GDE IH KRIJE? – Misterija Putinovih kćeri

GDE IH KRIJE? – Misterija Putinovih kćeri

30 jula 2014

2012-01-12-putin_reutersKćeri ruskog predsednika Vladimira Putina dugo nisu viđene u javnosti, a kada je u nekoliko retkih navrata fotografija i bila potpisana njihovim imenima, iz njegovog kabineta stigao bi demanti – to nisu one.

Dve kćeri Vladimira Putina iz braka s bivšom suprugom Ljudmilom, su velika misterija za javnost.

Šture informacije koje su o njima i poznate odnose se na njihove godine, da starija kćerka navodno živi u Holandiji sa svojim dečkom, biznismenom Joritom Fasenom (34) i diplomirani je biolog, dok je mlađa, isto tako navodno, verena za sina jednog južnokorejskog vojnog zvaničnika.

Starija Maria (29) i mlađa Ekaterina (28) tako su velika misterija. Vest da je Maria nakon rušenja malezijskog aviona MH17 pobegla sa dečkom iz Holandije mediji su greškom propratili fotografijom bivše mis Portorika, piše Dejli mejl.

Fotografije Putina s njegovom decom javnosti su gotovo pa nedostupne. Internetom kola tek jedna stara fotografija iz devedesetih godina prošlog veka na kojoj su devojčice male.

“Kćeri predsednika Putina se ne kriju, ali se pridržavaju očevog saveta o zatvorenom sistemu”, rekla je Putinova portparolka za medije.

Svoj privatni život ruski predsednik drži u strogoj tajnosti. U ruskim medijima svojevremeno se pojavila informacija da ima još jedno dete, sina kog je pre nekoliko godina dobio s, opet navodno, drugom suprugom Alinom Kabajevom. Ali nije potvrđena informacija niti da je s Kabajevom u vezi, niti da imaju dete.

KOMENTARI2 komentara

  1. Zumreta Kostovski says:

    Tako i treba !Dosad bi ih vec kidnapovali ili, ne daj Boze, likvidrali. Zapadnjaci ne prezaju ni od cega zarad vlastitih interesa.

  2. Dragana says:

    Mudar covek!!! Bravo!!! Koliko god da ima deca nek su ziva i zdrava i sve njegova privatna stvar!!1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *