ГЕЈ ПАРАДА НЕЋЕ ГЛАТКО ПРОЋИ: Заказан протест против разарања породичних вредности

GEJ PARADA NEĆE GLATKO PROĆI: Zakazan protest protiv razaranja porodičnih vrednosti

14 septembra 2016

stop-gej-paradi

Pokret Obraz i Srpski narodni pokret NAŠI pozivaju sve građane Srbije na protest protiv razaranja porodičnih vrednosti, u nedelju 18. septembra, u 12 časova, ispred Vlade Srbije.

– U Vučićevoj Srbiji, kojoj mišljenje i politiku kroje zapadne ambasade, sramota se proglašava za „ponos“, deci se nameću naopake „vrednosti“, a trudnice dobijaju otkaze. Međutim, ogromna većina Srba i svih građana naše zemlje želi normalnu Srbiju, koja će, uzoru na Putinovu Rusiju, donositi zakone kojima se podstiče rađanje dece i briga o porodici, a kažnjava propaganda izopačenosti i javni nemoral – navode iz ovih pokreta.

Oni pozivaju ljude da dođu na njihov skup koji se održava istog dana kao i tzv. Parada ponosa.

– Pozivamo sve pristojne, porodične i zdravomisleće ljude, koji su nezadovoljni štetočinskom politikom Premijera i njegovog režima, da dođu na protest u nedelju 18. septembra, u 12 časova ispred Vlade Srbije, kako bismo se zajedno izborili za zdravo društvo i bezbrižnu budućnost svoje dece – navode oni u pozivu.

(Pravda)

KOMENTARI8 komentara

 1. Sekula says:

  Hvala Bogu da se neko setio. I isključivo pristojno. Ne bunimo se protiv gejeva, već protiv njihovog paradiranja i propagiranja seksualnih perverzija.

  • Brane says:

   Jeste. Kad zatvore vrata od stana neka budu šta god hoće. Baš me briga. Nervira me to javno reklamiranje izopačenosti i očekivanje da se to prihvati kao normalno. Ali najgori su mediji koji pisanjem o tome svemu pridaju značaj.

 2. Marko says:

  haha smrdijanci prihvataju EUropske vrijednosti! Lipo. Kad cete pocet sa javnim orgijama kakve su dozvoljene u holandiji i brazilu na paradi ponosa? Hahaha

  • Bole says:

   A evo nam i markana! A kako da prodje bez njega tema o pederima. Izgleda ti se vratio onaj frendić od neko veče pa te malo okur.čio po guzi.

 3. Janko says:

  Protest je neminovan ovakve pederske manifestacije neka se odvijaju u Zagrebu i Sarajevu i Prištini (dok ga ne oslobodimo) a ne u gradu u kome se nalazi Hram Svetog Save... Vučiću ovo je početak tvog kraja!

 4. bob marli says:

  I posle pedera Borisa, peder Vucko. Srbija, pederska drzava.

 5. DUSKO says:

  DAJU MILION EVRA ZA PARADU ! NISU NORMALNI ! INACE GEJ POPULACIJU U SVETU FINANSIRA SVEDSKA KRUNA DA IH AMERIKANCI NE BI RASTURILI KAO DRZAVU ! REKET ! NEKO OD NASIH JE UZEO VELIKE PARE ZA OVO I STAVIO U DJEP !!!

 6. DUSKO says:

  ISTOG DANA KAD BUDE PARADA PONOSA TREBA ORGRANIZOVATI PARADU ILI BOLJE MARS GLADNIH U BEOGRADU I SRBIJI ! NEK IZADJU SVE PORODICE KOJE SU GLADNE ! PA DA VIDIMO DA LI JE VLAST ZA GEJEVE ILI ZA GLADNE !!! TADA CE SE SVE VIDETI !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *