Гашић уместо Вучића на челу Бироа?

Гашић уместо Вучића на челу Бироа?

10 новембра 2016

pol-gasic vucic 3454

Томислав Николић и Александар Вучић нису се још договорили ко ће заменити премијера на месту шефа Бироа за контролу служби безбедности, али се као најозбиљнији кандидат за то место помиње бивши министар одбране Братислав Гашић. Вучић је прексиноћ потврдио да одлази са чела овог бироа рекавши да ће се или сам повући или ће, како је казао, бити смењен.

Председник и премијер су, према незваничним информацијама прошлог петка разговарали о раду безбедносних служби. После проналажења оружја у Јајинцима, а три дана касније и у гаражи на Новом Београду, Николић је у неколико наврата јавно рекао да није задовољан радом безбедносних служби оценивши да је „очигледно да многи не раде свој посао како треба”.

Како незванично сазнајемо, председник одавно има замерке на рад појединих служби безбедности па и на то како је он као председник обезбеђиван у различитим приликама. Подсетимо, Николићев говор на обележавању Видовдана 28. јуна 2014. године на Газиместану прекинут је звиждуцима. Затим су на бину полетели ситни предмети па чак и петарда, али полиција није интервенисала.

(Политика)

KOMENTARI2 коментара

  1. Garavi Srbin says:

    Шта нам раде ова шиптарска копилад ???

  2. lilit says:

    Verovatno bi trebalo da se osveže sanitarni delovi u zgradi BIE (pošto puno k....u u toj ustanovi), pa zova Gašića, stručnjaka za takve delatnosti?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u