov židovski šovinist. Kaže da mu lova nije bitna, a uvijek se vrtio tamo gdje su finansije, maznuo je do sada preko 150 miliona dolara.Pred pokoljima koje vrše ukrajinski fašisti benderovci nad Rusima i ruskojezičnim Ukrajincima u Donbasu zatvara oči. Zatvara oči i pred uništavanjem sekularnog društva u Siriji gdje su suniti, šijiti, alaviti i kršćani živjeli u toleranciji dok Weinsteinovi prekoatlantski sponzori nisu odlučili da im opljačkaju naftu. Jednostavno, Weinstein odnosno Kasparov je lažljivi govnjar nad govnjarima, ridikul kakvog davno nije bilo.

 4. Baja says:

  Bas neki fini Gospodin.

 5. Dux says:

  Aha, znači ipak ti je na kraju dotični "gospodin" ostavio 20 evrića ispod jastuka za noćni provod Bajo!!!!?? :-)

 6. pravda says:

  Ja bi Ga ....

 7. Dušan grešni says:

  ubiće ga Rusofobija. Opsednut je time životno. A jadnik - NEMOĆAN.

 8. nikyy says:

  jadno je za njega prodao se sugavim amerikancima za sacicu dolara

 9. anamarija says:

  Necu mnogo da komentiram jer vidim da ste ga svi pravilno procijenili :-) ! Ipak pogledajmo ovu njegovu fotografiju : ...pogledajte taj IZRAZ LICA ...TE OCI KOJE SU UPECATLJIVE I TA USTA KOJA SU I BEZ IZGOVARANJA MISLI TESKO OSTETILA NJEGOVU LICNOST I TO KRONICNO !!! ....Hmmmmmm ......Gari Kasparov je po svim vanjskim karakteristikama lica jedna UZASNO NEGATIVNA OSOBA .Da je u mogucnosti da djeluje sa oruzjem on bi bez grize savjesti ubijao i klao Rusku djecu ,zene,stare ljude ....i sve sto bi mu doslo u ruke koje bi bile 'krvave do ramena' ! Toj slici dodajte samo jedan mlaz krvi koji mu curi preko usana i vidjet cete da je moj opis karaktera Gari Kasparova POTPUNO TOCAN !!!!!!

 10. Biogradlija says:

  Židov ostaje Židov.Jako mu smeta što je Putin onemogućio njegove Židove Berezovskog,Hodorkovskog i bratiju da iz Sibira pljačkaju plin i naftu.

 11. Kulak says:

  Svi smo ga pročitali.Finito

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *