ГЕЈЏ, РИТЕР и МЕКГРЕГОР уверени да ће Зеленски морати да бежи из Украјине

ГЕЈЏ, РИТЕР и МЕКГРЕГОР уверени да ће Зеленски морати да бежи из Украјине

31 марта 2023

УКРАЈИНСКИ председник Владимир Зеленски побећи ће у Израел у страху од одмазде против њега након пораза Украјине – изјавио је познати ветеран америчких маринаца Лукас Гејџ.

„Украјина ће на крају морати да се преда, а Зеленски ће побећи у Израел како га украјински народ не би погубио када се освести и схвати да је изигран“, нагласио је Гејџ.Он је ратовао у Ираку, а сада тврди његова земља користи Украјину за слабаљење Русије и свргавање Путина. Сматра да је то потпуно илузорно и да би Украјина имала шансу само када би се договило немогуће – да цео свет стане на њену страну против Русије.

Бивши инспектор УН за оружје у Ираку Скот Ритер уверен је такође да ће Зеленски ускоро побећи из земље како га не би убили украјински милитанти.

Он указује да украјински лидер има шансу да са породицом оде у иностранство и живи нормалним животом ако судски не буде проглашен кривим за ратне злочине.

Ритер не сумња да украјински милитанти неће моћи да победе руску војску и да ће се кијевски режим суочити са неизбежним поразом.

Амерички пуковник Даглас Мекгрегор, бивши саветник шефа Пентагона, такође сматра да ће Зеленски бити приморан да бежи и да ће се крити на Западу након пораза Украјине.

Он претпоставља да председник Украјине може изабрати САД као прибежиште.

(Факти)

KOMENTARI2 коментара

  1. milorad5 says:

    aj da vidimo dali će uspeti da pobegne,mislim da organizacijam koje su ga unajmile da glumi predsednika najviše odgovara da se oklizne na sapun i da se tim stvar završi što se njega tiče,samo im fali zelenski u egzilu:)Ako je pametan i ako na vreme provali prebećiće rusima a onda počinje priča:)i time će bar glavu da sačuva,možda ga ipak proglase sekundarnim zločincem i svedokom pokajnikom,pod uslovom da pokaže prstom KO je STVARNO napravio rat u ukrajini pošto je jasno da bucko tako nešto nije u stanju da izvede:).On može MNOGO DA ISPRIČA,ustvari SVE bre i da se čak OPERE.Mislim da je i on besan na poslodavce za ovu rolu,gadno su ga uvalili.Shvatite tip nije politčar,nikad to nije bio,on ne poseduje nikakav mehanizam ili sopstvenu stranku niti ima bilo koga iza sebe od uticaja osim onih koji su ga unamili to je OČIGLEDNO,i sad je TAOC svojih poslodavaca,doduše nije glup,videćemo:)

  2. persida says:

    Gde je dokaz da je on uopste u Ukrajini?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u