„ГЕЈЕВИ“ разбили опозицију!

„GEJEVI“ razbili opoziciju!

27 juna 2016

pol-nato1_620x0 3424Priznanje Bojana Pajtića, lidera DS, da se zalaže za istopolne brakove i za ulazak Srbije u NATO biće prepreka za buduću političku saradnju te stranke sa DSS – saznaju „Novosti“ u vrhu partije koju vodi Sanda Rašković Ivić.

Naime, iako je i uz Pajtićevu pomoć koalicija Dveri-DSS ušla u parlament, a Rašković Ivić i Pajtić potom su imali zajedničke akcije i oko Savamale, vrh DSS sada je većinski za novo udaljavanje od demokrata.

Naši izvori nam prenose da su saborci Rašković Ivićeve bili šokirani Pajtićevom novom unutarstranačkom „platformom“, tako da više ne planiraju da „koketiraju“ sa DS u borbi protiv naprednjaka.

– Pajtićev odnos prema NATO i gej brakovima potpuno je produbio razlike između nas, koje su i bez toga bile velike. U suštini, moći ćemo da sarađujemo sa DS samo u slučaju odbrane demokratskih institucija, prava glasa i tehničkih pitanja. Politički, DSS o ulasku Srbije u NATO i gej brakovima nema šta da razgovara – rekla je za „Novosti“ Sanda Rašković Ivić.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Zakonom zabraniti says:

    Sto pre moramo i mi, kao sto je to i Rusija uradila, da zakonom zabranimo sve zapadno finansirane "domace" NVO koje promovisu homoseksualizam maloletnima, homoseksualne brakove i homoseksualno usvajanje dece ili homoseksualno kloniranje dece uz pomoc tzv "surogat majki". Sto pre!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *