Гашић уместо Вучића на челу Бироа?

Gašić umesto Vučića na čelu Biroa?

10 novembra 2016

pol-gasic vucic 3454

Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić nisu se još dogovorili ko će zameniti premijera na mestu šefa Biroa za kontrolu službi bezbednosti, ali se kao najozbiljniji kandidat za to mesto pominje bivši ministar odbrane Bratislav Gašić. Vučić je preksinoć potvrdio da odlazi sa čela ovog biroa rekavši da će se ili sam povući ili će, kako je kazao, biti smenjen.

Predsednik i premijer su, prema nezvaničnim informacijama prošlog petka razgovarali o radu bezbednosnih službi. Posle pronalaženja oružja u Jajincima, a tri dana kasnije i u garaži na Novom Beogradu, Nikolić je u nekoliko navrata javno rekao da nije zadovoljan radom bezbednosnih službi ocenivši da je „očigledno da mnogi ne rade svoj posao kako treba”.

Kako nezvanično saznajemo, predsednik odavno ima zamerke na rad pojedinih službi bezbednosti pa i na to kako je on kao predsednik obezbeđivan u različitim prilikama. Podsetimo, Nikolićev govor na obeležavanju Vidovdana 28. juna 2014. godine na Gazimestanu prekinut je zvižducima. Zatim su na binu poleteli sitni predmeti pa čak i petarda, ali policija nije intervenisala.

(Politika)

KOMENTARI2 komentara

  1. Garavi Srbin says:

    Šta nam rade ova šiptarska kopilad ???

  2. lilit says:

    Verovatno bi trebalo da se osveže sanitarni delovi u zgradi BIE (pošto puno k....u u toj ustanovi), pa zova Gašića, stručnjaka za takve delatnosti?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *