ГДЕ ЋЕ ИМ ДУША? Девојчицу пет година силовао очух!? Мајка све то знала и одобравала!?

GDE ĆE IM DUŠA? Devojčicu pet godina silovao očuh!? Majka sve to znala i odobravala!?

24 oktobra 2016

s_dktkqturbxy8xntm4yjvmyzg5njllytc2ngjinty5yjuwytq5zgq2ny5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Na predlog tužioca Višeg suda Vladanu Z. (44) iz Bukovca kod Despotovca u Višem sudu određen je pritvor do 30 dana, potvrđeno je u Višem tužilaštvu. On se sumnjiči da je od 2011. godine primoravao svoju pastorku M.S. (14) na seksulane odnose uz, kako se osnovano sumnja a policija istražuje, prećutno odobrenje njene majke.

Protiv njega je podnesena krivična prijava za silovanje i to za teži oblik silovanja, za koji je najmanja zaprećena kazna 10 godina zatvora, a maksimalna 40 godina. Nesrećna devojčica nedavno se u društvu požalila o hororu koji traje pet godina, te je tako informacija došla do policije.

– Oni su najsiromašnija porodica u selu, a on je oduvek bio problematičan. Međutim, nismo očekivali da se ovako nešto dogodi. Ovo je prava noćna mora, da dete toliko dugo muče i da niko ne zna šta se događa – kažu meštani Bukovca.

Sumnja se se da je očuh Vladan Z. u proteklih pet godina svoju pastorku M. S. (14) prisiljavao na seksualne odnose. Prema bliskom izvoru iz istrage očuh je prvi put silovao pastorku kada je imala 9 godina. Pokušavao je da je poklonima i pažnjom veže za sebe, ali bilo je i situacija kada je joj je pretio ukoliko se protivi njegovim zahtevima. Kada se žalila majci, umesto podrške, dobila grdnju. Tada je shvatila da majka ne želi da joj pomogne iz nekog razloga, pa je odlučila da priča o tome u društvu, a na to ga je navela i kampanja protiv pedofila, kao i javno upućen poziv žrtvama da prijave zlostavljanje.

KOMENTARI7 komentara

 1. Derim says:

  Posteno bi bilo da sada 5g. pederi jbu njega svaki dan a potom da se kastrira.

 2. DUSKO says:

  ZA TAKVE STVARI MORA DA POSTOJI SMRTNA KAZNA, PA DA VIDIMO KO CE SLEDECI DA UCINI TAKO NESTO MONSTRUOZNO !!! TU NEMA MESTA TAKOZVANOJ DEMOKRATIJI !!!

 3. Ivan Grozni says:

  Ja neznam ko je ovde veci monstrum? Majka ili ocuh?. Za ovakve treba doneti zakon o obaveznoj kastraciji plus zatvor,i to maksimum.

 4. loncar says:

  oboje na streljanje trebaju ici i treba im narod srbije suditi pre suda

 5. Seka says:

  Malo je 40 godina, dozivotna i mucenje bolesnicima koji vrse nasilje nad neduznima ZALOSNO!

 6. Nena says:

  Jedino smrtna kazna za pedofile i saucesnike, pa makar to bila i majka! Srpska pravoslavna crkva nije nikad osudila, a kamoli anatemisla pedofile, sto bi morala, ako zna za Boga.

 7. G.D says:

  kako ste primitivni vi vlaski cigani! Covjek je uveo djevojcicu u svijet odraslih i pokazao joj zapadne vrijednosti. Zar ne znate vlaski cigani da je u Europi i na zapadu to potpuno normalno i ''in''? Glupaci primitivni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *